Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

antika cnm maşallah ya birde devrimi uslu değil dersin tuğkan girip yanımıza yatıcak he
sbh yanında yattığmız halde beşiğinde gözünü açar açmaz bizi gördüğü halde yanımıza gelen kadar bas bas bağırır değil kalkıp yanımıza yatıcak yanıma alıyorum sbh bazen erken kalktığında aytsın uyusun die mazallah kalkıp fırlar iner yataktan ne çekmeceleri başlar indirmeye

leadangel yok be canım uykusu açılmadığında yatıyo öle yokda kafamız kalıyo vurulmadı ne gözümüz kalıyo oyulmadık :))) ama yatağında bağırsa daha iyi çünkü aklım çıkıyo ordan Allah korusun bi kafa üstü düşerse.
denizcim yolcudur abbas bağlasan durmaz :))) o nereye biz orayayız valla kendi adıma ondan başkasını düşünmek bile istemiyorum.

ben geldim :84:nilimsi şikayet edeni bul canını oku cnm o ne ya babaya söylemek adamcağız da kim bilir ne sanmıştır birbirinzi öldürdünüz sanmıştır ay ne olursa olsun onlar duysun istemiyor insan :85:çünkü çok üzülüyorlar cnm ben kurtuluş alpi biliyorum çok çok iyi diye kendim gitmedim ama gidersem ona giderim kızının tedavsini yapmıştık çok tatlı bir dr...

bende istiyorum waffle elifangel :92:

yaaaaaa kızlar hadi biriniz uğraşında çıkalım bu topikten ben kuralları bilmiyorum açıpta kapanmasın hadi ama çok ulu orta bu topik...:88:

antikacım bizde de var o sorun yataktan çıkıyor ama hep düşe düşe bizim yatak yüksek minderleri koyuyorum üstüne atlıyor canavar :90:

oyunparknda yatırıyorum artık

kapıcımızmıs cnm gerekenleri söyledim zaten ben babanı 20 seneden beri tanıyrm sen kızımsın falan dedi bundan sonra birseyde bana geleceksnz kac yasıma geldm dedim ya ben baya eser gürlerm kendimce ama böyle durumlarda kişinin karsısına gectiğimde ezilip büzülürm:)ama gerekenleri net ve kesin bir dille sylrm kendne güvenyrsa bir daha yapsın :)

Geldim Bursayaaaa =))

CİMCİMEM, ya kükürtlüde ki wafflecı harika yapıyor yedim çok beğendim.
Bu merkeze uzak diye söylenmeye başlamıştım ki aynı wafflacı zafer plazaya şube açmış..
Tuğkanın d.günü geçsinde gidelim hep beraber. Yeriz tatlı tatlı ohhhh :)

Koleksiyonum için harika 2 adet cam parça buldum kapalı çarşıdan.
Biri kristal elma diğeri köpek figürü. Çok beğendim ya, evime geçsem de bir an önce büfeye koysam diye sabırsızlanıyorum =))

Babamla da görüştüm. Feci yaşlanmış. Gülmedim doğru düzgün. Ama konuştum sadece gülümsemedim hiç ben gibi değildim. Ne sevecenliğim ne tatlı dilliğim vardı. Bana ve Serkana bayram harşlığı verdi, inanamadım :KK28: Ömrümde ilk defa kendisinden bayram harçlığı aldım. Çok garip bir duyguydu. Parayı almak istemedik, çok ısrar etti falan. Hala şoklardayım.

Hep çok suçlu duruyor. Onun bir gün pişman olup bana döneceğine asla inanmazdım. O kadar zaman onsuz geçirmişim ki sanki babam değil de başka bir adamla konuşuyormuşum gibi hissettim. Çok mazlum ve mahçup durdu bana karşı. Bursa ya dönünce benimle görüşmek için ricada bulundu. Sadece bakarız bilmiyorum dedim.

Ömrümde ilk defa ondan hiç korkmadım.
Aksine o benden korktu ve çekindi.
Eşimin yanımda olması bana o kadar güç kattı ki anlatamam.

Kafam karıştı. Annem şimdi duyunca görüştüğümüzü kıyametleri koparacak. Offf bir de onunla uğraşacağım. =(((

Ya bunlarıda buraya yazmasamıydım acaba. Habire misafir var. Fazla mı özele kaçtım nedir. ??

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)

Al iştee, gene misafir ????????????????

yaaa ben misafir için demiyorum kızlar jimer adı altından çıkalım diyorum çok geniş oluyoruz daha biz bize bir başlık istiyorum eeee kadınlar hamamında da açılırsa süperrrr olmaz mı ???

elifcim cnm senin için çok zor olsa gerek seni anlamamız mümkün değil canım benim ama bu bebişş sana güç vermiş sen çok güçlüsün şimdi herkese karşı ama cnımcım ne olursa olsun baba kötüde olsa belki ileride bebeğini görmekte ister şimdiden hazırla kendini cnm...içi yanacak onu göremeyince..babana en büyük ceza o zaman olacak emin ol...

cimcimem haklısın cnm jimer adı altında olunca doğum yapacak dktr arayan vs birsürü kişi buraya yönelyr tabi diğer misafirleri!saymassak

Geldim Bursayaaaa =))

CİMCİMEM, ya kükürtlüde ki wafflecı harika yapıyor yedim çok beğendim.
Bu merkeze uzak diye söylenmeye başlamıştım ki aynı wafflacı zafer plazaya şube açmış..
Tuğkanın d.günü geçsinde gidelim hep beraber. Yeriz tatlı tatlı ohhhh :)

Koleksiyonum için harika 2 adet cam parça buldum kapalı çarşıdan.
Biri kristal elma diğeri köpek figürü. Çok beğendim ya, evime geçsem de bir an önce büfeye koysam diye sabırsızlanıyorum =))

Babamla da görüştüm. Feci yaşlanmış. Gülmedim doğru düzgün. Ama konuştum sadece gülümsemedim hiç ben gibi değildim. Ne sevecenliğim ne tatlı dilliğim vardı. Bana ve Serkana bayram harşlığı verdi, inanamadım :KK28: Ömrümde ilk defa kendisinden bayram harçlığı aldım. Çok garip bir duyguydu. Parayı almak istemedik, çok ısrar etti falan. Hala şoklardayım.

Hep çok suçlu duruyor. Onun bir gün pişman olup bana döneceğine asla inanmazdım. O kadar zaman onsuz geçirmişim ki sanki babam değil de başka bir adamla konuşuyormuşum gibi hissettim. Çok mazlum ve mahçup durdu bana karşı. Bursa ya dönünce benimle görüşmek için ricada bulundu. Sadece bakarız bilmiyorum dedim.

Ömrümde ilk defa ondan hiç korkmadım.
Aksine o benden korktu ve çekindi.
Eşimin yanımda olması bana o kadar güç kattı ki anlatamam.

Kafam karıştı. Annem şimdi duyunca görüştüğümüzü kıyametleri koparacak. Offf bir de onunla uğraşacağım. =(((

Ya bunlarıda buraya yazmasamıydım acaba. Habire misafir var. Fazla mı özele kaçtım nedir. ??

ben demiştim dicem şimdi olmuycak demedimmi sana pişman olmuştur die tam hayal ettiğim gibi oldu işte çok sevindim inş. bursadada görüşürsünüz annende anlayışla karşılar cnm merak etme artık dede oluyor cnm dahada yumuşuycak

bayram harçıklarınıda kapmışsınız boşversene sen :KK76:

ayyy kızlar oku oku bitmedi
ne güzel istanbullllllda olmak isterdim şu anda bende biraz temizlik yaptım duruyla ne kadar oluyorsa uzun zamandır giremiyordur koştur koştur bayram için bugün bende kent meydanındaydım annemle hatta antikacım arabayla kocanı gördüm akşam 5 buçuktu yanında annen vardı
kocacımm yarın akşama mesaiye gidicekmiş izin kopartırsam pazar bende gelirim kızlar 1 saatliğide olsa
çok özledim hemde hepinizi :)

nilimsi apartman sakinlerinin yaptığı hakikatten ayıp yani evin bu senin ne demek kalk babanı ara
bizimde apartmanımızda abimin kayınvaldesi oturuyor ev hali mutlaka tartışma olmuştur ama asla öyle şikayet etmezler.
zaten benim kocamda çok iyiidir çok hoştur ama çok fazla takıntılı kıskançlıkları var biz genelde dışarda avmlerde tartışırız birimi bakıyor saçını topla düzleştirme yakan mı fazla açık hep böyle benide huzursuz ediyor ama ben asla kin tutmayan biriyim ailesiyle hiç bi sorunum yok allaha şükür tartışmalarımız onlar onun haricinde olmuyor:nazar:
kafana takma sallama ne güzel eşin var çocuğun var sağlıklısınız hep şükret canım kendinden daha kötüleri düşün şükret :)))
umarım kızmazsın bu yazdıklarıma cnm

NİLİMSİ; canım benim, sinir oldum kapıcıya yaa =((

Ne dangalak insanlar var. Hiç olcak iş değil. Ağzının payını vermen çok iyi olmuş. Ona mı düşer senin ailene haber götürmek. Hadi akraban falan olsa tamam diyeceğim, belki endişelendide haber verdi ama sonuçta hiç kimse... Bir de böyle şeyler kimseye düşmez. Sen zaten uygun görsen babana ya da annene sorunlarını anlatırsın. Üçüncü kişiye ne oluyor En Büyük KK

Birde canım, boş ver sen artık geçmişi. İnan ki seni çok iyi anlıyorum. Leadangel bilir, bende çok saplantılı bir insanımdır. Bir kişinin bana yaptığını ya da söylediği bir lafı yıllar geçse unutmam. Takarım kafama. Habire açarım eski defterleri. Neyse ki bu huyumu yendim. Leadangel sağolsun biraz uğraştı benimle ama atlattım artık. O hiç kin tutmaz. Şimdi kavga etsek on dakika sonra bana sorar Elifangel biz az önce neden kavga etmiştik diye =))))

Ben bu kötü huy yüzünden az kalsın eşimi kaybedecektim. Adam artık illallah demişti. Ben onu kaybedeceğimi anlayınca, huyumu değiştirdim valla. Böyle bir şey yüzünden eşimi kaybedemem. Çünkü adamlarda bir yerden sonra, e bıktım senden diyebiliyor. Şimdi asla konuşmuyorum eski şeylerle ilgili. Hep geleceğe odaklı yaşıyorum. Biliyorum aşması çok zor ama umursamamaya başlarsan bak inan ki daha rahat bir hayat geçireceksin. İnan ki o geçmiş sırtına yük oluyormuş ben onu anladım. At yükü, bak şimdi evliliğine. Her şey yeniymiş gibi düşün. Ömerinin varlığı sana güç versin. Mutlu mesut yaşamak varken, geçmişe saplanıp hep acı çekmek niye...

ah be canlarım neden kızayım söyleyn tabi dısadan birinin objektf değerlendrmesi cok iyi oluyr ledangel hadi sana bir iş daha gel benlende uğras:)övmek için demiyorum ama leadangelin iyi niyeti kalbinin temizliği yüzüne vurmus her halinden belli işte esimin ailesi köyde yasıyor gecmişte sehirden gelen bir gelinleri bunları asağılamıs küçük görmüş saplantı olmus onlarda sehirden her gelen onları asağılayck diye hatta beni istemeye geldiklernde bile ilk bunu sylediler ne yapsam yanlış anlıyrlar ve bende onları yanlış anlıyrmiki görümcem war birinin cok ciddi rahatsızlıkları war (psikolojk)diğeir evli evde otorite yok bu iki kızın dedikleri oluyr ya tabi evin kızları fikirlerni söyleyckler ama bir yerde de duracaklar gecen yaz birsürü olay oldu bir daha asla gitmem dedim ramazanda da gitmedk simdi gitmek istemyrm biliyr olan esime olck ama istemyrm işte esim ailenin tek oğlu burda kimsesiyok benim için buraya gelmeyi kabul etti onun bu fedakarlığı karsısında da ben eziliyrm işte sonucta kendisi kabul ederek geldi buraya o ayrı ama ben üzülüyrm işte

X