selam kızlar leadangel canım hadi geçmiş olsun korkuttun hepimizi. ahyatu seninde çok az kaldı bak hepimiz merakla bekliyoruz küçük cimcimeyi gelsinde getir fotolarını görelim bızdığımızı :)
kızlar valla sormayın napcam ben bu küçük azmanla bilemiyorum büyüdükçe iyice çıldırmaya başladı tabi benide çıldırtmaya :)) cimcimemin dediği çıktı deli deyip duruyodu yaaa :))))
kızlar dün benim cadılar yine beni delirtti.bende verdim veriştirdim artık yeter. ama akşamı edemeden ben kendimden geçtim doğru acilde aldık soluğu bütün vücudum bi anda kurdeşen döktüm
(( bi saat içinde heryerim kıpkırmızı oldu nasıl kaşıntı neyse testler falan yapıldı. o arada hiç beklemediğimiz bişey çıktı ortaya vücudmdaki troid hormonu yok denecek seviyeye düşmüş
( tüm bu asabiliğim, uykusuzluğum vs. hep bundan kaynaklanıyormuş. kurdeşen için bi merhem sürüldü daha acilde ama sanki çamur banyosuna girmişim gibi heryerimi kapladılar yarım saate ne kaşıntım kaldı ne kızarıklık fakat bir hafta bi ilaç verdiler suya atılıp günde bir saat içinde kalıcakmışım.
(( diğeri içinse hızlı artış saplamak için yüksek doz kullanıcaz o yüzden ya buraya gelin yada sağlık ocağınızdan yardım isteyin her gün iki kez serumla bir iğne verilecek dendi.ondan sonrada haplarla devam edicekmişim. irde doktor eşime baya bi çıkıştı. nasıl farketmediniz bu düzeye gelene kadar delirmediğine şükredin komaya bile sokar bu seviye diye. verilmiş sadakamız varmış anlıyacağınız. ama yok artık kurşun falanda değil resmen başka şeylerden şüphelenmeye başladım kızlar. bu kadar sorun bu kadar ciddi hastalığın sürekli üst üste gelip yinelemesi normal değil Allah biliyo ya en korktuğum şeydir ama büyüden şüphelenmeye başladım. ve gerçekten bu işlerle ilgilenen birini bulursam gidicem baktırmak için.şükür kadere, inancım tam ama bu kadarını kadere bağlayamıyorum artık.evde birimiz düzelmeden diğeri kaykılıyo
((