- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #2.061
sedacm burayada koy resmini merak edyrm yakısır sana sarı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok mutlu oldum canım benim sen bir doktora ok diyorsan gözüm kapalı giderim bende:)cok rahatladım cnm Rabbim gönlüne göre wersn
cimcimem dediğin doktora netten baktım devlet hastahanesi diyor gitmemi tawsiye ediyrmsn cnm kızlar yanlış anlamayın amabende böyle bir takıntı oldu dewlet hastahnesnde dktrlrn ilgilenmycklerni basından atacaklarını düşünyrm inş bu dktr öyle değildir
leadangel tuğkanın doğum günü kaçta canım.kızlar bilen varsa yazııversin bi zahmet
nilimsi apartman sakinlerinin yaptığı hakikatten ayıp yani evin bu senin ne demek kalk babanı ara
bizimde apartmanımızda abimin kayınvaldesi oturuyor ev hali mutlaka tartışma olmuştur ama asla öyle şikayet etmezler.
zaten benim kocamda çok iyiidir çok hoştur ama çok fazla takıntılı kıskançlıkları var biz genelde dışarda avmlerde tartışırız birimi bakıyor saçını topla düzleştirme yakan mı fazla açık hep böyle benide huzursuz ediyor ama ben asla kin tutmayan biriyim ailesiyle hiç bi sorunum yok allaha şükür tartışmalarımız onlar onun haricinde olmuyor
kafana takma sallama ne güzel eşin var çocuğun var sağlıklısınız hep şükret canım kendinden daha kötüleri düşün şükret :)))
umarım kızmazsın bu yazdıklarıma cnm