Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

ahhh canım yaaa geçmiş olsun en önemli şey ihmal etme tiorid bak kullan düzenli ilaçlarını ii olucaksın kiloda alırsın allahın izniyle
takma kafana be canım bozma moralini taktıkça sarıyosun kafanı boşver

günaydın kızlarrr
ay antikacım çok geçmiş olsun canım aman dikkat et ihmal etme tedavini canım daha iyi olursun işallah :Saruboceq: antikacım ne dir senin çekin bu insanlardan nedir alıp veremedikleri senle anlamıyorum gerçekten delimidir nedir bunlar ya yapmışlar gene yapacakalrını sen acillik oldun diye dğün bayram bile etmişlerdir çirkefler:eek:klava: aman hayatım böyleleriniden herşey beklenir öyle bakan birini bulursan baktır evinin her tarafına herşeyi yapabilirler yanii baksana aksilikler hiç başından eksik olmuyor allah korusun :Saruboceq:

selam kızlar leadangel canım hadi geçmiş olsun korkuttun hepimizi. ahyatu seninde çok az kaldı bak hepimiz merakla bekliyoruz küçük cimcimeyi gelsinde getir fotolarını görelim bızdığımızı :)
kızlar valla sormayın napcam ben bu küçük azmanla bilemiyorum büyüdükçe iyice çıldırmaya başladı tabi benide çıldırtmaya :)) cimcimemin dediği çıktı deli deyip duruyodu yaaa :))))
kızlar dün benim cadılar yine beni delirtti.bende verdim veriştirdim artık yeter. ama akşamı edemeden ben kendimden geçtim doğru acilde aldık soluğu bütün vücudum bi anda kurdeşen döktüm :KK43:(( bi saat içinde heryerim kıpkırmızı oldu nasıl kaşıntı neyse testler falan yapıldı. o arada hiç beklemediğimiz bişey çıktı ortaya vücudmdaki troid hormonu yok denecek seviyeye düşmüş :KK43:( tüm bu asabiliğim, uykusuzluğum vs. hep bundan kaynaklanıyormuş. kurdeşen için bi merhem sürüldü daha acilde ama sanki çamur banyosuna girmişim gibi heryerimi kapladılar yarım saate ne kaşıntım kaldı ne kızarıklık fakat bir hafta bi ilaç verdiler suya atılıp günde bir saat içinde kalıcakmışım. :KK43:(( diğeri içinse hızlı artış saplamak için yüksek doz kullanıcaz o yüzden ya buraya gelin yada sağlık ocağınızdan yardım isteyin her gün iki kez serumla bir iğne verilecek dendi.ondan sonrada haplarla devam edicekmişim. irde doktor eşime baya bi çıkıştı. nasıl farketmediniz bu düzeye gelene kadar delirmediğine şükredin komaya bile sokar bu seviye diye. verilmiş sadakamız varmış anlıyacağınız. ama yok artık kurşun falanda değil resmen başka şeylerden şüphelenmeye başladım kızlar. bu kadar sorun bu kadar ciddi hastalığın sürekli üst üste gelip yinelemesi normal değil Allah biliyo ya en korktuğum şeydir ama büyüden şüphelenmeye başladım. ve gerçekten bu işlerle ilgilenen birini bulursam gidicem baktırmak için.şükür kadere, inancım tam ama bu kadarını kadere bağlayamıyorum artık.evde birimiz düzelmeden diğeri kaykılıyo :KK43:((

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ay ne cadılarmış senin bu kaynanalarlar insanın öldüresi gelir yazık günah ya eşin bişi yapmıyomu bunlara seslerini kessin üzdürmesin seni.ewet baya az kaldı heyecan dorukta.biide buraya foto yükleye bilsem beceremiyorum ki:kedi:face kullanıyosan ordn bakarsın.kullanıyorsan ekliyim adını söyle...

sağolun kızlar. ahyatucum canım benmkininden elinden pek bişey gelemiyo önceleri ses etmiyodu doğrusu ama son olaylardan sonra oda konuşmaya başladı fakat atı alan üsküdarı geçti buldular bi kere yüzü artık hiç şey kar etmiyo. (((
ahyatu canım özelden adımı yazıyorum ekle beni sende özelden bildirki herkezi eklemiyorum.

antika geçmiş olsun cnm ya topikede nazar değdi ha herkes hasta allahı hepimize acil şifalar versin ya birimiz iyi olsak diğerimizin bişeyi çıkıyor bende gittim şimdi ssağlık ocağına kendime ilaç yazdırdım akşamdan beri elim ayağım kalkmıyor şifayı kaptım

sağolun kızlar. ahyatucum canım benmkininden elinden pek bişey gelemiyo önceleri ses etmiyodu doğrusu ama son olaylardan sonra oda konuşmaya başladı fakat atı alan üsküdarı geçti buldular bi kere yüzü artık hiç şey kar etmiyo. (((
ahyatu canım özelden adımı yazıyorum ekle beni sende özelden bildirki herkezi eklemiyorum.

öyle işte canım baştan ha düzelir diye ses etmiyosun sen ses etmedikçe de böyle tepene çıkıyolar işte aslında baştan gösterecen valla dişini koyacaksın mesafeni yanaşamıcaklar ama tabi kocanda senin tarafındaysa hele gidip onların ağzına bakıyosa o zaman zor iştea.s

antika geçmiş olsun cnm ya topikede nazar değdi ha herkes hasta allahı hepimize acil şifalar versin ya birimiz iyi olsak diğerimizin bişeyi çıkıyor bende gittim şimdi ssağlık ocağına kendime ilaç yazdırdım akşamdan beri elim ayağım kalkmıyor şifayı kaptım

ay canım geçmiş olsun sana da opuyorumnanaktan valla dediğin gibi canım nazar mı değdi ne bilmiyorumkismile allah hasta olanlara tez şifalar versin :Saruboceq:

geçmişi okuyayım dedim amannn ne çok konuşmuşunuz öyle
eve döndüğümde okuyacağım.
ilk sayfalaraı okudum biraz sanırım tuğkancık göz nezlesi olmuş geçmiş olsun canım
bizim ardada gözünde kızarıklık vardı göz dr. alerjik dedi.damla verdi maşallah 3günde geçti
aklıma gelmişken ahyatu kaç gün kaldı senin canım
allah kurtarsın senide
yarın açabilirsem yazarım yine
öptümmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende ekledim cnm seni özelden adımıda yazdım:))))

geçmişi okuyayım dedim amannn ne çok konuşmuşunuz öyle
eve döndüğümde okuyacağım.
ilk sayfalaraı okudum biraz sanırım tuğkancık göz nezlesi olmuş geçmiş olsun canım
bizim ardada gözünde kızarıklık vardı göz dr. alerjik dedi.damla verdi maşallah 3günde geçti
aklıma gelmişken ahyatu kaç gün kaldı senin canım
allah kurtarsın senide
yarın açabilirsem yazarım yine
öptümmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım şafak 23 ağustos pazartesi sabah 9 hastaneye yatış...baya az kaldı:)))))))

günaydın hanımlarrrrzemuszemus
ay ahyatuğ canım çok az kaldı meleğine kavuşmana hadi hayırlsı ile ile işallah allah kurtarsın:Saruboceq:

şurup var cnm gaviskon doktorum bana vermişti hamişken ama hiç kullanmadım

gavıscon içtim ama banamısın demedi bütün gün soda içiyorum ya normal insanların hamilelik başında oluyo ben de bi sorun var sanırım doğum 4 gün kala mide yanması başladı.minik hanım iyice mideye baskı yapıyo sanırım,inş doğumdan sonra kalmaz bu mide yanması bende yoksa yandım resmennn çok fena bişimiş budelikafadulden

gavıscon içtim ama banamısın demedi bütün gün soda içiyorum ya normal insanların hamilelik başında oluyo ben de bi sorun var sanırım doğum 4 gün kala mide yanması başladı.minik hanım iyice mideye baskı yapıyo sanırım,inş doğumdan sonra kalmaz bu mide yanması bende yoksa yandım resmennn çok fena bişimiş budelikafadulden

canım bol bol su içi o çok iyi geliyor mide yanmasına a.s ay benim ilk üç ay yanmıştı oğlumda ama felaket bişey yani a.s

kızlarr bişi sorcam az önce bi arkadaşla konuştum bana şey dedi lavmanını evdemi yapcaksın hastanedemi yapcaklar bende şaşırdım:bbo:bana ilk doğumda böyle bişi yapılmadı.bende hemen soluğu burda aldım kızlar size lavman yapıldımı????????

bana yapıldı cnm benide pek korkuttular aman öyle acıyor böyle fena bişey
vallhi anlamadan oldu bitti hatta acayip rahatlatıyor
evde nasıl saçmalıkmış ilk kez senin arkadaştan duydum tabiki hastanede yapıcaklar doğuma girmeden önce ama sakın gözünde büyütme hatta doğumdan sonra sıkıntım olduda eşime git bana lavman seti al die ısrar etmiştim ama almadı bana nurtopu gibi bir bebek birde hemoroit hediye kalmıştı allahtan geçti belki lavman yapsaydım olmuycaktı

X