bursa dan nerelerden ev alınır..fikir bekliyorum arkadaşlar..

Evlendigimde bes ay kadar millet mahallesinde oturdum hayatimda o kadar berbat bir yer gormedim her gece kapinin onunde sarhoslar muzik calip icki ictiler bes ay zor dayandik ve bahsettigim yer mahalle arasi degil siteydi
Niluferde balattan ev aldik nasil kactigimizi bilemedik simdi gayet huzurlu yasiyoruz sukurler olsun paramiz da cok azdi tesaduf eseri 150bine 2+1 evimiz oldu giris kat ama olsun mevki evden cok cok daha onemliymis onu anladim
Bu arada dogma buyume bursaliyim

18 yaşımda yaşadım bursada tek hatırladığım geceleri etrafı saran akrepler...uzun yıllar geçti belki çözülmüştür ama ne zaman bu şehrin adını duysam ışıkları yakarım hemen

Teşekkürler ...mutlaka bizim butcemizin uzerinde de evler vardur altinda da..biz 150000 civarında bize uygun gelir. YUNusELİ nasıl? 6 yıllık 3000 kredi ile ödenebilir. çok sıkmak da istemiyorum kendimizi.

18 yaşımda yaşadım bursada tek hatırladığım geceleri etrafı saran akrepler...uzun yıllar geçti belki çözülmüştür ama ne zaman bu şehrin adını duysam ışıkları yakarım hemen
ben bursayı çok seviyorum valla çok gittim geldim 2. memlketimİ:KK66: ama ev almak başka bir şey tabi

Millet mahallesinde çok güzel daireler var dediğiniz fiyat aralıklarında ama metroyla mesafesi var.
Setbaşının üst tarfında ipekçilik diye bi yer var ordada bi site var oranında fiyatları uygun. İsterseniz tarif için özelden yazarım.
Ben ileride ev almak istesem kesinlikle çekirge taraflarından alırım.
Oraları çok seviyorum.
Merkez ve yeşillik.
Hemde nezih yerler.
Nilüfer çok kalabalık mesela.
Aşırı derecede ergen gençler var beni orası delirtir diye düşünüyorum.
Bende 20 yaşındayım :KK70: :KK70: :KK70:
Bence kesinlikle Çekirge tarafları..
Hemde tam orta nokta yani kısmen.
Doğduğumdan beri Bursada yaşıyorum.
Çekirge diyorum.
Şehir merkezi nilüfere kaydı doğru ama çarşı falanda hala yerli yerinde..
Çekirge ise hem nilüfere hemde şehir merkezi olarak geçen Kent meydanı Heykel kısımlarına yakın.
Nilüferede aynı uzaklıkta.
Okul açısındanda tam orta nokta denilebilir.
Tabii ilçelere çıkmazsa tayininiz.
Bursa'da çok nem vardır bu arada :)
çekirge de yeni bina yok olsa...

Bence önce gelin mirada oturun şehri tanıyın

Ben 10 yıldır bursadayım birisi yukarıda göndere demiş bence orda asla oturulmaz o arkadaş beğenmiş kişiden kişiye değişir

Özlüce vs metroya yakınlar 300 den başlar

Bîzim sitede dubleksler 245 daireler 190 5 yıllık site ve ulaşım çok iyi değil

Bir de bursada metro çok da kullanışlı değil metroya yakın kavramı sıkıntılı

Gelip biraz yaşayın bence ona göre belirlersiniz yaşayacağınız yeri

Bîr de nilüfer mesela çok büyük her biri küçük bir il kadar Beşevler den ilen yerin bir ucundan bir ucuna 30 dakikada araba ile gidemezsin

Pişman olmaktansa bence 1 yıl geç olsun öyle internetten falan anlayamazsınız yerini örneğin demirtaş dediğiniz yer bildiğiniz köy daha yeni mahalle oldu

Karışık oldu kusura bakmayın
Demirtaş ve görükle düşünmüyoruz zaten teşekkürler.. yunuselindeki ortam nasıl nasıl fikrinizi alsam

150.000 w nilüfer de ev bulamazsiniz malesef. Dubleks Ev hiç bulamazsınız. Metro ya yakın diyosaniz Altıparmak şehrekustu arka sokaklarında bakmaniz lazım dediğiniz fiyata oralarda çocukla yasanicak gibi değil artık. Belki Toki ler veya gorukle den bakabilirsiniz gorukle de öğrencilerin bi zararı olmaz gayet eğlenceli bi ortam :) yani o diğer taraftaki evlerde oturucagima gorukle de otururdum şahsen çok kötü oldu o taraflar. Nilüfer en idealidir tabi ama 150 çok az nilüfer için. Ama takipte kalın arada aciliyetten ev satanlar oluyor belki denk gelirsiniz

Demirtaş ve görükle düşünmüyoruz zaten teşekkürler.. yunuselindeki ortam nasıl nasıl fikrinizi alsam

Yunuseli evlerden ırak.
Çocuğunuz olduğunu varsayarak alamyın derim ben..
Yunuselide arkadaşım olanların çoğu hoş değil

Yunuseli Toki'de evim vardı sattım

Bursada yarı mahalle yarı site olan yerler sıkıntılı

Köy kent iç içe ama göç yoğun ortam sıkıntılı bir de farklı bölgelerden göç aldığı için iç çekişmeler de var

Bir de Bostancı kent vs bildiğin bataklıkta
Bakyapınınki filan alt tarafta ama bu aşamada oralar ıssız 5 yıl önce ekilen biçilen tarla idi orası halen de bir kısmı öyle

Ulaşımı anlatmayın kötüden öte deyim kısaca metroya ara hat var gibi görünüyor ara hat 40 dk artı metroyu eklenince çok oluyor

Küçük şehirde iseniz cidden görmeden tahmin etmeniz mümkün değil öyle gezmeye gelmekte de anlaşılmaz maalesef

Alırsın nilüferden de alırsın araştır iyice. Görükle'den alırsan komşuları iyi araştır. Memurda çok var orada.

yunuseli Akyıldız dan birkaç daire var."""B29 (Fomaraya gider), B17 ve B17A (Acemlere gider) ile B25(Heykel'e gider) ulaşım imkanları var. En yakın durak yürüyerek 4 dakika.""""" demiş ilanda. ? buraları hakkında bilgisi olanlar var mı
?

Doğma büyüme Bursalıyım hanımefendi, ama nilüferden öteye yer tanımam bursada. ha nilüfer dediğimiz ilçe de gerçekten çok büyük, nilüfer içinden bi semt isterseniz muhakkak ama muhakkak ATAEVLER ya da İHSANİYE derim. inanın ki pişman olmazsınız. hem merkezi hem nezih bir yer. eminim bütçenize uygun daireler vardır. Görükle çok güzel, orada da yaşadım ama çok uzak inanın ki. ertuğrulkent, özlücen çok pahalandı son zamanlarda. yunuseli, demirtaş falan arkadaşımız söylemiş; çarpık kentleşme var. inanın ataevler den hiç pişman olmazsınız :)

biz 3 senelik evli öğretmen bir çiftiz. bir yandan bebeğimiz olsun diye uğraş verirken bir yandan da kenara biraz attık ve peşinat için birikim yapmaya çalışıyoruz. yazın tayinimizi bursa ya isteyeceğiz ..

ilk etapta tayinlerimizin çıktığı kıyı kenar yerler olacaktır ki özellikle benimki öyle olacak. (eşim branş ben sınıf öğretmeniyim de:KK66: buradan direkt kendi evimize çıkalım diyoruz nasipse olmuşken de elimizden gelenin en iyisi olsun bütçemiz 150.000 civarı. metroya ulaşım araçlarına yakın olmalı ki eş durumu isteyip ev aldığımız mevkiye gelinceye kadar gidiş-geliş sıkıntı olmasın.
Nilüfer-yıldırım ve Osmangazi ilk tercihimiz...

NERELERDEN ÖNERİRSİNİZ.
bursa da dubleks evler kullanışlı olur mu(sonuçta çok da sıcak bir memleket değil)

Doğma büyüme Bursalıyım hanımefendi, ama nilüferden öteye yer tanımam bursada. ha nilüfer dediğimiz ilçe de gerçekten çok büyük, nilüfer içinden bi semt isterseniz muhakkak ama muhakkak ATAEVLER ya da İHSANİYE derim. inanın ki pişman olmazsınız. hem merkezi hem nezih bir yer. eminim bütçenize uygun daireler vardır. Görükle çok güzel, orada da yaşadım ama çok uzak inanın ki. ertuğrulkent, özlücen çok pahalandı son zamanlarda. yunuseli, demirtaş falan arkadaşımız söylemiş; çarpık kentleşme var. inanın ataevler den hiç pişman olmazsınız :)
çok teşekkür ediyorum. aradığım cevapları verdiniz.

organize sanayi bçlgesinde olması havası bakımından sorun oluşturuyor mu ..
lütfen cevap verir misiniz

yunuseli Akyıldız dan birkaç daire var."""B29 (Fomaraya gider), B17 ve B17A (Acemlere gider) ile B25(Heykel'e gider) ulaşım imkanları var. En yakın durak yürüyerek 4 dakika.""""" demiş ilanda. ? buraları hakkında bilgisi olanlar var mı
?

Gitme arkadaşım oralara; daha önce de yazdım; daha merkezi olan yerindeki evimi sattım; oralar çarpık; yeni yeni siteleşecek ama bir 10 yılı var oturması için

Bir de otobüs ya da metroya aktarma çok uzun b ir güzergah ve gelende her yere an az iki vesait gerekiyor

Ama evi alırım iş yerime uygun bir yerde kirada otururum orası da biraz gelişince taşınırım dersen olabilir.

Teşekkürler ...mutlaka bizim butcemizin uzerinde de evler vardur altinda da..biz 150000 civarında bize uygun gelir. YUNusELİ nasıl? 6 yıllık 3000 kredi ile ödenebilir. çok sıkmak da istemiyorum kendimizi.
sizin hemen ev alıp taşınmaz çok sagliksiz görünüyor,bir Bursalı olarak tabikide nilüfer bölgesi diyorum ama şimdi sizin yaşadığınız yerlede alakali biraz belki bulunduğunuz ilinde Yıldırım gibi bir ilçesinde yasiyorsunuzdur ve burdada orası sıcak gelebiliyordur...ama her halukarda kiraya gelin ve yaşayın kendiniz seçin evi satmakla ugrasmayin daha sonra

organize sanayi bçlgesinde olması havası bakımından sorun oluşturuyor mu ..
lütfen cevap verir misiniz
Ben oraya cok yakin oturuyorum havadar gayet guzel serin serin ruzgari var minarelicavus diye bir bolge var cok memnunum degerlendir derim hatta bizim sitenin yakinimda uygun fiyatli daireler var tektas evleri diye bak canim netten bulursun

X