Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

cimcimem darısı başına canım.zaten yürüyüp konuşmaya başlayınca ben bitane daha diye tutturmuştum oldu sonunda bi cadı kızım.adamıda zor bela ikna ettim çocuk çocuk diye başının etini yedim.öyle ikna oldu yoksa hiç ikinciyi istemiyordu.oğlumun sevgisini paylaşamam diyordu.şimdi ikisininde yeri ayrı saolsunlar

ay canlarım yaw esimle basbasa birseyler yapmak için demiştm ben.tabi anlıyrm herkes kendi fikrini sylyr.mesela ömerle sinemaya gittiğimi düşünemyrm:)ayyy biraz daha büyüsünler bayramlarda stada cocuk tiyatrolarına götürelim:)cimcime ilk günlerden beri dışarıya cıkarmakla cok iyi etmissin.ben ki dibim kültürpark carsı 5 dakika ona rağmen 6 ay ömer sadece annemlere gtrdm dısarıyı hiç bilmedi..vee sonuc ilk dısarda yürüdüğümüzde ağır enfeksyn gecirmişti:KK43:ondan kızlar sakınmayın karda olsa cıkın..ben tek basımaydım korkuyrdm hasta olursa vs die...gerci bunda bebek arabamızı 6.ayından sonra almamızında cok etkisi var 2.ye bebişim olursa(hayırlı zamanda) c imcimemi gececğm ahdım var:)

nilimsi cnm bende onun için diyorum yaaa sizin sorun ömerciğin dışarıyla geç tnışması olmuş olsun bak tren kaçmış değil al ömeri at sokağa kendini bak 10 gün sonra görürsün sen istemiyeceksin o dış kapıda bekliyecek seni :KK9:ya da en iyisi pazar günü getir leadangele bak nasıl çözülecek...

ayyy ben ÖYKÜYÜ özledim...kızlar inanmazsınız nasıl güzel atatuğ diyo öykü :KK9:

ilknurcum bizimkine kalsa ben hemen doğurmalıyım bitane daha bazen atatuğu severken aslan oğlum söyle anneye ben kız kardeş istiyorum de diye şimdiden çocuğun beynini yiyor :KK49:

slm hanımlar biz geldik vallhi bikaç eksiğimizi dah hallettik
vallhi pazar gününe temizlik bırakmayın canlarım ciğerlerim 2 çocuklu annler hiç sesiniz çıkmıyor pazar eşlerde evdeyken kendinizi bıraktırın bakalım tanışalım
sedacım sen kocişi halledersin cnm kandırıver
adres isteyen hanımlar size özelden msj atabilirim birde bana kaderimin birde yeşimin tellerini özelden atın hatunlar ya malum nolar silindi benim ttel bozulunca

nilimsi cnm çok teşekkkür ederim düşünmen yeter

ahh hayatim gelmek cok isterim hafta sonummmm der baska bisey demez biz hafta sonu basbasa takilanlardaniz malum bu hafta hep onsuzum oda bensiz yatiyor kalkiyor ise gidiyor utanmasam aglicam arkasindan duru gibi
baska zaman telafi ederiz sana cimcimeme ve antikama sozum olsun
aaaaa kizlar cumartesi rofleye gidicem cok sarartmak istiyorum kocisim ole istiyor gulsen gibi nasil olur sizce yani saridan beyaza donuk rofle

ay canlarım yaw esimle basbasa birseyler yapmak için demiştm ben.tabi anlıyrm herkes kendi fikrini sylyr.mesela ömerle sinemaya gittiğimi düşünemyrm:)ayyy biraz daha büyüsünler bayramlarda stada cocuk tiyatrolarına götürelim:)cimcime ilk günlerden beri dışarıya cıkarmakla cok iyi etmissin.ben ki dibim kültürpark carsı 5 dakika ona rağmen 6 ay ömer sadece annemlere gtrdm dısarıyı hiç bilmedi..vee sonuc ilk dısarda yürüdüğümüzde ağır enfeksyn gecirmişti:KK43:ondan kızlar sakınmayın karda olsa cıkın..ben tek basımaydım korkuyrdm hasta olursa vs die...gerci bunda bebek arabamızı 6.ayından sonra almamızında cok etkisi var 2.ye bebişim olursa(hayırlı zamanda) c imcimemi gececğm ahdım var:)

canim kim ne derse desin 2 saatliginede olsa birak
hersey cocuklarimizla guzel ama soyle bi sevgililer gununde veya evlilik yildonumunde basbasa yenilen yemegin tadida cok farkli
ben bi cilginlik yaptim biliyorsun 7 gunluk tatil yaptim inan yeniden dogdum zannettim basta cok vijdan yaptim ama iyikide birakmisim seneye kismetse kizimizla gidicez

günaydın kızlarrr....
sabah sabah koturmacayla uyandım. adama hadi deyip duruyom geç kalcan yok anam süslenip zamanında şu evden çıkmayı öğrenemiycek. ki dediğimede geldi kaldı arabayla gitti. ve sabahın körü başıma bela oldu.kontörü bitmiş beni ara diye mesaj atmış biliyosunuz benim cep sorunlu ( bi dışarı çıksamda yensinisini alsam artık iyi olcak ) ev teline saldırdım aaaa çalışmıyo. kablolarına bi baktımki bizim kofra dışarıda rüzgardan heralde kopmuş sallanıyo. fırladım çıktım evden saat sabah 06:50 taaa garajda kontörlü tel buldum o saatte kimsenin kapısını çalamadım. veeee ne olmuş dersiniz. beim akıllı gaza benzine bakmadan çıkmış yola yolda kalmış.bunu duyunca bir nevrim döndü. başladım bağrınmaya sen beni öldürcemi aklımdan neler geçti biliyomusun, sabahın köründe tel arıyorum sokaklarda, sanki sana benzinmi getiricem ta oralara ben öyle deyince demezmi doğru diyon ben seni niye aradım diye. :))))) şu an gülüyom ama inanın o an yanımda olsa ayakkabının topğunu parçalardım kafasında.
neyse eve geldm zaten burnumdan soluyorum ev harp alanı. Devrim'in sesi ta aşağıdan duyuluyo. bi solukta çıktım yukarı noluyo diye. babam arabayı bakıma götürcekmiş anahtarları arıyo annemde ses yapma diye ona bağrınıyo ikisi hırlaşırken afacan uyanıyo (babası kılıklı uykusunu bozdularmı deliriyo :)))) bi taraftan annemi susturmaya çalışıyom bi taraftan babama laf anlatmaya çalışıyom bi taraftan sıpayı sallıyom sakinleşsin diye. neyse sonunda biri anladı, öbürü uyudu, diyeri yattıda bende sakinliğe kavuştum.
sahi unutmadan ilknurcum site yöneticilerine mesaj atarak değiştirdim nici. ve kızlar nasıl kolayınıza geliyosa öle hitap edebilirsiniz.

günaydın hanımlar
sedacım anlıyorum cnm ama maksat görüşmek olsun die hem elifangel seni merak ediyordu tanışırsınız die istedimcnm kısmet
senin teniz beyaz belki yakışabilir ama benim fikrim sarı saç insanı oldğundan büyük gösteriyor hele öylebir renk nasıl olur eşinde istiyorsa vardır bir bildiği

günaydın hanımlar
sedacım anlıyorum cnm ama maksat görüşmek olsun die hem elifangel seni merak ediyordu tanışırsınız die istedimcnm kısmet
senin teniz beyaz belki yakışabilir ama benim fikrim sarı saç insanı oldğundan büyük gösteriyor hele öylebir renk nasıl olur eşinde istiyorsa vardır bir bildiği

üstüme alındım bak bu yoruma kız ben sararınca yaşlanım mı şimcik :86:

nerdesnz hatunlar ben bgn sinemya gttm newyork ta 5 minareye harikaydı gitmenizi tavsiye dyrm filmi mahsun kırmızgül yapmıs ben mahsunu hiç sevmezdm kıro derdim hep ama adam baya asmıs kndini heem haluk bilginer gibi bir usta var zatennn gideblrsenz siddetle tawsiye edyrm canlarımmm

günaydınnnn...
ooo öğlen oldu hala uyuyonuzmu yoksam :KK1: diyene bakın topiğin uykucusu ben öğlen oldu kalkın diyen gene ben :KK9:
leadangel canım özeline yazdım ama özel mesaj kapasiten dolu olduğu için mesaj atamıyorum bi temizleyiver anacım da öle yolliyim.
bu arada boya konusunda kıvırdın sanki :KK62: şaka yapıyom tabi ben birazda sakinleşmek için sarıyı seçtim arada baya beyazlarım çoğalmıştı son dönemde gördükçe sinir oluyodum onları görmiyim diye böyle bişey yaptım ama röflede platin konusunda sana katılıyorum.ayrıca canlı makyajıda seviyorum ama kumrala pek canlı tonlar yada direk pastel kullanamıyosun sabitsin günlük makyajda bu yüzden değiştirdim.
nilimsi canım o filmi bende duydum hatta fıragmanlarını falanda izledim çokta merak ediyordum yorumun iyi oldu şimdi daha çok merak ediyorum :KK52: ve sanırım bu tarzı seviyorsun izlemediysen yine mahsun Kırmızıgül'ün çektiği İMAM isimli bir film var bak onuda tavsiye ederim baya oldu çekileli ama dvd sini bulabilirsin. ama asıl benim favorim aksiyon ve gerilim tarzı son dönemde testere serisinin son filmi geldi onada gidicem hala.birde izlemediyseniz kızlar sihirbazın çırağı mükemmel ötesi olmuş görsel efekleri oda biraz bilim kurgu tarzında.asıl neyi sevdiğim pekte belli değil demi :KK1: ama sinamayı gerçekten seviyorum. hoş seçmek zorunda kalsam Tiyatroyu değişmem ama. hatta biz şunu görsel sanatlara bağlayalım.asıl çoktandır tiyatroya gidemedim bir fırsat bulup gitmek istiyorum artık. hele şu an İstanbulda bir oyun gösterimde keşke Bursayada gelse Türkiyedeki ilk monolog tiyatrosu 7 farklı kadının hayatını anlatılıyor oyunda. kısaca dünyanın dört bir yanında hangi kültürde olursa olsun hangi seviyede olursa olsun erkek egemenliğinde kadının yaşam mücadelesi. oyun bir Rus yazar tarafından kalame alınmış ve ilk defa Türk kadını bir yabancı tarafından övülmüş.

günaydınnnn...
ooo öğlen oldu hala uyuyonuzmu yoksam :KK1: diyene bakın topiğin uykucusu ben öğlen oldu kalkın diyen gene ben :KK9:
leadangel canım özeline yazdım ama özel mesaj kapasiten dolu olduğu için mesaj atamıyorum bi temizleyiver anacım da öle yolliyim.
bu arada boya konusunda kıvırdın sanki :KK62: şaka yapıyom tabi ben birazda sakinleşmek için sarıyı seçtim arada baya beyazlarım çoğalmıştı son dönemde gördükçe sinir oluyodum onları görmiyim diye böyle bişey yaptım ama röflede platin konusunda sana katılıyorum.ayrıca canlı makyajıda seviyorum ama kumrala pek canlı tonlar yada direk pastel kullanamıyosun sabitsin günlük makyajda bu yüzden değiştirdim.
nilimsi canım o filmi bende duydum hatta fıragmanlarını falanda izledim çokta merak ediyordum yorumun iyi oldu şimdi daha çok merak ediyorum :KK52: ve sanırım bu tarzı seviyorsun izlemediysen yine mahsun Kırmızıgül'ün çektiği İMAM isimli bir film var bak onuda tavsiye ederim baya oldu çekileli ama dvd sini bulabilirsin. ama asıl benim favorim aksiyon ve gerilim tarzı son dönemde testere serisinin son filmi geldi onada gidicem hala.birde izlemediyseniz kızlar sihirbazın çırağı mükemmel ötesi olmuş görsel efekleri oda biraz bilim kurgu tarzında.asıl neyi sevdiğim pekte belli değil demi :KK1: ama sinamayı gerçekten seviyorum. hoş seçmek zorunda kalsam Tiyatroyu değişmem ama. hatta biz şunu görsel sanatlara bağlayalım.asıl çoktandır tiyatroya gidemedim bir fırsat bulup gitmek istiyorum artık. hele şu an İstanbulda bir oyun gösterimde keşke Bursayada gelse Türkiyedeki ilk monolog tiyatrosu 7 farklı kadının hayatını anlatılıyor oyunda. kısaca dünyanın dört bir yanında hangi kültürde olursa olsun hangi seviyede olursa olsun erkek egemenliğinde kadının yaşam mücadelesi. oyun bir Rus yazar tarafından kalame alınmış ve ilk defa Türk kadını bir yabancı tarafından övülmüş.

canım kesinlikle tavsiye ediyrm hala bile etksndeym haluk bilginer ne dense az onu için.yok canım bu tarz filmleri pek sevmem cünkü gerceği pek yansıtamazlar bence.ama bu film cok baskaydı cok karısık ve birsürü sürprizler var sevgi ve hoşgörünün egemen olduğu dinimizi kötü emellerine alet eden yobazlar var bunlar acık acık anlatılmıs bende buna sasırdım her filmde bunlar gösterlmez.ben biyografi romantk filmleri sevyrm testere zafer plazda 3 boyutlu gösterlckms...kacırmayalım:)ben tiyatroyu sinemaya yeğlerm canım ya bana eğer o dediğin tiyatro bursaya gelirse haber werirmsn merak edyrmm.ee nasıl gidiyor bayram hazırlıkları...meleklerimizin ikinci kuzu kuzu meeee bayramları olacak inşşş:KK55:

nilimsi diğer topikteki yazını okudum şimdi dur kız sakin ol acık :))) ama o köpek lafına bende delirdim ne yalan söylim. canım zaferde üç boyurlu ama gözlük olayı falan kötü zaferin üç boyutluda carefour'u tavsiye ederim dene mutlaka. ayrıca o seriyi bitiriyorlar artık bu son filmmiş ama aynı yönetmen başka bir seriye başladı madem seviyorsun aynı senarist ve yönetmenden koleksiyoncu serisi başladı bilgine :))) birincisi kısa süre önce gösterimden kalktı ama yine dvd de bulabilirsin.
tiyatroya gelince bende büyük merakla bekliyorum inş. gelirler ama turne düşüncesi olmadığını söylüyolar İstanbulda erol günaydın tiyatrosunun turnelerini ayarlayan bi arkadaşımdan aldım bende bilgilerini. bende onu dürteleyip duruyorum yap bişeyler ikna et diye bakalım haber bekliyorum. birde kadro çok sağlam en başta zaten Zuhal Olcay var. ayrıca daha birbirinden kaliteli 6 oyuncu.
leadangel sanada müjde oldu canım bitti kurtuldun testereden :)))) bu son adamcığın bunuda izlesin başka yok :))))

X