bursa yı bilen arkadaşlar bir bakabilir mi..dert edindiğim bir konu var ...

nilüferi fazla abartıklarını düşünen birtek ben miyim :KK53: gece rahat gezersin diyenler olmuş ama ben nilüferde yaşayan tanıdıklarımın öğlen 2 3 de bile kapkaçıya uğradıklarını biliyorum he gerçi bursa ya gelecekseniz kesinlikle nilüfere gelin çünkü burda yaşanacak tek iyi yer nilüfer bide şunun şurasında son 5 yıldır popüler gelişen bir şehir olduğu için şuan çok yeni ve yaşamaya gayet uygun gerçi ben bundan 10 yıl osnra bu kadar iyi kalacağını çok düşünmüyorum neyse yinede dedim gibi en iyisi sizin için orası hayırlı olsun :)

Var :)
Bek begenmem, yasayan insanlarin profili bana uygun degil ama nasil tarif edeyim bilemedim
Orada oturacagina ipekcilik, namazgah,teferruc gibi yerleri tercih edebilirsin
Erikli deki 10 yili askin daireye 210.000 dendi.
gordum ki hem genis hem ferah hem genc hem kullanisli hem merkezi daireler 300..000 uzerinde.
Bu butceyle birinden vazgecmek gerek
Sizce eder mi ??
Sadece yaşlı...

gordum ki hem genis hem ferah hem genc hem kullanisli hem merkezi daireler 300..000 uzerinde.
Sizce eder mi ??
Sadece yaşlı...
Bana sorarsan etmez
Esimin bir arkadasi eriklide cok pahali bir dubleks daire almisti gittik, ev guzel tamam da o semte yakismamis, abuksubuk insanlar yasiyor etraf bir tuhaf, dedigim gibi madem erikliye niyetlenme ihtimaliniz var o zaman namazgah, teferruc, piremir, ipekcilik, setbasi, balabanbey, umurbey taraflarina niyetlenin, en azindan semt guvenli

Doğanbey TOKİ nasıl acaba? Konum olarak tam merkez ama daireler nasıldır
Tokilerin hepsi rezalet, herkes sikayerci asansorler ve isitma sistemleri aylarca bozuktu gecen sene haberlerde duymadiniz mi?
Toki olmak zorunda ise hamitler tokiden vazgecmeyin derim

Bana sorarsan etmez
Esimin bir arkadasi eriklide cok pahali bir dubleks daire almisti gittik, ev guzel tamam da o semte yakismamis, abuksubuk insanlar yasiyor etraf bir tuhaf, dedigim gibi madem erikliye niyetlenme ihtimaliniz var o zaman namazgah, teferruc, piremir, ipekcilik, setbasi, balabanbey, umurbey taraflarina niyetlenin, en azindan semt guvenli
Abuk sabuk insan nitelemesi bence Hic hos degil.yasadigi yer Yada Semt dogurmuyor insanlari analar doguruyor.heryerde cikabilir karsimiza sadece eriklide degilo_O

Sizce eder mi ??
Sadece yaşlı...

Etmez yaşlı olması önemli değil

Sokakların yaşam enerjisi farklı hava kirliliği tavan vs vs

Hem de 10 yıllık bina etmez yani

Demirci de yeni bina 230-240 diyorlar biraz onlar iner biraz sen çıkarsın vs vs

Etmez yaşlı olması önemli değil

Sokakların yaşam enerjisi farklı hava kirliliği tavan vs vs

Hem de 10 yıllık bina etmez yani

Demirci de yeni bina 230-240 diyorlar biraz onlar iner biraz sen çıkarsın vs vs

Bir de geleceği düşünmek lazım fiyatlar artıyor her yerde ama nilüfer de katlanıyor 5 yılda iki katı oldu fiyatlar daha da artar

Bana kalırsa oturduğum ev 200 üstü etmez ama insanlar havada kapıyor o fiyata

Kendi kendimi de alıntılamışım kusura bakmayın

Abuk sabuk insan nitelemesi bence Hic hos degil.yasadigi yer Yada Semt dogurmuyor insanlari analar doguruyor.heryerde cikabilir karsimiza sadece eriklide degilo_O
Ama bu tarz insanlarin hemen hemen hepsi bursada belirli yerlerde yasiyorlar, apartman komsunuz balkonunda koyun beslesin hosunuza gider mi? Nasil tabir edeyim bu tarz insanlari baska turlu bilemiyorum,siz biliyorsaniz siz soyleyin o zaman aydinlatin arkadasi

Kizlar daire 140 m2.
3+1 . Montolamasi yapılıyor simdi 5.000 de ona verecegiz. Ev saahipleri mayisa kadar kira odeyecekler.600 tl.
ama ama ya bize mi denk gelir. Adamin karisi razi degilmis satilmasina...el sikistik adamla ama adam daha bi aksam netlesir diyor.nasil işse.tapu enistesinin uzerineymis.biz adami daha gormedk.¿
veee
bir de kat irtifaki var kat mülkiyeti değil

Kizlar daire 140 m2.
3+1 . Montolamasi yapılıyor simdi 5.000 de ona verecegiz. Ev saahipleri mayisa kadar kira odeyecekler.600 tl.
ama ama ya bize mi denk gelir. Adamin karisi razi degilmis satilmasina...el sikistik adamla ama adam daha bi aksam netlesir diyor.nasil işse.tapu enistesinin uzerineymis.biz adami daha gormedk.¿
veee
bir de kat irtifaki var kat mülkiyeti değil
Ne yaptiniz ev isini merak ettim

o evi alacaktık.her şeye rağmen pazarlık yaptık sözü verdik el sıkıştık...ama bu sefer de adamın karısı istememiş saılmasını...son anda caydı satıcı..nasip değilmiş..
Aaa uzuldum valla sen cok istemistin
Dedigin gibi kismet degilmis insallah daha iyileri denk gelir
Baska ev baktiniz mi? Tasinma ne zaman hayirlisiyla?

Aaa uzuldum valla sen cok istemistin
Dedigin gibi kismet degilmis insallah daha iyileri denk gelir
Baska ev baktiniz mi? Tasinma ne zaman hayirlisiyla?

amin canım....başka ev bakamadık iznimiz bittiği için şehirden ayrılmak durumunda kaldık..
bizim taşınma temmuz ağustoosu bulacak. bir de taze bebiş olunca:KK22:

X