- 14 Eylül 2010
- 368
- 0
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
hayırlı olsun cnm allah sağlık sıhhatle bebeğini kucağına almak nasip etsin inşş çok sevindim..:teytey:
Çok teşekkür ederim canım benim =)) Amin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun cnm allah sağlık sıhhatle bebeğini kucağına almak nasip etsin inşş çok sevindim..:teytey:
Ayyyyy hamileyim :)
Bugün gördüm elhamdülillah hem keseyi hem kesenin içinde ki canlı bebeği. Çok değişik bir ultrasona girdim. Çok netti her şey, bebeğim 0.65 cn daha 1 santim bile değil ama omirilik kemikleri dizili kızlar. Görmeyen inanamaz yani. Recep bey de çok neşeliydi bugün. Çok ilgilendi, tatlıydı =)
Boynumu uzatıyom bende göreyim bebeği diye. Bana diyoki,
'Kız boynun kopacak, dön önüne, göstericem sana bebeğini ahahhahaha kaydirigubbakcemile3
ayy canım benimm hadi gözün aydın a.s hayırlı olsun işallah sağlıcakla al bebeğini kucağına:Saruboceq::Saruboceq:
Bugün gördüm elhamdülillah hem keseyi hem kesenin içinde ki canlı bebeği. Çok değişik bir ultrasona girdim. Çok netti her şey, bebeğim 0.65 cn daha 1 santim bile değil ama omirilik kemikleri dizili kızlar. Görmeyen inanamaz yani. Recep bey de çok neşeliydi bugün. Çok ilgilendi, tatlıydı =)
'Kız boynun kopacak, dön önüne, göstericem sana bebeğini ahahhahaha kaydirigubbakcemile3
elifcim gözün aydın canım.Allah kucağınada almayı nasip etsin inş.
ahyatu çabuk pes ettin güzelim :))) şaka tabiki benim yaramazda aylarca aynıydı enson papatya ve ıhlamuru demleyerek çözüm bulmuştum gece 10 cc kadar yetiyodu aklında olsun ama ben ilk kez 2.5 aylıktı verdiğimde.ayyy çok şükür o dönemleri bitirdik. ama şimdide yaramazlıkları merakı offff gece bazen ayaklarımın sızısından zorla uyuyorum peşinde koşmaktan. biraz öncede kafayı kesti saksı tabağıyla daha bi yerden yapma etme deyip kovalayana kadar başka iş beceriyo temiz pamukla ve suyla temizledim iyice üstünede doktorunu arayıp durumu söyledim evde aloa veranın yara spreyi vardı dezenfektan etkisi var kullanabilirsiniz ama anladığım kadarıyla çok derin değil dedi dedim derin değil ama kesti sonuçta olur kullanın bişey olmaz dedi.şimdide yattıda az kafa dinliyim diye oturdum.
kızlar beng eldim şimdik kiminle gittim kent meydanına bilin bakalımmmm
elifangel la mu hatun meğer benim canım arkadaşımmm yaşoymuşşşş bugün nasıl şaşırdım nasıl sevindim bilemessiniz cimcimemle antika tanıyorsunuz cnm hani bikere cimcimede tanışmıştınızz
canım arkadaşım elifangel hanıefendi bu hafta bana 2. şoku yaşatttı hamile ve bana bu şekilde sürpriz yapmak istemiş yazdıkları doğru ama ben nerden bileyim hiç şüphelenmedim tabiki onun olabileceğine
neyse kent meydanına gitmek için sözleştik orda bana forumdan bahsetti ve pat die söyledi ben bir çığlık sarıldık c&a da herkes bize bakıyor ttabi çok sevindim allahım inş. hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder çok mutluyuz oğluşuma kardeş geliyor
size slm var şimdik yatırdım onu istiratte öpüldünüzz
elifangel la mu hatun meğer benim canım arkadaşımmm yaşoymuşşşş bugün nasıl şaşırdım nasıl sevindim bilemessiniz cimcimemle antika tanıyorsunuz cnm hani bikere cimcimede tanışmıştınızz
canım arkadaşım elifangel hanıefendi bu hafta bana 2. şoku yaşatttı hamile ve bana bu şekilde sürpriz yapmak istemiş yazdıkları doğru ama ben nerden bileyim hiç şüphelenmedim tabiki onun olabileceğine
neyse kent meydanına gitmek için sözleştik orda bana forumdan bahsetti ve pat die söyledi ben bir çığlık sarıldık c&a da herkes bize bakıyor ttabi çok sevindim allahım inş. hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder çok mutluyuz oğluşuma kardeş geliyor