Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

cimcimem dediğin doktora netten baktım devlet hastahanesi diyor gitmemi tawsiye ediyrmsn cnm kızlar yanlış anlamayın amabende böyle bir takıntı oldu dewlet hastahnesnde dktrlrn ilgilenmycklerni basından atacaklarını düşünyrm inş bu dktr öyle değildir

kızlar ne kaynamışınız ama hepinize yeterim ben :)))) sondan başlıyim.nilimsi Kurtuluş Alp benim 12 yıllık doktorum. hastahaneye gitmek istemezsen zübeyde doğum evinin orda muayenehaneside var. ama aklında hi soru işareti olmasın hastahanede de aynı ilgiyi gösteriyor. güler yüzü, yaklşımı Jale hanım'ın erkek versiyonu gibidir. ayrıca gerekli tetkikleri yapar ona göre ilaca yönelir. yada terapiyle atlatılabilecek bi durumsa hiç ilaç kullanmaz yani diğer pek çok psikiyatris gibi deildir.gecenin bir vakti bile ara açar saatler ce dinler anlatır.
sedacım ah şu pazar mesaileri hadi işçilerin çoğu hakkediyo yaptıklarından dolayı amma bizim gibilerin ne günahı var. niye böyle söylediğimi açıklıyayım. aslında bundan sonra mesailer kalkacaktı sendikaların görüşmesi bu doğrultudaydı ama işçlerin bir bölümü ayaklandı sendikaya karşı bu yüzden vazgeçildi.sanki mezara götürcekler o paraları yada bu gün kaybettikleri o zamanı geri alıcaklar ileride biriktiripte.
ve son olarak elif. güzelim dakikalardır ağlıyorum durumunuza o kadar çok sevindimki anlatamam. bi benzeride bizde var. eşim babası keşke bu bayram vesile olsada onlarda barışsa.kayınpederim hala görmedi Devrim'i kaç kere geldi eşim kapılardan kovuyo ne yalan söyliim üzülüyorum adama. sonuçta torun başka şeye benzemez.

cok mutlu oldum canım benim sen bir doktora ok diyorsan gözüm kapalı giderim bende:)cok rahatladım cnm Rabbim gönlüne göre wersn

cok mutlu oldum canım benim sen bir doktora ok diyorsan gözüm kapalı giderim bende:)cok rahatladım cnm Rabbim gönlüne göre wersn

amin canım hepimizin inş.kız o kadarmı eleştirici gördün beni :KK9:
sahi baharda hangi doktora gittin merak ettim. bi ara bende gitmiştim orda bi doktora daha doğrusu acilde götürmüşler fenalaşınca aman kendime bi geldim artık adam ne dediyse nasıl damarıma bastıysa herif ellerimin arasında iki kolumda iki hasta bakıcı ayrımaya çalışıyodu :KK9:
benimde şu resetleme işim çok kötü bi türlü çözüm bulamıyolar. öle bi an geliyo yok o ara kayıp zaman. hele bu aralar bide unutkanlık başladı ki sormayın kız geçen gece devrimi unuttum. nasıl becerdiğime gelince çocuğun mamasını hazırladım (hepberaber yiyoruz ya biz onuda bizimle oturtuyorum sofraya) oda babsının kucağında sonra onu sandalyesine oturtacağıma oturdum başladım yemeğe adam yüzüme bakıyo farkında değilim olayın. ama garibim oda halinden gayet memnun almış bi parça ekmek babasının yemeğine banıp banıp ağzına atıyo :))) ne zamanki adam dedi aferin oğlum annene kalsan aç kalcan sen doyur karnını ondan sonra farkettim. :KK50:

cimcimem dediğin doktora netten baktım devlet hastahanesi diyor gitmemi tawsiye ediyrmsn cnm kızlar yanlış anlamayın amabende böyle bir takıntı oldu dewlet hastahnesnde dktrlrn ilgilenmycklerni basından atacaklarını düşünyrm inş bu dktr öyle değildir

Canım ben yıllarca özele gittim, tam 4 yıl doktor değiştirdim, bazıları senin çocuğun olmaz bile dedi. En sonunda annem beni aldı devlet hastanesine Volkan beye götürdü. Valla adam hem teşhis koydu, hem hastalığımın ne olduğunu ve nasıl tek bir ilaçla halledileceğini söyledi, hem o çocuğum olmaz diyen doktorlara kaynadı, hem de 8 aylık bir tedaviyle daha ilk denememde hamile kaldım =)))

Düşün yani, devlet hastanesi doktoru, nasıl olsa ilgilenmez dedim özelden bile gitmeye gerek görmedim adam şifa oldu Allah ın izniyle.

Bu arada benimde ailemden 2 kişi Kurtuluş Alp in hastası. Devlette de çok güzel ilgileniyormuş ama benim akrabalarım ilk olarak dışarıdan gittiler, çok uzun süre dinlemiş hem onları rahatlatmış konuşarak hem de sonra ilaç vermişti. Bence eğer uygunsa bir dışarıdan git derim. Bol bol konuşur rahatlarsın, sonra hastaneden de devam edebilirsin. Malum hastaneler çok yoğun. Orada sana 5 dakika ayırsa muayenehane de çok daha fazla ve kaliteli görüşürsün. Bence tabi...

hey maşallah ne muhabbet

ayy benim hakımda pek güsel söylemişsiniz vallhi çok merciii
ha böyle oldum birden :KK17:

vallahi relax olmak istiyor ölümlü dünya diyipgeçmek lazım çok kırılıyosun ama olan kendine oluyor kendin üzdüğünle kalıyoorsun işte :KK50:

seda cnm eşinin mesaisi süper olmuş diyicem kızma bana lütfen inş. izni koparırsın yarın senid görmek istiyoruz aramızda :nazar:

nilimsi apartman sakinlerinin yaptığı hakikatten ayıp yani evin bu senin ne demek kalk babanı ara
bizimde apartmanımızda abimin kayınvaldesi oturuyor ev hali mutlaka tartışma olmuştur ama asla öyle şikayet etmezler.
zaten benim kocamda çok iyiidir çok hoştur ama çok fazla takıntılı kıskançlıkları var biz genelde dışarda avmlerde tartışırız birimi bakıyor saçını topla düzleştirme yakan mı fazla açık hep böyle benide huzursuz ediyor ama ben asla kin tutmayan biriyim ailesiyle hiç bi sorunum yok allaha şükür tartışmalarımız onlar onun haricinde olmuyor:nazar:
kafana takma sallama ne güzel eşin var çocuğun var sağlıklısınız hep şükret canım kendinden daha kötüleri düşün şükret :)))
umarım kızmazsın bu yazdıklarıma cnm

aynı eşimi anlatmışsın cnm benim kide aynı işte tek derdimiz birbirimiz
:KK73:

elif doğru söylemişsin hastahanelerin durumu malum. aslına bakarsan bende çok ön yargılıyımdır dvelet hastahanelerine karşı ama arada gerçekten insan evladı olanlarda çıkıyo. Kurtuluş Beyde bunlardan biri.haaa çok kötülerde var var ama buda bir gerçek nasıl olsa öylede böylede maaşım geliyo deyip sallamaynda çok onlardan biri yüzünden karşı komşumuz şu an bağısak kanserinden fakültede yatıyor. adamcağız elli kere gitti geldi aynı doktora yok o yaramadı bu ilaç bu yaramadı şunu deneyelim derken asl hastalığını farketmeleri 1 seneyi buldu tabi bu arada hastalık ilerlemiş operasyonsuz halledilemez hale gelmiş :KK43:(( 2 aydır yatıyo şimdi hem errahi müdahele yapıldı hemde kemoterapi görüyo :KK43:((((

selam kızlar kadınlar hamamına açmışsın canım ama konu ve başlık lakasız yerde ve daha çok ziyaret eden üye olur....bence artık tekrar tekrar bu tarz konular açmayalım hem site kurallarına da aykırı olur...
bizler çocuklarımız aracılığı ile tanıştık ve obları büğütürken dostlumuzu da büğüttük şimdi vereceğim linkten güzel paylaşımlar yapalımmm
l,inki özellerinize yolluyorum

Son düzenleme:
kızlar kadınlar hamamı olsunda ziyaretçiler gelemesin dediniz diye oraya açmıştım özellikle konuyu kapatmalarını rica edicem şimdi.

X