- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
-
- Konu Sahibi papatyasevilir
cevabınız için teşekkürler. Demirtaş ta ve Görüklü de çok dubleks ev var ama sanırım Demirtaş ta sanayileşmeden dolayı havası biraz kirliymiş.
ARA KAT VE güney cephe en iyisi galiba. tabi bulunabilirse...
peki sizce apartman mı site mi?fikrinizi alsam
150 bin ve Nilüfer bölgesi imkansız hanfendimetroya yakın olmasını isteğimin nedni olur da çok alakasız bir yere tayinim çıkarsa geliş gidiş olsun diye. önce tayin çıksın diye beklesek oralardan ev alsak sonra sat terrar ara al bir sürü tantana
cevabınız için teşekkürler. Demirtaş ta ve Görüklü de çok dubleks ev var ama sanırım Demirtaş ta sanayileşmeden dolayı havası biraz kirliymiş.
ARA KAT VE güney cephe en iyisi galiba. tabi bulunabilirse...
peki sizce apartman mı site mi?fikrinizi alsam
150 bin ve Nilüfer bölgesi imkansız hanfendi
Yani öyle olursa tabiki de alabilirler.2 kişi çalışıyor kredi çekilebilir.bir kere alsın temiz olsun
Bende bursadan istanbula tasiniyorum anim nilufer fethiye mahallesinde metroya yakin dublex dairemiz var yeni bina saticaz 250 bin dusunursen eger. 150 bine hic sanmiyorum :)biz 3 senelik evli öğretmen bir çiftiz. bir yandan bebeğimiz olsun diye uğraş verirken bir yandan da kenara biraz attık ve peşinat için birikim yapmaya çalışıyoruz. yazın tayinimizi bursa ya isteyeceğiz ..
ilk etapta tayinlerimizin çıktığı kıyı kenar yerler olacaktır ki özellikle benimki öyle olacak. (eşim branş ben sınıf öğretmeniyim deburadan direkt kendi evimize çıkalım diyoruz nasipse olmuşken de elimizden gelenin en iyisi olsun bütçemiz 150.000 civarı. metroya ulaşım araçlarına yakın olmalı ki eş durumu isteyip ev aldığımız mevkiye gelinceye kadar gidiş-geliş sıkıntı olmasın.
Nilüfer-yıldırım ve Osmangazi ilk tercihimiz...
NERELERDEN ÖNERİRSİNİZ.
bursa da dubleks evler kullanışlı olur mu(sonuçta çok da sıcak bir memleket değil)
Biz de orada yaşadık o ev fiyatı neden öyledir bilemem de 300 350 bin civarı olduğundan eminim oturmuş olduğumuz ve cevremizdeki ev fiyatları bunlardı,tabi yinede arastırmak lazım belki bulunur.Ertuğrulkent civarlarında o kadar pahalı değil evler. 4+1 250.000'e sattı mesela bir tanıdığım.
Doğma büyüme Bursalıyım ve heryerini çok iyi bilirim. Kesinlikle Nilüfer taraflarından ev alın. Fatih Sultan Mehmed özellikle hayranı olduğum bir yerdir. Zaten şehirin merkezi de o tarafa kaydı artık. Ben Osmangazide oturuyorum ama yemek yemeye bile o taraflara giderim arkadaşlarımla yada sevdiğimle. Ulaşımı, entellektüel çevrisi falan fazlasıyla rahat edersiniz.biz 3 senelik evli öğretmen bir çiftiz. bir yandan bebeğimiz olsun diye uğraş verirken bir yandan da kenara biraz attık ve peşinat için birikim yapmaya çalışıyoruz. yazın tayinimizi bursa ya isteyeceğiz ..
ilk etapta tayinlerimizin çıktığı kıyı kenar yerler olacaktır ki özellikle benimki öyle olacak. (eşim branş ben sınıf öğretmeniyim deburadan direkt kendi evimize çıkalım diyoruz nasipse olmuşken de elimizden gelenin en iyisi olsun bütçemiz 150.000 civarı. metroya ulaşım araçlarına yakın olmalı ki eş durumu isteyip ev aldığımız mevkiye gelinceye kadar gidiş-geliş sıkıntı olmasın.
NERELERDEN ÖNERİRSİNİZ.
bursa da dubleks evler kullanışlı olur mu(sonuçta çok da sıcak bir memleket değil)
biz 3 senelik evli öğretmen bir çiftiz. bir yandan bebeğimiz olsun diye uğraş verirken bir yandan da kenara biraz attık ve peşinat için birikim yapmaya çalışıyoruz. yazın tayinimizi bursa ya isteyeceğiz ..
NERELERDEN ÖNERİRSİNİZ.