bursa dan nerelerden ev alınır..fikir bekliyorum arkadaşlar..

canım ne iyi olurdu ama hem 2500-3000 civarı kredi hem kiranın altından kalabilmek bizim için hayli zor..
bize nilferdeki tavsiye ettğin mahalleri yazar mısn

Ben oraya cok yakin oturuyorum havadar gayet guzel serin serin ruzgari var minarelicavus diye bir bolge var cok memnunum degerlendir derim hatta bizim sitenin yakinimda uygun fiyatli daireler var tektas evleri diye bak canim netten bulursun
mesaj yazdım sana bir bakabilir misin..

nilüfer o bütçeyi aşar.ama nilüfer dışında da bir tavsiye de bulunamıyorum.cevaplarınızın hepsini okuyamadım.ama her zaman ev alınmıyor.bir kere olsun tam olsun.eğer kredi çekme imkanınız varsa çekin derim ben.nilüfer-ataevler diye tavsiye verebilirim.gördünüz mü burayı bilemiyorum ama gördüğünüzde ne demek istediğimi anlayacaksınız..umarım en iyisi olur sizin için.not olarakta şunu söyleyebilirim.bundan 3-4 yıl önce polis bir tanıdıkla konuştuğumda şu nu demişti.nilüfer-ataevler bursa nın olay yaşanmayan tek yeri diyebilirim demişti.biliorsunuz bunlar çok önemli.hem rahat yaşarsınız hem de çocuklarınızı güvenle büyütebilirsiniz.ulaşım,alışveriş,postane,sağlık ocağı,hastane....her yere güvenle ve rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Nilüfer'den başka yerden ev almayın derim.

ve kesinlikle önce gelin görün yaşayın, ondan sonra ev alın.

Ertğrulkent Özlüce taraflarında fiyatlar uçtu ve bence o kadar para vermeye de değmez, o fiyatlara çok çok daha güzel evler alabilirsiniz.

Görükle'de öğrenciler var yapamazsınız demişler. bende çalışan bir bayanım yalnız yaşıyorum ve oturduğum sitede neredeyse herkes çalışan, ayrıca eğlenceli bir yer tanıdığım çocuklu ailelerde Görükle'de yaşamaktan çok memnun, ben bir düşünün derim

Ben bi tek çekirge mahallesi vardı orayı biliyorum akrabalardan dolayı
Eskiden super bir yerdi oralar hey gidi gunler dedim cekirgeyi gorunce mesajindacocuklugum bursada gecti ve o zamanlar cok populer bir yerdi cekirge sonradan bademli fsm cikinca bir de intam sitesi cokunce cazibesini kaybetti zemin cok curuk diye

kesinlikle nilüfer diyorum doğma büyüme bursalı olarak. yunuseliyi aklınızdan çıkarın kuzenim oturdu 2 yıl ulaşım berbat köyün içinde çocukları olunca taşındılar.ben 32 yaşındayım 20 yıldır nilüferde oturuyorum. evlenmeden önce fatih sultan mehmet bulvarındaydı ailemin evi.evlendim ataevler gazi caddesine taşındım kiraya. 3 yıl öncede evimizi aldık gazi caddesi ( cumhuriyet mahallesi ).beşevler var birde nilfer de ama ben hiç sevemedim.akşam olunca çok ıssız geldi bana.görükle tam bir öğrenci kenti oldu aile için uygun değil bence. ertuğrulkent özlüce daha yeni yerleşim ancak fiyatları çok uçurdular ve çok yüksek katlı binalar var ve yine çok sessiz ve ıssız akşamları,sıcak gelmiyor bana.ata bulvarı var bir de yeni yerleşim orası da metroya uzaktır ve organize sanayinin içinde resmen.ancak ataevler, ihsaniye, fsm bulvarı,barış mah, esentepe mah , cumhuriyet mah nilüfer de tercihimdir.bu mahalle isimlerini özellikle yazdım sahibinden.com da araştırırken buralara bakarsınız diye :) ayrıca çocuk düşünüyormuşsunuz bu nedenle site içi bir ve daha uygun olacaktır.bu saydığım mahalleler genel de site şeklinde evler.fiyata gelince 150 000 tl ye ev bulmakta evet biraz zorlanabilirsiniz.ama ilk etapta 1.kat ve içi masraf isteyen bir ev alabilirsiniz.daha ev değişikliği yapabilir yada tadilat yapabilirsiniz.ya da biraz daha bütçenizi yükseltebilirisniz.umarım yardımcı olabilmişimdir.sormak istedğiniz birşey olursa seve seve yardım ederim.biz de ev alırken çok gezdik nilüferde çok fikir sahibi oldum.özeldende yazabilirsiniz.

Allah razı olsun canım...

size özelden yazdım müsait olduğunuzda bakabilir misiniz. teşekkür ederim

Metroya ve Fatih sultan mehmet bulvarına yakın, Akşamları herkesin dışarda rahatlıkla gezebildiği fiyatlarında Nilüferdeki kadar yüksek olmadığı bir yer soruyorsan kesinlikle Hürriyet mahallesinden bakmalısın İhsaniye mahallesiyle arasında sadece mudanya yolu var bulvarada yürüme mesafesinde zaten Hürriyette gidebileceğin güzel kafe ve çaybahçeleri mevcut canın sıkılmaz hareketli güzel yer

Kendim İhsaniyede oturuyorum çok fazla belediye otobüs hattı geçmiyor ulaşım açısından Hürriyet daha avantajlı metroya 5 dk mesafede bence bu öneriyide değerlendirebilirsin

Yardımcı olmak isteyen varsa İHSANİYE BÖLGESİNDEN BİR DAİRE AKLIMIZA YATTI. mesaj yoluyla ( kimseyi kırmamak adına) birkaç soru sormak istiyorum?

Teşekkürler ...mutlaka bizim butcemizin uzerinde de evler vardur altinda da..biz 150000 civarında bize uygun gelir. YUNusELİ nasıl? 6 yıllık 3000 kredi ile ödenebilir. çok sıkmak da istemiyorum kendimizi.
Öncelikle merhaba yeni üye oldum ama takip ettiğim bir yerdi bu site. Ben size yardımcı olabilirim Eğer hala Yunuseli'yi düşünüyorsanız.

Konu acilali baya olmuş ama bursayi düşünen kişiler varsa ve bu konuyu gordulerse bide benden okusunlar zaten bursaya tasinacaksan bi tek nilüfer iyi nilüfer disindada Mudanya Osmangazi inegöl iyi bence eğer küçük yer olmaz diyosan Osmangazi ve inegole bakın derim neyse nilüfere gelicek olursak elit biyer evet ama illa ordan ev almak için çok iyi maddi duruma sahip olmanıza gerek yok benim niluferde ki çoğu tanıdığım maddi durumu ole ahimli sahimli olmayan insanlar ve gayette elit sitede oturuyolar maddi durumun fazla olması sadece daha rahat yaşamanızı sağlar neyse umarım bursayi düşünen kişiler için faydalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…