Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

kızlar selammm opuyorumnanaktan ay giridğimden beri geçmişi okuyorum maşallah ne kaynatmışsınız oku oku bitmiyor tatilden dönenler hoşgelmişler hasta olanlara da çok geçmiş olsunlar opuyorumnanaktan
leadangel canım hazinsonlar arkadaşımıza çok üzüldüm hayatım elimizden geleni yapalım hayatıma.s
bu arada kızlar şu buluşma işini bi cumaretsi yapında bende işleirmiz müsait olursa izin alır gelirim ama önceden haberim olsun a.s

ramazan geldi kızlar bu buluşma nasıl olacak.
gerçi ben ramazanda olmasa gelemiyorum iki çocukla zor oluyor.
bari siz buluşun bende burdan resimlerinize bakıp bakıp durayım..

ramazan geldi kızlar bu buluşma nasıl olacak.
gerçi ben ramazanda olmasa gelemiyorum iki çocukla zor oluyor.
bari siz buluşun bende burdan resimlerinize bakıp bakıp durayım..

arkadaşlar merhaba be sizlere bişi sorcammm..sarımsaklı ekmek yapmayı bilen varmı dün akşam yemekteyiz yemek tarifleri yayınlanıyor orda gördüm.internette araştırdım ama ona benzemiyor.canım istedi napcam ben şimdi:KK43:((((kızarmış ekmekler vardı güzel güzel üzerşne domatesli sarımsaklı bişi koydu ama yetişemedim bilen varsa yazarmı:))))))

ay canım bilmiyorum ben
ama sen niye öyle programlar seyrediyon hııı
şimdi eşini ara akşam arasın dursunn ama bulabileceğini zannetmiyom
fırınlardada hiç görmedim, duymadım

ay canım bilmiyorum ben
ama sen niye öyle programlar seyrediyon hııı
şimdi eşini ara akşam arasın dursunn ama bulabileceğini zannetmiyom
fırınlardada hiç görmedim, duymadım

aslında izlemiyorum akşam öyle gözüm takıldı ekmekleri kızarmış görünce,,,satılan bişi değilki adam arasın bulsun internette arayıp bulcam tarifi kendim yapcam başka çaresi yokmafoldumben

selam kızlar o gün gittim kalamadan döndüm içime bi sıkıntı çöktü attım kendimi eve gece yerısı burdada sıcaktan patlıyorum. bu ne havalardır böle yaaa hiç böle olmamıştı daha önce yada bana bişeyler oluyo :)))
neyse gelmişkende hadi evle biraz bıdılandım yarın yine ustalar gelcek balkona girişicem az gelenler biliyo kötü durumdaydı orayı bi toplatayım. Allah nasip ederse önümüzdeki yazada mutfağı alt üst etme düşüncesindeyim sürekli söylüyorum söylüyorum yok anacım kimseden hayır yok en sonunda bu gün kendim gittim karoları aldım derzini bilmemnesini yülettim arabaya ustayıda buldum anlaştım ondan sonra herifle babam eee söyleseydin biz gelirdik demezlermi. sizden bişey beklemiyom siz bana para verin yeter dedim :)))))) ben kendi işimi kendim görürüm. bu arada saçlarıda kestircem kızlar koydum artık kafaya sürekli toplu durduğundan topuz yaptığım yer yara olmaya başladı yarın bide o işi halledem.

oooo amma kaynatmışsınız birazını okudum hepsini okumam lazım atatuğ durmuyor :emir_bebek: kaderim cnm vlla kilo takıntısından değil zaten önde gidiyorduk boyda kiloda zayıflasa da olur ama zekayı etkiliyormuş mlesef kesinlikle etli blık filan yediremiyorum hadi onu da geçtim kahvaltı yapmıyor:eek:lmaz:anlarsın beni sende yaşamışsın bütün dr.hem fikir olduğu şey zeka gelişimini etkiliyormuş heeee gerizeka mı olacak tabi ki hayır ama işte taktım bir kre kafaya:sinifsinif: demek sadece benim ki değil haa ardacık tuğkancık benim çıtır gelinde aynı heeee birz içim rahatladı ben mi yanlış bişeyler yapıyorum diye İÇİM RAHATLADI SAĞOLUN KIZLAR....

kızlar çocukların bu yememe sorunu fena benim oğlan beş yaşında çorba bile içiremiyorum muz,elma hariç hiç bir meyveyi ağzına sürmedi bu güne kadar.yoğurt,peynir bunları hiç yemiyor.iştahla yemek yiyen çocukları görünce özeniyorum ne yalan söyleyeyim.eltimin çocukları benimkiyle aynı yaşlarda biz biyere giderken amca gelirken bana şunu al bunu al istiyolar benimki oyuncaktan başka bişey istemiyo.yemek yediği günleri görecekmiyim diye düşünüyorum açıkçası:1rolleyes:

selam kızlarrr... hayırlı ramazanlar herkese.....
nihayet daha yeni popom yer gördü ama işleride bitirdim sayılır.bütün mutfak hol rezil durumdaydı ama o balkonun pisliğinden kurtuldum ya. bide üstüne iftar telaşı vardı tam denk getirdim yani.

günaydın hanımlarrrropuyorumnanaktan
antikacım hadi şükür bitirmişin işleri güle güle kullan balkonunu işallah canım a.s
ilknurcum hiç dert etme valla yemiyo diye sonradan yemeğe başlıyolar merak etme benim oğlanda bu sene anaokuluna başlayana kadar doğru düzgün bişey yemezdi zorla yediriridik ama şimdi maşallah canı isteyince bi yiyor ki sorma hiç duymazdım karnım acıktı dediğini şimdi valla acıksın bas bas bağırıyo acıktım diye hele şimdi bu aralar hiç zorlma sıcaklardan da yemiyor çocuklar bol bol meyve ve sıvı şeyler üstüne gitmiyorum bu aralar fazla düşünsene bizim bile canımız istemiyor sıcaktan yemek dert etme yani hayatım düzelir o sen bile şaşırırısın opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.antikacım hadi geçmiş olsun canım.oturulan evde tadilat zor oluyor bilirim.doğalgaz döşenirken gördüm pisliğini.doğalgaz demişken kombi bozuldu bizim dün bütün gün servis bekledim.adam akşam geldi. kartı değişmesi gerekiyomuş. fabrikadan ne zaman gelirse ozaman getiririm kartı dedi.şaka gibi ya şimdi ketılda ısıtıyorum suyu bunca işin gücün arasında bide bu çıktı başıma.-tatlicadiarzu-benimde bi balkonum var etrafına demir yaptırmam lazım altı senedir duruyo.aslında baştan bilerek yaptırmadım.kaynanamlar düğüne yakın çok sıkışmışlar balkonu sonra yaptırırız dediler tamam dedim öyle kaldı.bidaha lafı bile geçmedi.neyse bi ara yaptırıcaz artık.akşamda sinirlerm bozuldu kadına .çocuklar girmiş alt katta odada oynuyolar kapıyıda kapatmışlar.indim alt katta salonda kaynanam oturuyo. çocukları sordum.içerde oynuyolar kapıda gelin kapısı gibi kapalı dedi. manalı manalı kaç kez söyledi bulafı.hadidedim ramazan günde kırmayayım kalbini.sanki bana gelmişte kapıyı açmamışım kadına of ya. :kızgın: karamukcum inşallah yer canım.en çokta bu sene ana sınıfına başlıycak ya ondan korkuyorum.beslenme listesi veriyolar.eltimin oğlunda gördüm haftalık.bakalım napıcaz.okulda çocuklarla beraber yer umarım.

merhaba kızlar,çocukları yemek yemeyen arkadaşlar üzülmeyin benim kızım okula başladığından beri yemediği şeyleri yer oldu ben bile hayret ettim semiz otu bile yiyor düşünün.o yüzden hiç yemiyor etmiyor demeyin yiyorlar sadece nazları şuan size.o yüzden okul çok faydalı oluyor:KK3:tabiki sadece yemek konusunda değil her konuda faydalı siz bile okula başladıktan sonra çocuğunuzu tanıyamayacaksınız....

X