Geldim Bursayaaaa =))
CİMCİMEM, ya kükürtlüde ki wafflecı harika yapıyor yedim çok beğendim.
Bu merkeze uzak diye söylenmeye başlamıştım ki aynı wafflacı zafer plazaya şube açmış..
Tuğkanın d.günü geçsinde gidelim hep beraber. Yeriz tatlı tatlı ohhhh :)
Koleksiyonum için harika 2 adet cam parça buldum kapalı çarşıdan.
Biri kristal elma diğeri köpek figürü. Çok beğendim ya, evime geçsem de bir an önce büfeye koysam diye sabırsızlanıyorum =))
Babamla da görüştüm. Feci yaşlanmış. Gülmedim doğru düzgün. Ama konuştum sadece gülümsemedim hiç ben gibi değildim. Ne sevecenliğim ne tatlı dilliğim vardı. Bana ve Serkana bayram harşlığı verdi, inanamadım
Ömrümde ilk defa kendisinden bayram harçlığı aldım. Çok garip bir duyguydu. Parayı almak istemedik, çok ısrar etti falan. Hala şoklardayım.
Hep çok suçlu duruyor. Onun bir gün pişman olup bana döneceğine asla inanmazdım. O kadar zaman onsuz geçirmişim ki sanki babam değil de başka bir adamla konuşuyormuşum gibi hissettim. Çok mazlum ve mahçup durdu bana karşı. Bursa ya dönünce benimle görüşmek için ricada bulundu. Sadece bakarız bilmiyorum dedim.
Ömrümde ilk defa ondan hiç korkmadım.
Aksine o benden korktu ve çekindi.
Eşimin yanımda olması bana o kadar güç kattı ki anlatamam.
Kafam karıştı. Annem şimdi duyunca görüştüğümüzü kıyametleri koparacak. Offf bir de onunla uğraşacağım. =(((
Ya bunlarıda buraya yazmasamıydım acaba. Habire misafir var. Fazla mı özele kaçtım nedir. ??