Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

cnm önceki gece benimkide uyumadı doğduğundan beri 1 hafta yapmıştır böyle ama insan deli oluyor hele ben alışkın değilim bu hallerine allahım sabır versin uykusuz bebek annelerine bebek büyütmek en zor zanaat huyu suyuna akıl sır ermiyor neden annelerin hakkı ödenmiyor işte hepsinin bit huyu var benimkide iştahsızdı falan ama bu hafta resmen çıldırdı ellerini tutumadan zorla yedirmeden asla yemiyor bugün kahvaltı etti saat 5 ti hiç bişey yememişti yine denedim yine yemedi ellerni tutum yedirdim ya çocukta ağız açma denen bişey yok napıcam ben ya böyle yaptıkça çıldırıyorum banada bir antidepresan gerekicek böyle giderse ben ağlıyorum o ağlıyor

o iştahsızlıkta çok zor yaa bence hiç zorlama çünkü zorla ağlaya ağlaya yediğide ona hiç yaramıyormuş

Tuğkana mama yedirmek deveye hendek atlatmaktan zor.

Ateş yüzünden mi yapıyor nedir, ben hiç anlam veremedim. Ağzını bir kilitliyor, açtırmak mümkün değil. :KK43:(

asıl uykusuzluk bizde ya ben ilkindede yaşadım bundada yaşıyorum heralde sütümden gaz geçiyor napalım bu günlerde geçicek allahım sağlıklarını almassın ellerinden napalım...

selam kızlar bizde sabahı sabah ettik dün gece Devrim'in biraz ateşi vardı.mızmızlanıp durdu sabaha kadar.o bişey değilde bide üstüne büyükler kendini bırakmasa küçük rahatsızlanıyo üstüne obörlerinin tansiyonu fırlıyo şaşırıyom bu sefer nereye dönceğimi.çocuk kucağımda öbürleriyle uğraşıyorum bide.öğlen cimcimem aradı halamı uyuyon diyo napim bütün gece pervane olunca insan sapıtıyo.kalktığım gibide eczaneye koştum ilaçlarını falan yaptırayım diye. aman kızlar ilk fırsatta şu eve bi dua okutucam artık hastalık hastahane görmek istemiyorum yaaa.
leadangel canım valla yemeye çocuk çok zor yiğenimden biliyorum ama bizimki gibiside zor Devrim'le sofraya oturmak aç kalmak demek herşeyden yiyecek tadına bakacak yiyosa verme kıyamet kopuyo cimdirilmedik ısırılmadık yerimiz kalmıyo.hoş bi yönden güzel her aman tok biliyorum ama ona göre olmayan şeylerde oluyoki offff :KK43:((

aklıma gelmişken bide kendim yicem huyumuz var bizim valla bıktım süpürüp silmekten.temizlik hastalarına döndüm elimden bez düşemiyo yoksa bütün mutfak berbat.hele mama sandalyesinin minderinin ağzı dili olsada söylese bazewn ütüyle kurutuyorum :KK43:(

geçmiş gerçi ama bende yazayım
bizde milupanın rezene ve papatya çayını kullandık 6. aya kadar dr. tafsiyemizle

vallah benimkide iştahsız hemde çok
ama allahtan geceleri çok sık kalkıp sütünü içiyor da arayı kapatıyoruz.
bu arada kasım bebeklerine bakamadım son günlerde, buraya yazmak istedim.
1 yaşından sonra paket sütlerine başladınızmı yoksa aptamile devammı.
.
1 yaşından sonrada ister istemez içecek gibi.aptamile bağımlıyız,
birde korkum benim oğlum ya paket sütlerini beğenmesse
ozaman işimiz zor gibi.
bu arada uyumama sık kalkma rekoru ardanındır.
en fazla deliksiz uyduğu 2 saattir oda bazen genelde 2 saatide beklemiyor.
bunalıyorum artık,geçer geçer diyorum ama yok ne zamana kadar böyle sürecek anlamadım.
odaya git gel yapmaktan kapılara çarpar oldum,tam yatıyorum yatağıma arda cıyakkk diye
haydi koş odaya çok zor.

sitede sorunmu var.
ben direk kk giremedim
jale gürlülerin sayfasından girip meleğin linki tıkalyıp bursa jimere girebildim
tek benim pc demi sorun var acaba
niye giremiyorumki anlamadım.

kaderim yok canım siteden herhalde bende yaşadım aynı şeyi biraz önce.
uyku demeyin kızlar yaa biraz önce çıldırıyordum nerdeyse. yaaa dışarda melek evde azman benim bu sıpa.öğlenden beri kavga ediyor resmen benimle gözler oldu kan çanağı uyumıcakmış kaldırıyorum bu seferde yatcak yer arıyo yatırıyorum cingar çıkıyo delirircem resmen.sonunda naparsan yap deyip bıraktım bu seferde kalktı ayağa sarılıyo yorgunluk bi taraftan uykusuzluk bi taraftan iyice sinirlerim bozuldu başladım ağlamaya bu seferde soktu kafasını gıgıma orda uyudu.
valla kızlar ne rezene ne papatya benim bu sıpaya sarı kantorun içirsem genede banamısın demez yapcağından geri kalmaz.

kızlar bu yazıyı face de görüm çok hoşuma gitti giremeyen arkadaşlar için burayada kopyaladım :)))

‎1-)Köşe başındaki süpermarkete gidin. Hiçbirşey satın almadan kasaya yönelin ve cebinizdeki bütün parayı kasiyere verin. Daha sonrada yandaki eczaneye gidin kredi kartınız ile ilaçlar alın.

2-) Akşam saat 17:00 ile 22:00 arasında elinizde yaklaşık 4 kg. Ağırlık taşıyarak sürekli ev içinde yürüyün. Saat 22:00'de ağırlığı yatağa bırakı...n, saati 24:00'e kurun ve yatın uyuyun. Saat tam 24:00'de kalkın 4 kg. ağırlığı tekrar elinize alın ve saat 01:00'e kadar evin içinde dolaşın. Ağırlığı tekrar yatağa koyun. Saatin alarmını da 03:00'e kurun. Yatın. Uyuyamayacağınız için tekrar kalkın ve bu kez elinizde ağırlık olmadan evin içinde dolanıp durun. Saat 02:45'de koltukta kendinizden geçin. 03:00'te çalan alarm ile fırlayın, 15 dakikalık uyku sersemliği ile yatağa yönelin ve ağırlığı elinize alın. Saat 04:00'e kadar karanlıkta elinizde ağırlık varken dolanın ve bu arada yüksek sesle de şarkılar söyleyin. Kendi kendinize konuşun. Saati 05:00'e kurun ve kendinizden geçerek bir süre daha uyuyun. Böylece toplam uyku miktarınız 45 dakikaya yükseltin. Kahvaltıyı hazırlayın. Güleryüzlü olun ve bu dediklerimi 5 yıl boyunca her gece tekrarlayın.

3-) Eve bir ahtapot getirin... Ve 5 yıl boyunca onu her sabah düzenli bir şekilde giydirmeğe çalışın. Ayrıca ahtapotu bir çuvala, hiçbir kolu dışarda kalmıyacak şekilde, en kısa zamanda sokmanın provasını yapın. (Bu prova sonunda çocuğunuzu her sabah minimum hasarla giydirmeyi öğreneceksiniz.)

4-) Bir kavun satın alın. Kavunun bir bölümüne küçük bir delik açın. Sonra kavunu uzunca bir iple duvardan aşşağıya sallandırın. Ve kavunu iki yana sallayın. Kavun sağdan sola durmadan sallanırken, bir kaşık sıcak suyu alın. Durmadan sağdan sola sallanan kavunun üstünde daha önce açmış olduğunuz deliğe, bir tek damla yere dökmeden sokmağa çalışın. (Bunu başardığınızda o mini minnacık, sevimli mi sevimli yavrunuza en az hasarla yemek yedirmeyi öğrenmiş olacaksınız.)

5-) Ağzınızdan çıkan her cümleyi en az beş kere daha tekrarlıyarak konuşmaya alışın. Bunu bir yaşam biçimi haline getirin.

6-) Dışarıya çıkmak için giyinin. Banyonun kapısı önünde tam tamına yarım saat bekleyin. Aşağıya inin. Kapının önünde beş dakika bekleyin. Sonra tekrar eve dönün. Tekrar dışarıya çıkın. Evin önündeki yolda yürümeye başlayın. Çok ama çok yavaş yürüyün. Yürürken de yerde gördüğünüz her sigara izmaritini, cikleti, kirli kağıt ve mendili ve ölü karıncayı dikkatle ve uzun uzun seyredin. Aniden yeter artık senden çektiğim diye avazınız çıktığı kadar bağırın. Eve geri dönün. ( Bu provayı yaptığınız zaman da küçük çocuğunuzla yürüyüşe çıkmaya hazır hale geleceksiniz.)

7-) Süpermarkete gidin ve yanınıza da orta büyüklükte bir keçi alın. Süpermarkete girince keçiyi serbest bırakın. Daha sonrada keçinin içerde kırdığı, tahrip ettiği herşeyin parasını sorgusuz sualsiz ödeyin. (Evet, bununla da çocuk ile birlikte alışverişe hazır duruma gelmiş bulunuyorsunuz.)

:cool: Evdeki koltukların üzerine tereyağı sürün. Perdelere reçel bulaştırın. Mutfakta pişmekte olan bir adet balığı çalın ve onu misafir odasında bir yere saklayın. Balığın odada 5 ay kimse tarafından bulunmadan kalmasını sağlayın. Evdeki yeni sulanmış çiçeklere elinizi sokun ve aldığınız çamurlar ile temiz duvarlar üzerine figürler yaratın. (Evet, artık ev de çocuk için provalı hale geldi.)

Tamam mı ? Tamamsa, bütün bunları yaptıysanız, artık çocuklu yaşama hazırsınız demektir:)

ELİFANGEL nasıl süpriz bu yaaaaa hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin inş...ama leadangel senden çok yakında böyle bir haber bekliyordu ama buradan duyacağını bilmiyordu herhalde :emir_bebek:

nazcım cnm ben hiç sorun yaşamadım uykuyla alakalı diyebilirim bazı dönemler hariç :nazar:ama benim dr. 2 aydan sonra bana gece emzirmeyi 2ye düşür hatta uyandıkça emziği ver demişti 3. aya kadar dediklerini aynen uyguladım ve 9 da yatar 1de süt içer ytar bi de belki 5 te kalkar :nazar:her kalktığında emzirme der dr lar...ve uyuyan çocuğu asla yedirmek için uyandırmayın şimdi diyeceksin uyuyor mu ki diye çok gazı olan çocuk malesef uyumuyor 60 günden sonra sab içireye başlamıştım gene dr. tavsiyesiyle olağanüstü bir gaz ilacı ama almanya üretimi bulmak biraz zor atatuğu karnı onu içirmeyince taş gibi oluyordu ve bağışıklık yapmadığı bitki özleri kullanıldığı için bıraktığın dönemde de bir sorun yaşamıyorsun dr bir danış derim :1hug:

yememek konusu açılmış offffffff ne istiyorlar bende anlamıyorum sol el sürekli red halinde hep havada kaşık görünce bilmiyorumkismile dönem dönem olsa iyi son 2 aydır hep aynı alsanaalsanasmile

KADERİM süt konusunda bende dr. sordum +1 mi kullanalım mı diye 200 cckadar kullanın ama artık süt tadına alışması lazım ömür boyu aptamil veremezsiniz normal sütede alışsın dedi ben mecburen keçi sütüyle başlıycam Allahtan hala emziriyorum ama muhallebilerini aptamili içmediği için milumil veriyorum aptamilin...en azından muhallebilerini sütle yaparsın dedi :KK3:

ELİFANGEL nasıl süpriz bu yaaaaa hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin inş...ama leadangel senden çok yakında böyle bir haber bekliyordu ama buradan duyacağını bilmiyordu herhalde :emir_bebek:

nazcım cnm ben hiç sorun yaşamadım uykuyla alakalı diyebilirim bazı dönemler hariç :nazar:ama benim dr. 2 aydan sonra bana gece emzirmeyi 2ye düşür hatta uyandıkça emziği ver demişti 3. aya kadar dediklerini aynen uyguladım ve 9 da yatar 1de süt içer ytar bi de belki 5 te kalkar :nazar:her kalktığında emzirme der dr lar...ve uyuyan çocuğu asla yedirmek için uyandırmayın şimdi diyeceksin uyuyor mu ki diye çok gazı olan çocuk malesef uyumuyor 60 günden sonra sab içireye başlamıştım gene dr. tavsiyesiyle olağanüstü bir gaz ilacı ama almanya üretimi bulmak biraz zor atatuğu karnı onu içirmeyince taş gibi oluyordu ve bağışıklık yapmadığı bitki özleri kullanıldığı için bıraktığın dönemde de bir sorun yaşamıyorsun dr bir danış derim :1hug:

NAZ YAZMIŞIM kaydirigubbakcemile3 ahyatucum sana yazacaktım opuyorumnanaktan

arkadaşlar hep bu satte burada misafir oluyor ne hikmetse geçende de 3 buçukta misafir yazıyodu şimdide öyle

ufff biz yine bu saat oldu ayaktayız iki gecedir çoştu benim sıpa yine :KK43:((((
kızlar şimdiden randevu alıyoruz Ekimin 9 una kimse biyere söz vermesin yaz çizmesin

kaderim özelliklede sen bak çok can bi arkadaşımda olucak onunda 7 yaşında bir oğlu var yok annanesine bırakcamdım yok herif gelmedi anlamam naparsan yap burda olucan :))) çalışanlar sizdende mazeret kabul etmiyorum cumartesiye denk geliyo çünkü ve işleriniz naparsanız yapın ayarlayın :)))
çok mu sert oldu ne :p

ıyyyevet sert olmuş sankilim Devrim'e kızdım kabak size patladı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
a.s. bu gönlünüzü alırmıııı :kedi:

X