Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

kızlar işi olmayan dağınıklığımın kusuruna bakmıcak olan gelsin hade kahve içelim çok canım sıkılıyooooo :KK43:((

ARDANIN DOĞUM GÜNÜ İPTAL kızlar naber bu sabah kaderm beni aradı taşınıyormuş:)hani bir aralar ev abkıyorlardı ya işte simdi tasınıyorlar millet mahallesine.bu carsamba günü ardacığın doğum günü iptalmiş kızlar.malum tasınıyor cok telasesi var evinde su anda net yok giremiyor yeni evinde olacak neti.kızlar kusura bakmasın lütfen bu carsamba için dedi.bayramdan sonraki hafta inşallah yapacak (bize bildirecek) yeni evinde ardacığın doğum gününü...elçiye zeval olmaz:)

hadi hayırlı olsun kaderime. o evide çok ciciydi ama içine sinmiyodu demek aman sağlıkları yerinde olsunda gerisi boş. konuşursanız selamlarımızı söyle nilimsi bişeye ihtiyacı olursa bi alo deyiversin.
bu arada cimcimemde ev topluyo galiba sesi sedası çıkmıyo.

valla bende sordum antkcm ardayı annesi almıs 1 hafta bakıcakmıs ben ömeride annene versem olurmu dedim:)bugüne kadar ömeri bir yada iki kez basaksına bıraktm ondan bu kadar yabani birde bırakack kimse yok ondan bazen size özeniyorum oğlum herseyim onsuz olamam ama esimle bazen dısarda dolasmak sinemaya gtmk tiyatroya konsere gtmk istrym olmuyr kızlar yanlış anlamayın haa kimseye anlatamıyrm sanki herkes basından atmak istyr gibi anlıyor dolayısıyla bize cok yapışık ömerck:KK43:dün ikizler geldi yeğenlerm aman Yarabbim öyle bir ağladıki bir yerine birsey oldu sandım dktra götürsemmi diye düşündm o tek olck evde bizim sevgimiz ona yetiyor baska kimse olmayacak gitmrz zaten babaya feci düşkün ağlarken biile baba diye ağlıyor e tabi ameliyat masasında yatıp 7 kat kesilen babası cünküüü:)esimde cok düşkün kaliteli zaman geciryorlar gece 2ye kadar salonda top oynuyorlar ömer top gördümü dünyayla ilişiği kesiliyor zaten..işte kızlar ya cok doluyum esimle zaten cok uzaklastık..bayram geliyor yine:KK43:ailesine gitmek istemyrm ne güzel buraya yazmak anlatmak kimseye güvenmyrm cünkü .antkaya cok sasırırdım ya derdim kıza bak giriyor buraya tüm özelini yazıyor kimsesi yokmu anlatacak derdim ama bir kere yazmıstı antka güvendiğim insanlardan darbe yedim diye evet en yakınına bile anltmycksn ben hayal krıklılıklarından bıktım :KK43:ama burda da baya ortak tanıdık cıkıyor ve kızlaar cok rica ediyorum facede kimse yazmasın ya burda ki nicklerimizi:)

nilimsi dert etme canım ya.o uzaklaşmalar hep oluyor.erkekler çocuklardan beter ilgi bekliyorlar.ben bi kızıma bi oğluma okula getir götür artı iş.benim herif geçen surat yapıyo neymiş efendim.işten geldim.23,30 saat önce çocuklarımın yanına gittim uyuyorlar öptüm onları çok özledim filan dedim.ooooooobenimki başladı söylenmeye bu evde bi özlenmeyen babaymışta bilmem neymiş.tabi önce onlar dedim koskoca adamsın ben doğurdum onları özlemiycemmi dedim.kocamın yeri ayrı çocuklarımın yeri ayrı.anne olsalar anlarlardı.birde yoğun çalışıyorum eşimde bunu biliyor zaten ama ilgi ilgi ilgi............bende isterim eşimle başbaşa gezmeyi ama dışarı yalnız çıksak bile aklım çocuklarda kalıyor sanki onları eve kapatmışımda ben geziyorum gibi geliyor.o yüzden ben nereye onlar oraya............nilimsi bende doğrudan adımla giriş yapmışım ne varsa başka isim hiç aklıma gelmedi bunu değiştirebilirmiyim acaba bilen varmı.......kaderim evmi değiştiriyo bayram üstü ne telaşlıdır şimdi.allah yardımcısı olsun.ayrıca yeni evinde güle güle otursun

allah kolylık versin kaderime cnm ev taşımak çok zordur herhalde o sırasını savsın elifangela ona gelicek sıra bayram sonu
niimsi cnm tuğkanda aynı vallhi çok yabanı ilk kez atatuğ ile bikez çok güsel oynadılar şaşırdık kaldık kim gelse surat surat sokulur bana içime girer nerdeyse bize misafir gelmiş die
herşeye alınır biri sesli gülse ağlar kızlarda bilir napalım geçicek bu dönem böyle işte her çocuk bir olmuyor ama bir okadarda güler yüzlüdür herşeye güler sevinir babası diyor biz gibi küçük şeylerle mutlu olabiliyor
benimde kayınvalideme en fazla bıraktığım 2 saat işte diş hastanesine gittim bugün koştur koştur geldim çorbasını içmemmiş işte gelince yedirdim hep bişeyler eksik kalıyor işte

sen bizlere çık gel vallhi yada arkadaşlarına götür sık sık ömeri sosoyalleşmesine faydalı olur

Taşınmak diyince aklıma geldi, benim evde eli kulağında bitti bitecek.
Bayram sonu taşınacağım.

Acıyorum canım kocama her gece inşaatta sürünüyor. Eve 1 de 2 de geliyor..
Yorgunluktan perişan oldu... =((

Bu akşam gitme dinlen diyorum, olmaz bitirelimde evimize gidelim diyor. Eve gidince bol bol dinlenecekmiş :)
Zaten bu hafta bir de yeniden eğitim yazmışlar, yine 3 gün İstanbul a gidecek..

Taşınmak diyince aklıma geldi, benim evde eli kulağında bitti bitecek.
Bayram sonu taşınacağım.

Acıyorum canım kocama her gece inşaatta sürünüyor. Eve 1 de 2 de geliyor..
Yorgunluktan perişan oldu... =((

Bu akşam gitme dinlen diyorum, olmaz bitirelimde evimize gidelim diyor. Eve gidince bol bol dinlenecekmiş :)
Zaten bu hafta bir de yeniden eğitim yazmışlar, yine 3 gün İstanbul a gidecek..
eve gidince dinmekmi kıhh kıhh kıhhh
kötükedihüsoo
dinlenmekde neymiş her gece sizdeyiz
:KK33: :KK36:
ben dedim kocişine geçen pazar gelicem dedi pazarda bizde elifangel dedim hıhh

yarında kayfaltıya davetliyim elifangela sonrada çok işlerimiz var birlikte çok
pazar günü hazırlıklarına devam herkes geliyor değilmi :13:

eve gidince dinmekmi kıhh kıhh kıhhh
kötükedihüsoo
dinlenmekde neymiş her gece sizdeyiz
:KK33: :KK36:
ben dedim kocişine geçen pazar gelicem dedi pazarda bizde elifangel dedim hıhh

yarında kayfaltıya davetliyim elifangela sonrada çok işlerimiz var birlikte çok
pazar günü hazırlıklarına devam herkes geliyor değilmi :13:

Bebeğim gelen sen olduktan sonra hep gel yine gel :nazar:
NE OLURSAN OL GENE GEL :76:

Evet kızlarrrr, biz Tuğkanımız için çok hazırlanıyoruz, özeniyoruz umarım hepiniz gelirsiniz ????

valla pes kaderim ne ara buldun evi ne ara taşınmaya karar verdin hızına yetişilmiyo aaaaaaaaaa yok öyle pasta kesmeden evine geç kaçmak yok geliriz bi gün :KK30:

nilmsi güzelim valla bende benimki biraz insan yabancılasın şöyle sevmediğim insanlardan uzak dursun istiyorum ama yok herkese gider ama o senin bırakmanla alakası yok benim en uzun bıraktığım 3 saattir annemler geberiyorlar yalvarıyorlar 1 gece kalsın diye ama bırakamıyorum valla hatta harika bir iş teklifini geri çevirdim bugün çok üzüldüm ama atatuğu bırakabileceğimi sanmıyorum geçici bir dönem ama biraz sizin ikizlerle fazla vakit geçirirse düzelir...

bende onu annemlerde bırakınca en az 3 defa arar sorarım bankada yada onun gelemeyeceği resmi yerlere götürmüyorum sadece...ben hiç onsuz dışarı çıkmayı sevmiyorum yemekse yemek oturup bizimle o da yiyor cafeyse cafe toplantıysa toplantı tatilse tatil zaten tad alamam gibi geliyor onsuz yemeğe gezmeye filan gitmeye yaka iğnem diyorum ben zaten ben o kadar çok gezmeme ramen kimse beni atatuğsuz göremez...

Son düzenleme:
YAAAAAAAA MELEĞİM HADİ BİZE YENİİ TOPİK AÇ....:KK64:

biraz daha biz bize olalım he ne dersiniz ???? bol bol kaynana görümce elti çekiştirelim :90::87:

valla ben bırakanlardanım ama kızım benimde aynı hiç alakası yok onunla hala yabani aradan 2-3 saat geçince yavaş yavaş alışmaya başlıyor
bırakmak çook iyi aslında anneye deşarj oluyor benim kayınvaldem allah razı olsun çok güzel bakıyor ve duruyorda şimdi bayram alışverişine çıkıcam nasıl götüreyim duruyu ona aldım bayramlıklarını ama kendimle kocişim kaldı babanneye gidicek annede işlerini halletsin :)))))
bide bizim uyku problemimiz hala var dua edin kızlar bana yaaa 15 dk oldu uyuyalı ve gündüzde hiç uyutmuyorum çoook kötü yaaaa uykusuzluktan şaftım kayıyor 22 aylık bir çocuğun normal değil bu saattte uyuması ama dr dedi ki 3 yaşına kadar sürebiliyormuş napayımmmmmmmmmmm sağlığı yerinde olsunda diyecek başka laf yok çünkü :))))))

yaaaaa tuğkanın doğum günü neden pazar yaaaaa:KK4:
ben yine gelemicem çünkü kocişim hayatta yollamaz pazar günleri hafta içi olsaydı keşke hepinizi çooook özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa En Büyük KK

günaydınnnn..
nilimsi öle düşünme. ayrıca evet facede nickler burdada reel isimler geçmesse daha tabi.nolur nolmaz olmadık bir yerden tanıdık çıkabiliyo.ayrıca napim be güzelim bi şekilde içimi dökmem lazım yoksa çıldırırım.bide farketmişsinizdir. ben çok dışa dönük ve rahat bi karaktere sahibim. bişeyleri içime attığım zaman patlıcak gibi oluyorum. anlat canım anlat rahatlarsın aklında kalcağına parmaklarının ucundan aksın. cimcimem bu arada katılıyorum hemen biz bize yeni bi topiğe ihtiyacımız var :)))) baksanıza yol geçen hanına döndü burası. ilknurcum şu nick değiştirme konusunu bende görüşücem biyerlere kötü bi sızıntı yapmış ve geçen bi durum baya canımı sıktı o yüzden değiştirmeyi bende istiyorum.
leadangelcim her zaman diyorum Allah bi elem keder vermezse hiç bi minişimizin doğum gününü kaçımıycam. kız bak aklıma ne geldi senin doktorudamı arasak he erkek ama olsun meslekten kurtarıyo :)))) şaka tabi. şimdi bi misafir görünümlü girer onada bi kulp takar o yüzden artık şaka yaparken dikkatli olmak gerekiyo :))) anladınız siz onu.
seda sen yinemi uyumadın daha kız bu uykusuzluk için Erol bey bize aileyle alakalıda olabilir demişti bilgin olsun.malum vardiya olayı onlarıda etkiliyomuş. bu arada yarın bende Devrim'i götürücem hem aylık kontrol hemde aşıların birini geçen ay bırakmıştı önümüzdeki ay aşısı yok birden yüklemeyeyim çocuğa demişti.
sahi aklıma geldi nilimsi başından atmak gibi düşnme canım.psikologlar bile diyorlar zaten bir annenin çocuğuyla verimli zaman geçirebilmesi için ara ara yanlız kalması deşarj olması gerekiyormuş. yoksa annede çocukta rutine bağlıyormuş ve aslında ne çocuk annenin verdiğini alabiliyor nede anne aslında gerçekten çocukla doğru iletişim kurabiliyormuş.fakat ne yalan söyliim bende bırakıyorum aklım sürekli onda kalıyo hele bide geçen karamukta şu tencere olayını anlattı ya pazar günü işe gittim geldim ama gelene kadar öldüm öldüm dirildim acaba kalktımı acaba iyimi eşime elli kere tembihledim kalktığı zaman sakın bırakma kendi başlarına diye.
neyse sabah sabah çenem düştü hazır herkeste uyuyo şu örgümü dürtüleyim acık.

bir kumsaldaki kum tanesi gibi hissediyorum kendimi son zamanlarda,
kalabalıklar içindeyim belki,
amaaa ama bir rüzgar çıksa savruluvericem kim bilir hangi köşeye,
bir dalaga vursa sürüklenivericem belkide okyanusun en derinlerine,
yada parçalanıverip yok olucam engin denizlerde.
bir yağmur tanesi gibiyim son günlerdeyim,
küçük zararsız ama felakatlere sebep olan,
düştüğü yerlere hem neşe ne hem keder taşıyan.
kayıp bir çocuk gibiyim kalabalığın içinde,
gözleri nemli ürkek bakışlarla annesini arayan.

korkuyom hayatımda olmandan, gelecekten,
binbir endişe çöküyor gecelerime,
göz kapaklarım uykunun rehavetiyle ağırlaşsada kapatamıyorum,
ya açtığımda yanımda olmazsan,
ya herşey mutlu bir hülyaysa.
ya sıcak bir vahada bir serapsan.

inanamıyorum bazen gerçek olduğuna,
çünkü, çünkü gerçek olamayacak kadar güzelsin,
gerçek olamayacak kadar saf ve masum.
uyuyormuyum uyanıkmıyım ayırt edemiyorum,
sadece o pamuk gibi boğum boğum ellerini tuttuğum an,
birde cenneten gelen kokunu duyduğum anlarda acaba diyorum,
yinede emin olamıyorum,
korkuyorum ya herşey bir rüyaysa ve uyandığımda artık olmazsan
gözlerimi açmak istemiyorum.

noldu demeyin sakın ölesine döküldü işte.

X