Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

Günaydın hanımlar =))

Leadangel ı bekliyorum gözlerim kapalı :))))))
Gelecek hatun inşallah kahvaltıya. Canım sıkıldı 7 den beri ayaktayım. Bebeğimin bana en büyük hediyesi bu oldu. Vücut saatimi çok güzel ayarladı. Güneş doğdumu uyumak istemiyor. 6 ile 7 arası her sabah sanki saat kurulmuş gibi uyanıyorum. Akşamları da 10 dedimi uykum geliyor anca 11 e kadar dayanabiliyorum..

ANTİKA, döktürmüşsün sabah sabah :)
Çok beğendim..

SEDA, 1 saatcik izin alıp gelsen olmaz mı yaaa. Ne olur. Pazar biliyorum zor ama olsun, sen şansını bir dene canım.

lknurcum kocaya biraz ilgi göster yoksa papağalar gibi olacak sonu zavallının şaka bi yana çok ozr cnm hem çalışmak offff Allah sabır versin bi de çok yoğunmuşsun çok zor çook:KK50:

cimicme cnm ne ikizleri yawrum köse bucak kacıyor onlardan eminmki bende bıraksam aklım kalır ama hiç bırakmadım annemlere.benim en büyük avantjm esim sağolsun hamileliğimde de lohusalığımda da bana o baktı...esim sınıf öğretmni ve yarım gün calışıyor gecen yıl sabahcıydı öğleden sonraları ben ömeri uyutup dışarı cıkardım ama işte hep birimiz evde kalırdı basbasa birseyler yapmak istesek yapamazdk sedaya antkaya katılıyrm annenin desarj olması gerek..seneye krese baslıyrz o zaman mecbur alısacak meleğim...sorma cimcime bu sene okudan kac kere aradılar ömere ve basaka bir arkaadasın bebeğine bir sınıf acıyorlardı personel cocukları die.kabul etmedm gecen gün mebden aradılar ücretli öğretmnlk için gitmedim hersey meleklermz için..seneye bile cok erken ama gitmem gerek.hava cok güzel ömer uyansn cıkayım dısarı.antka niickin neden değişti cnmmm leadangel ve elifangel kızlar ya yormayın kendinizi valla bir pasta cay yetiyor ayyy ne sürprüizler hazırlıyrsnz bakalım yapılacak birsey warsa söyleyn kızlarrrr

bencede beyza meleğimmmm baska topik birsürü misfr var biri bizi gözetlyr döndü burası..off ev gene aldı basını gidiyor ömer uyanana kadar ben de işleri yapayımmmm öpyrm sekerler

canlarım ciğerlerim beni yanlış nlamyın sakın ben bırakmayanlardanım ben oğluşumla dışarı çıkınca deşarj olanlardanım valla doğduğundna berii soğuk kar kış demeden yaka iğnesi gibi benimleydi şimdide dışarıda zorlukta çıkarmaz su ekmek istemez hava olsun yeter :84:

antikacım cnm ne yaptın ismine yw ben sana hala antika diycem ama BANANE :86:

antikacım o uzmanlar çok biliyor valla biz atatuğla deşarj olanlardanız beraber dışarıda ben artık hiçbir uzmanı dinlemiyorum bile çünküüüü milyonlarca çocuktan bahsediyorlar ama benim çocuğumu tek ben bilirim...

valla aranızda bırakma konusunda en şanslı benimdir sanırım 3 tane atatuğa resmen tapan ablam ve annem var en güzel yanıda asla benim istemediğim bişeyi yedirmez yapmazlar...iyi bakmamı benden 100 kat iyi bakıyorlar...üstüne titrerler..ama gene de bırakamıyorum uzun süre ona rahmen çook sosyal yani benim oğluş uzmanların tezini çürütüyor :83:

Son düzenleme:
nilimsi sen baya şanslıymışsın canım eş bakımından. benimki ne zaman beni delirtir ondan sonra kalkar çocuğa bakar. yada yapması gerekeni yapar.heee hakkını yemem hastahanede o yanımızdaydı altın bile değiştirdi ama eve geldiğimizin ikinci günüde tüm yaptıklarının tabiri caizse içine etti.benimkinde varsa yoksa pc oyunları bi pazar günleri bi kaç saat dışarı çıkarız oda zorla ki çıkmasa daha iyi mubarek dokuz çocuklu karı iki saat kapıda beklerim süslenmesi bitsinde çıksın diye. çocuk bızıklar giyinik beklemez. adam bi türlü hazırlanamaz. ayyy.
cimcimem sen bana oranla daha şanslısın be güzelim Atatuğ'un maşallahı var.(dilimi ısırıpta söylüyom bak nazara gelmesin ) sessiz, heryerde uyuyo, Devrim azgın boğa herşeye vıyyyyyyy bide yanlız o olsa gene belki bu kadar sorun olmucak. ama biliyosun abam işitme cihazıyla duyuyo istemedimmi kapatıyo :))) o öle olunca annem duyursun diye boğazı patlamış gibi bağrıyo adam desen gece yarısı bile tepemde klavye tıkırdatıyo bu sefer bana geliyolar tamam muhabbeti severim ama aşırı gürültüde insanı çıldırtıyo :))) durum böle olunca arada bir kafa dinlemek gerekiyo.
bu arada kızlar nasıl sancım var. sanırım fazla yüklendim kendime haftaya bayrammış ( hiç gelmese daha memnun olucam ya ) kalktım bu gün dip bucak bi temizliğe giriştim, bide dün öffff durumlarındaydım çamaşırlarda bu güne kaldıydı onlarıda hallettim. bi ütüler duruyo ama yoruldum heralde hoş yorgunlukta değil bi halt yedim normalde bazayı tek başıma çekmiyorum içi ful dolu içime sinmedi bir ay oldu sileli altını hadi onu çekeliyim dedim ama galiba ondan karın kaslarına yük verdim şimdi yerimde zor duruyorum. ama olsun temizliğide bitirdim :)))))
sahi ismi değiştirmemin iki sebebi var ne zamandır zaten düşünüyodum nici devrim yapmayı ama sitede çok fazla Devrim isimli kullanıcı olduğundan ispanyolcasını kullandım. bir sebebide geçen özelime gelen alaycı bi mesaj oldu baya canımı sıktı hoş takılcak şey değil tabi ama rahatsız oldum bi kere. neyse ya dedim ya önemli değil aslında hem cimcimem istediğin gibi kullanabilirsin canım no problem :)))

merhaba kızlar bende çocuklarını bırakamayan annelerdenim ben nereye onlar oraya cimcime dediğin gibi yaka iğnesi gibi taşıyorum heryere yağmur çamur kar sıcak demeden.bence öle olmasıda lazım doğurdum bitti işim değil onlar fedkarlık isteyen varlıklar.bırakanlara lafımda yok sakın kimse yanlış anlamasın ben bırakamıyorum maleseff huyum ve yapım o.Antikacım nıck değişmiş ama buna alışmak çok zor biz yine antika diyelim.milimsi benim ev çoktan aldı başını gitti de bi türlü gelmiyor offff offfff kızlar iki tane çocuk çok zormuşş bak ufaklık yine mkırdanmaya başladı hadi ben kaçtımmm kendinize iyi bakınnnnn öptümmmmm

lknurcum kocaya biraz ilgi göster yoksa papağalar gibi olacak sonu zavallının şaka bi yana çok ozr cnm hem çalışmak offff Allah sabır versin bi de çok yoğunmuşsun çok zor çook:KK50:

şekerim bayramı bekliyor benimki ozaman evdeyim ya:92:lız bu ne sallıyo böyle sonradan farkettim ama silmedim.:90:

benim kuzucum yedinci ayını bitirdi dün veeeeee artık ilk defa dün dişlerimizin ucunu gördüm alttan ikitane patlatıyo.:nazar::nazar::nazar:ama çok huzursuz yavrum ateş kaldırmaz inşallah.

ahyatucum ilknurcum sizleri alnınızdan öpüyorum valla imrenmiyor da değilim :nazar:

ahhh antikacım ahhh sen atatuğu o eski haliyle hatırlıyorsun sanırım bi de şimdi gör dağlara taşlara yani biz ilk adımı attığımız gün kudurmaya başladık :92: bir saniye durmuyor neyse pazar görünce aklın başına gelir :90:

slm hanımlar biz geldik vallhi bikaç eksiğimizi dah hallettik
vallhi pazar gününe temizlik bırakmayın canlarım ciğerlerim 2 çocuklu annler hiç sesiniz çıkmıyor pazar eşlerde evdeyken kendinizi bıraktırın bakalım tanışalım
sedacım sen kocişi halledersin cnm kandırıver
adres isteyen hanımlar size özelden msj atabilirim birde bana kaderimin birde yeşimin tellerini özelden atın hatunlar ya malum nolar silindi benim ttel bozulunca

nilimsi cnm çok teşekkkür ederim düşünmen yeter

slm hanımlar biz geldik vallhi bikaç eksiğimizi dah hallettik
vallhi pazar gününe temizlik bırakmayın canlarım ciğerlerim 2 çocuklu annler hiç sesiniz çıkmıyor pazar eşlerde evdeyken kendinizi bıraktırın bakalım tanışalım
sedacım sen kocişi halledersin cnm kandırıver
adres isteyen hanımlar size özelden msj atabilirim birde bana kaderimin birde yeşimin tellerini özelden atın hatunlar ya malum nolar silindi benim ttel bozulunca

nilimsi cnm çok teşekkkür ederim düşünmen yeter

canım sen bana atsana adresini gelmeye çalışırım..

X