Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

ayy canım benimm hadi gözün aydın a.s hayırlı olsun işallah sağlıcakla al bebeğini kucağına:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bugün kimseler uğramadı herkes gezmeleerdemi nedir
bende sıkıldım arkadaşla bir kent meydanına gidelim dedik biraz değişiklik olur tuğkanda akşam hiç uyumadı ve ateşi var haifiten diş ilk kez bukadar zorladı bizi ya 38 i geçmedi ateş keyfide iyi muhtemeln dişten biri çıktı çünkü diğeri yok meydanda uyuyamadı yavrum akşamda jel sürdüm ama banamısın demiyor şimdide calpol vericem bakalım

elifcim gözün aydın canım.Allah kucağınada almayı nasip etsin inş.
ahyatu çabuk pes ettin güzelim :))) şaka tabiki benim yaramazda aylarca aynıydı enson papatya ve ıhlamuru demleyerek çözüm bulmuştum gece 10 cc kadar yetiyodu aklında olsun ama ben ilk kez 2.5 aylıktı verdiğimde.ayyy çok şükür o dönemleri bitirdik. ama şimdide yaramazlıkları merakı offff gece bazen ayaklarımın sızısından zorla uyuyorum peşinde koşmaktan. biraz öncede kafayı kesti saksı tabağıyla daha bi yerden yapma etme deyip kovalayana kadar başka iş beceriyo temiz pamukla ve suyla temizledim iyice üstünede doktorunu arayıp durumu söyledim evde aloa veranın yara spreyi vardı dezenfektan etkisi var kullanabilirsiniz ama anladığım kadarıyla çok derin değil dedi dedim derin değil ama kesti sonuçta olur kullanın bişey olmaz dedi.şimdide yattıda az kafa dinliyim diye oturdum.

allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah

kızlar işe başladım ya fazla oturamıyorum burda.okuyup okuyup kaçıyorum.işten geldim hafta sonunu beklerken dörtgözle yarın yine mesaideyim.oğluşumda ana sınıfına başladı.ilk gün ben yanındaydım sınıfta birlikte durduk sonra babaannemiz götürdü okula ama çok ağlıyormuş.gece rüyalarına bile giriyo ağlıyo sürekli.şimdide gitmiycem bidaha okula diye söyleniyo.nasıl alışır bilmem artık.kızım biyandan oğlum bi yandan evdir iştir anlıycanız çok yoğun bir hafta geçirdim.

canım pes etmek değilde yorgunum,malum gelen giden bide üstüne uykusuzluk iyice gerdi beni,ben bide bu kadar evde durmaya alışık biri değilim ille çıkar bi dolaşırdım kaç günlerdir evde sıkıldımsenağlama canım onları aktardan alııp mı kaynattın yoksa mılupanın olanlardanmı yaptın yazarsan bende denerim doktoruna sorup.

kızlar beng eldim şimdik kiminle gittim kent meydanına bilin bakalımmmm
elifangel la mu hatun meğer benim canım arkadaşımmm yaşoymuşşşş bugün nasıl şaşırdım nasıl sevindim bilemessiniz cimcimemle antika tanıyorsunuz cnm hani bikere cimcimede tanışmıştınızz
canım arkadaşım elifangel hanıefendi bu hafta bana 2. şoku yaşatttı hamile ve bana bu şekilde sürpriz yapmak istemiş yazdıkları doğru ama ben nerden bileyim hiç şüphelenmedim tabiki onun olabileceğine
neyse kent meydanına gitmek için sözleştik orda bana forumdan bahsetti ve pat die söyledi ben bir çığlık sarıldık c&a da herkes bize bakıyor ttabi çok sevindim allahım inş. hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder çok mutluyuz oğluşuma kardeş geliyor

size slm var şimdik yatırdım onu istiratte öpüldünüzz

ciddi olmazsın. gerçekten şimdi daha çok sevindim :1hug: bu ne güzel sürpriz böle.

süper bir süpriz yapmış arkadaşın sana cnm ya ne güzel.

allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah

oo harikaa,artık buradan da devam erdesiniz.

Ordan buradan her yerden görüşüyos =))

Kızlar beni yalancı olarak görmeyin sadece Gamze ye süpriz olsun diye demedim. Birde belli değildi ya tam, eğer doktor yok dese o da benim kadar üzülürdü kıyamam hiç ona..

Site mynet mailli adresimi iptal ettiği için üyeliğim iptal oldu, bende yeni bir adres ve nick almak zorunda kaldım. İnşallah tüm iyi dilekleriniz olur da meleğim ve ben kavuşuruz sağlıkla =))

Gez gez öldüm, valla ayaklarım ağrıyor =))

Sabahın dokuzundan beri dışarıdayım. Bebek bile yorulmuştur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…