- 9 Ekim 2012
- 234
- 0
canım benim, bu adam seni koruyup kollayamıyorsa sen aşkından ölsen ne olacak, evlenince mutlu mu olacaksınız sanıyorsun? belli ki annesi çok baskın, her şeyin kendi istediği gibi olmasını bekleyen biri. sen istediğin kadar içten ol, böyle insanlara yaranamazsın. zaten böylesi insanlara alçakgönüllü davranmak en büyük hatadır. seni ezdikçe ezerler. bu noktada bekleyeceksin biraz, bakalım erkek arkadaşın ne yapacak nasıl davranacak. anladığım kadarıyla bir nişan alışverişi yapılmış. bunun dışında nişan tarihi vs konuşuldu mu?
ayrıldık bitti çünkü bana sahip çıkmadı..dediki o evde oturcaz etçez falan bende istemedim gel el ele verelim kirada oturalım kendimiz yapalım ozaman daha iyi anlaşırız dedim..ailesine asla kötü söz söylemedim söylememde..
olmaz çıkamam dedi ailesi izin vermiyo çünkü..benim ailem istemedi son olaylardan sonra uzakta gelin olmamı bizde yokuz seni daha çok ezerler ama hepside sen bilirsin bizden bilme dediler ..ben genede asla olmaz kimseyi yarıyolda bırakmam ayrılmam dedim bunu kabullenin dedim arkasında durdum ilişkimizin..ama kiraya çıkmak istemedi ailesinden dolayı bende benim şartım bu kabul ediyomusun etmiyomusun diye defalarca sordum olmaz dedi ..içim eridi şaşırdım..yarıyolda bırakıldım...
abartıyosunuz çok dedi annesinin yaptıklarını anlattım inanmıyo ben 26 yıldır annemle yaşıyorum ailemi tanıyorum dedi bana...ben sanki yalancıymışım gibi...annesi bugünden beri ağlıyomuş ben yapmadım bişey diye..rabbim biliyo görüyo Allaha havale ediyorum hakkımıda helal etmiyorum...bi erkek olarak erkeklik yapamadı diyemedi kiraya çıkıcaz diye..
beni hiç sevmemiş sevilmemişim..çok acı çekiyorum ben hep biz ikimiz birbirmiz için herşeyi yaparız sanmıştım ben yapıyomuşum..dediğine göre ayrı evede çıksak artık içi rahat etmezmiş ben ailesiyle iyi anlaşamazmışım ..bana ailem senden daha değerli diye ima etti...biliyomusunuz elbette aile önemlidir benim içinde önce ailem gelir sevgi konusunda ...
ama yuva kurarken bizde aile olucağımızı bilmeliydik...bilemedi ben mahçup oldum aileme karşı çıktım ortada kaldım bırakıldım...değersiz hissediyorum kendimi gözümün önünden hep muttlu günlerimiz geçiyo bide bu son söyledikleri ...bi insan nasıl bunu yapar ..bana inanmadı ama bu gidişle asla evlenemez annesi bu şekilde olduğu sürece o bunu göremediği sürece..benim ahımı aldı hakkımı asla helal etmiyorum...
annesi bunları yaptı kardeşide ordaydı ama öle deyildi demiş sanki yalancıymışım gibi...bende şunu söyledim onada madem öyle inşallah rabbim size sizin gibi birilerini versin dedim..çok iyiler madem ben yalancıyım aynılarını versin rabbim şahit olan kızkardeşide yaşasın yaşadığımı abiside görsün içi yansın....ben kızkardeşinide çok seviyodum ama o bile annesinin yaptıklarını söylememiş...