Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

ay ay ay! kimler gelmiş,Allah analı babalı büyütsün canım.Çok sevindim iyi geçtiğine .korkular geride kaldı artık,güzel günler bekliyor seni.

darısı başıma.a.s.

allahım analı büyütsün prenses geldi sonunda maşallah cnm boyu kilosuda çok güsel
çocukların ve eşinle çok güsel bir ömür diliyorum size

ay canım benim gözün aydın çok şükür sağlıcakla aldın minik meleğini kollarına :Saruboceq: hadi allah analı babalı büyütsün canım :Saruboceq:

hadi geçmiş olsun gözünüz aydın canım. hoşgeldin minik Ece aramıza ve dünyamıza inş. adın gibi kraliçeler gibi bi hayatın olur. senağlama ayy sulu gözlülüğüm tuttu şimdi bak canım çok mutlu oldum sizin adınıza. a.s.

ahyatu canım eşini ve seni tebrik ediyorum
bebeğin uzun ömürlü,sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah
gözünün aydın canım.

beni kimse merak etmemiş yaalmaz:neyse
bu ramazan beni o kadar çok yorduki koşturmaca içindeyim.
bir kendime gelemedim.

kaderim az evvel mutfakta aklıma geldin antikaya yazıcaktım kaderimi ara yarın gelsin die sen gelmişsin vallhi yarın geliyon dimi sorun yok

geliyorum hemde seve seve
sadece büyük oğlumu ilk anneme bırakmam gerek onu düşünüyordum bende
hazinciğimin bebeğine hediye bile aldım geçen.
çok gelmek istiyorum.

bu arada beni gören kaderim nerede ya demesin
arada bir örtü moduna giriyordum,eşimin sayesinde yine açlıyordum.
ben kapanıyordum eşim beni tatile götürüp açılmamı sağlıyordu .yada örtü takmamı istemediği yerler oluyordu.
neyse kendime söz verdim,umarım bu ramazanda bana uğurlu gelir ve hiç açılmam
yarım yamalak oldum çıktım.

selam kızlar bu gün kendimi çok kötü hissediyorum sabah bi baş ağrısı ile uyandım burnum akıyo boğazlarım şişti giderek kötüleşiyorum yaz ortası bu neyin nesi anlayamadım hiççç
yarın da böyle olursa muhtemelen gelemem hem kuzucukları hemde hamiş hazinsonlara bulaştırmamak için
inşallah öykücüğüme bulaşmaz ama sanırım kaçısı yok dip dibeyiz bütün gün
inşallah iyi olurum yarına

ayyy geçmiş olsun melekçim yaaa aman dikkat et yaz nezlesi beter bişeydir. bak içebilirsen yarım limona bir kaşık bal at içinede bir aspirin onu içip sıcak bi duş üstünede cup yatak inş. bişeyciğin kalmaz bi kaç saate.
kaderim aynı heves bendede varsı kapanmayı hep istedim ama benimne kendi ailem ne eşim nede onun tarafı uzun etek bile giyemiyorum eşimin yanında adamın takıntısı var. çook afedersi k..... mın tepesinde etekle gezerim gıkı çıkmaz arada böyle mevlüte falan gitcek olurda uzun giyeyim derim kıyamet kopar.hoş zaten bulduklarının hepsinide infaz etti :))))

geçmiş olsun melekcim inşallah öykücüne bulaşmadan geçer

meleğim ya msjını gece 1 de okudum uyumuşsundur die aramadım çok geçmiş olsun cnm ya inş. kendini iyi hissederde gelirsin vallhi ne güsel hep beraber olucaktık

slm kızlar eve yeni geldim çookkkkkkk sıcak dışarsı.kaderim,leadangel, nilimsi çiğdem tanıştığımıza çok sevindim kızlar.hepiniz çok şeker bayanlarsınız.aranızda biraz sessiz kaldım tanışma heyacanı vardı bende biraz.yazarken daha rahattım.maşallah bebeişlerde çok tatlılarmelek antika cimcime ve nazıda görmek isterdim başka sefere kısmetse.kendinize iyi bakın kızlarrrrzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…