- 28 Kasım 2010
- 41.657
- 137.972
-
- Konu Sahibi papatyasevilir
ben bursayı çok seviyorum valla çok gittim geldim 2. memlketimİ18 yaşımda yaşadım bursada tek hatırladığım geceleri etrafı saran akrepler...uzun yıllar geçti belki çözülmüştür ama ne zaman bu şehrin adını duysam ışıkları yakarım hemen
çekirge de yeni bina yok olsa...Millet mahallesinde çok güzel daireler var dediğiniz fiyat aralıklarında ama metroyla mesafesi var.
Setbaşının üst tarfında ipekçilik diye bi yer var ordada bi site var oranında fiyatları uygun. İsterseniz tarif için özelden yazarım.
Ben ileride ev almak istesem kesinlikle çekirge taraflarından alırım.
Oraları çok seviyorum.
Merkez ve yeşillik.
Hemde nezih yerler.
Nilüfer çok kalabalık mesela.
Aşırı derecede ergen gençler var beni orası delirtir diye düşünüyorum.
Bende 20 yaşındayım
Bence kesinlikle Çekirge tarafları..
Hemde tam orta nokta yani kısmen.
Doğduğumdan beri Bursada yaşıyorum.
Çekirge diyorum.
Şehir merkezi nilüfere kaydı doğru ama çarşı falanda hala yerli yerinde..
Çekirge ise hem nilüfere hemde şehir merkezi olarak geçen Kent meydanı Heykel kısımlarına yakın.
Nilüferede aynı uzaklıkta.
Okul açısındanda tam orta nokta denilebilir.
Tabii ilçelere çıkmazsa tayininiz.
Bursa'da çok nem vardır bu arada :)
Demirtaş ve görükle düşünmüyoruz zaten teşekkürler.. yunuselindeki ortam nasıl nasıl fikrinizi alsamBence önce gelin mirada oturun şehri tanıyın
Ben 10 yıldır bursadayım birisi yukarıda göndere demiş bence orda asla oturulmaz o arkadaş beğenmiş kişiden kişiye değişir
Özlüce vs metroya yakınlar 300 den başlar
Bîzim sitede dubleksler 245 daireler 190 5 yıllık site ve ulaşım çok iyi değil
Bir de bursada metro çok da kullanışlı değil metroya yakın kavramı sıkıntılı
Gelip biraz yaşayın bence ona göre belirlersiniz yaşayacağınız yeri
Bîr de nilüfer mesela çok büyük her biri küçük bir il kadar Beşevler den ilen yerin bir ucundan bir ucuna 30 dakikada araba ile gidemezsin
Pişman olmaktansa bence 1 yıl geç olsun öyle internetten falan anlayamazsınız yerini örneğin demirtaş dediğiniz yer bildiğiniz köy daha yeni mahalle oldu
Karışık oldu kusura bakmayın
Demirtaş ve görükle düşünmüyoruz zaten teşekkürler.. yunuselindeki ortam nasıl nasıl fikrinizi alsam
orası ünivler çok ve merkeze de uzak olduğu için pek düşünmüyoruz .teşekkür ederim yorum içinAlırsın nilüferden de alırsın araştır iyice. Görükle'den alırsan komşuları iyi araştır. Memurda çok var orada.
biz 3 senelik evli öğretmen bir çiftiz. bir yandan bebeğimiz olsun diye uğraş verirken bir yandan da kenara biraz attık ve peşinat için birikim yapmaya çalışıyoruz. yazın tayinimizi bursa ya isteyeceğiz ..
ilk etapta tayinlerimizin çıktığı kıyı kenar yerler olacaktır ki özellikle benimki öyle olacak. (eşim branş ben sınıf öğretmeniyim deburadan direkt kendi evimize çıkalım diyoruz nasipse olmuşken de elimizden gelenin en iyisi olsun bütçemiz 150.000 civarı. metroya ulaşım araçlarına yakın olmalı ki eş durumu isteyip ev aldığımız mevkiye gelinceye kadar gidiş-geliş sıkıntı olmasın.
Nilüfer-yıldırım ve Osmangazi ilk tercihimiz...
NERELERDEN ÖNERİRSİNİZ.
bursa da dubleks evler kullanışlı olur mu(sonuçta çok da sıcak bir memleket değil)
çok teşekkür ediyorum. aradığım cevapları verdiniz.Doğma büyüme Bursalıyım hanımefendi, ama nilüferden öteye yer tanımam bursada. ha nilüfer dediğimiz ilçe de gerçekten çok büyük, nilüfer içinden bi semt isterseniz muhakkak ama muhakkak ATAEVLER ya da İHSANİYE derim. inanın ki pişman olmazsınız. hem merkezi hem nezih bir yer. eminim bütçenize uygun daireler vardır. Görükle çok güzel, orada da yaşadım ama çok uzak inanın ki. ertuğrulkent, özlücen çok pahalandı son zamanlarda. yunuseli, demirtaş falan arkadaşımız söylemiş; çarpık kentleşme var. inanın ataevler den hiç pişman olmazsınız :)
yunuseli Akyıldız dan birkaç daire var."""B29 (Fomaraya gider), B17 ve B17A (Acemlere gider) ile B25(Heykel'e gider) ulaşım imkanları var. En yakın durak yürüyerek 4 dakika.""""" demiş ilanda. ? buraları hakkında bilgisi olanlar var mı
?
sizin hemen ev alıp taşınmaz çok sagliksiz görünüyor,bir Bursalı olarak tabikide nilüfer bölgesi diyorum ama şimdi sizin yaşadığınız yerlede alakali biraz belki bulunduğunuz ilinde Yıldırım gibi bir ilçesinde yasiyorsunuzdur ve burdada orası sıcak gelebiliyordur...ama her halukarda kiraya gelin ve yaşayın kendiniz seçin evi satmakla ugrasmayin daha sonraTeşekkürler ...mutlaka bizim butcemizin uzerinde de evler vardur altinda da..biz 150000 civarında bize uygun gelir. YUNusELİ nasıl? 6 yıllık 3000 kredi ile ödenebilir. çok sıkmak da istemiyorum kendimizi.
Ben oraya cok yakin oturuyorum havadar gayet guzel serin serin ruzgari var minarelicavus diye bir bolge var cok memnunum degerlendir derim hatta bizim sitenin yakinimda uygun fiyatli daireler var tektas evleri diye bak canim netten bulursunorganize sanayi bçlgesinde olması havası bakımından sorun oluşturuyor mu ..
lütfen cevap verir misiniz