Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

slm hatunlarrr
hepinizin ramazanı mübarek olsun
ayy yemiyolar demeyin dün yediğini saysam benimkinin bizimkiler daha minik yiceklerde büyüycekler birde naz naz üstüne kucağımdan düşmüyor değişicekmi acaba bu durumn geçici die avunuyorum işte

ooo ahyatucum bizimkinin okuluna daha çoook var lülülülülülü senin gönderdiğin anakolunun faliyetlerini çok beğendim 3 yaşından sonra başlıyor di mi ? belki yarım gün filan yollarım ileride oyun saati gibi bendeCADIARZU yaptın mı kız sarımsaklı ekmeğini hayyy allahım nelere aşeriyoruz :2:

3 yaşından sonramı başlıyormuş süper ne tarafa anaokulu ahyatu bende yüksek ihtimalle 3 yaşından sonra göndericem yarım gün dersaneye gitmem şart

kız leadangel resimler hani???? kızım senin ki sana çok yapışmış bence sen akşamları kocacığına ver ve hiç ilgilenme derim ben aklinialirimsmilebizimkini öyle biraz rahatlattık tabi bi de sizinkilerin uzakta oluşu da etkiliyor hep berabersin ya..amaaaaa bir yönden çok iyi oluyor İSTEMEDİĞİN İNSANIN KUCAĞINDA DURMUYORLARkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben öyle biliyorum 3 yaşından onra aslında geç oluyor ama hani dün dedin ya 3 yaşına kadar ne kaparsa diye onun için sordum daha erkense seneye bile yollıyabilirim yarım gün çünkü çok değişiyor çocuklar ahyatunun kızının resimlerini gördüm faceden çok sıcak bir yer şimdiden araştırmak lazım aklinialirimsmile

kız leadangel resimler hani???? kızım senin ki sana çok yapışmış bence sen akşamları kocacığına ver ve hiç ilgilenme derim ben aklinialirimsmilebizimkini öyle biraz rahatlattık tabi bi de sizinkilerin uzakta oluşu da etkiliyor hep berabersin ya..amaaaaa bir yönden çok iyi oluyor İSTEMEDİĞİN İNSANIN KUCAĞINDA DURMUYORLARkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay cnm sadece bana olsa aşşağı bırakıyorum bazı ama ordada durmuyorki eşimde zaten akşamları paso oyun oynuyorlar ama gözü hep bende resmen teyzeler yakın olsa biraz alırlar bendende yük kalkar gidip geliyoruz bir kalabalık bir tenha çocuğunda düzeni bozuluyor resmen ama yapacak bişey yok iyice kendini bilene kadar böyle git gellere alışıcak

aynen istemediğin insanın kucağında 1 sn durmaz

resimler yolda :)

ooo ahyatucum bizimkinin okuluna daha çoook var lülülülülülü senin gönderdiğin anakolunun faliyetlerini çok beğendim 3 yaşından sonra başlıyor di mi ? belki yarım gün filan yollarım ileride oyun saati gibi bendeCADIARZU yaptın mı kız sarımsaklı ekmeğini hayyy allahım nelere aşeriyoruz :2:

ewet sizin daha çok var ama olsun sabret zaman çabucak geçiyor..bizim okulumuz süper ya gerçekten çok memnunum 3-6 yaş gurubu ewet.öğretmenimiz süper ilgileniyor görsen hepsini kendi çocuğu gibi seviyor.faliyetlerimiz çok güzel drama,ingilizce,santraç,dans dersimiz var yazın yüzme jimlastik.yakında sergi açıcaklar bkleriz ben açılınca burdan yazarım özdilekte açılacak.benim kızım da yarım gün gidiyor öğlen 12.00 akşam 18.30 da geliyor:eek:.sarımsaklı ekmeği yapmammı yaptımm süper bişi tavsiye ederim sorma ya normalde aklıma bile gelmez ama işte bide ben o kadar çok aşeren biri değilim bu hamileliğim boyunca bitek işkembe çorbası aşerdim normalde hiç sevmem :umursamaz:ama aşerdim malesef bide waffle aşerdim.başka bişi yok hatta eşim hep soruyor canın bişi istiyormu alıyımmı o benden meraklı ben aşerince oda yicek ya kendine pay çıkarmaya çalışıyokaydirigubbakcemile3zaten benden çok kilo aldı hadii şunu yiyelim bebeğe yarar hadi bunu yiyelim beni geçti valla.ben kilo almadım o aldı....jale hanım bana diyor ebru şanlı ile yarışıyosun diekaydirigubbakcemile2..

ben öyle biliyorum 3 yaşından onra aslında geç oluyor ama hani dün dedin ya 3 yaşına kadar ne kaparsa diye onun için sordum daha erkense seneye bile yollıyabilirim yarım gün çünkü çok değişiyor çocuklar ahyatunun kızının resimlerini gördüm faceden çok sıcak bir yer şimdiden araştırmak lazım aklinialirimsmile

canım face te yayaınladım okulun sayfasını bakabilirsin resimlere okula....

valla jale hnmda bişey var 9 kilodan fazla almıyo onun hastaları bilmiyorumkismile evet cnm zaman su gibi akıyor bak bizimkiler 1,5 ay sonra 1 yaşındalar şaka gibi...hayaldi yanlış hatırlamıyorsam bilmiyorum sizin resimlerden çok sıcak bir yer olduğunu düşündüm benim yeğenlerimde adını unuttum zübeydeden yukarı çıkarken vardı bir anaokulu oraya gittiler ama ablam çokta memnun kalmamıştı üstelik diğer anaokullarının iki katıydı öyle bir yer olsun ki zırt pırt değiştirmiyeyim zemuszemus beşevlerde var bir de sevgi bahçem diye bu aralar bir de onu duyuyorum ama ilk sizinkiyle görüşücem gibi geliyor opuyorumnanaktan

ahyatucum özellikle yüzme faliyetlerini beğendim ortak bir havuz kullanılmaması güzel yani çekirgedeki havuz gibi...

valla jale hnmda bişey var 9 kilodan fazla almıyo onun hastaları bilmiyorumkismile evet cnm zaman su gibi akıyor bak bizimkiler 1,5 ay sonra 1 yaşındalar şaka gibi...hayaldi yanlış hatırlamıyorsam bilmiyorum sizin resimlerden çok sıcak bir yer olduğunu düşündüm benim yeğenlerimde adını unuttum zübeydeden yukarı çıkarken vardı bir anaokulu oraya gittiler ama ablam çokta memnun kalmamıştı üstelik diğer anaokullarının iki katıydı öyle bir yer olsun ki zırt pırt değiştirmiyeyim zemuszemus beşevlerde var bir de sevgi bahçem diye bu aralar bir de onu duyuyorum ama ilk sizinkiyle görüşücem gibi geliyor opuyorumnanaktan

sanırım bende 7 kilo aldım sadece...zaman akıp gidiyor ben ikinciye bile anne oluyorumm...HAYALEVİ cnm...okul değiştirmemek çok önemli cnm ya biz ilk buraya gittik çok şkr memnun kaldık,fiyat olarakta çok uygun tavsiye ederim..

bi kaçtım arkadan neler kaynatmışınız öyle hatunlaarr :)))cimcimecim ben arada numunemiyim gıı ben 20 okka aldım valla.:kedi:

bi kaçtım arkadan neler kaynatmışınız öyle hatunlaarr :)))cimcimecim ben arada numunemiyim gıı ben 20 okka aldım valla.:kedi:

bizim sağımız solumuz belli olmaz böyle işte...oyyy oy ne yaptın kız sen 20 kilo :) olsun bızdık rahat olsunda varsın 30 kilo al :)) Ahyatucum öyle hijyen takıntım yoktur ama çocuğa bizden önce değer vericekler doğrusu havuzu görünce budur dedim çünkü bursada anaokullarının %50si belki fazlası çekirgeye götürüyor :eek: benim çok hoşuma gitti doğrusu...kız leadangel tutarlar el ele giderlerler tuğkanla atatuğ olumunekankayizsmile

bizim sağımız solumuz belli olmaz böyle işte...oyyy oy ne yaptın kız sen 20 kilo :) olsun bızdık rahat olsunda varsın 30 kilo al :)) Ahyatucum öyle hijyen takıntım yoktur ama çocuğa bizden önce değer vericekler doğrusu havuzu görünce budur dedim çünkü bursada anaokullarının %50si belki fazlası çekirgeye götürüyor :eek: benim çok hoşuma gitti doğrusu...kız leadangel tutarlar el ele giderlerler tuğkanla atatuğ olumunekankayizsmile

oyyy ogünleri görebilecekmiyiz kızzz vallhi öyküde tutuşsun beraberce gitsinler

ahanda foto sana 1 saat uğraştım

ewet en önemlisi o zaten çocuğa değer vermek
çok şkr o konuda sorunumuz yok okulda.havuz olayını kendileri ayarladılar dediler hijyenik ve güzel olsun o yüzden burayı tercih etmişler...görsen sanki özel ders aalıyorlar süper bir yer

X