- 20 Ocak 2019
- 2.999
- 2.687
- 33
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Evet tam yokluk bolgesindeyimNurdağı mıydı? Ben de merkezdeyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tam yokluk bolgesindeyimNurdağı mıydı? Ben de merkezdeyim.
İki artı bir ama 80 M2 ekstra depolama alanları yok maalesefSuan surekli oturacagim evim ortada yok toki verdiler gitmeyecegim sanirim. Biz kendimize gore bi ev yaptirmak istiyoruz eger oyle olursa mutfagimin depoloma alanini kullanisli yaptirmaya dikkat edecegim. Ama su zamana kadar aldiklarim da tokiye bile sigar saniyorum.
Evin ne kadar kucuk 1+1 mi
Yaa hic mi sigmaz zor mu sigar onu kestiremedim benBunlar derin olduğu için bulaşık makinesine diğerleri kadar rahat sığmaz gibi.
Yukarda bı yerlerde paylaşmıştim. Ya evet zarif ama o kadar çok var ki ya da ben çok baktım fazla bakınca sıkılıyorsunModasi gecmez ama cok hos ve zarif. Mesela senin aklinda ki nasil birsey
Evine gore al canim. Birde ben son zamanlarda sadelesme yoluna gitmistim cok rahat oluyor. Tabi depremde sapsade yapti bizi ama suan yine ayni mantikli olani secmeye, az ve oz olani almaya calisiyorumİki artı bir ama 80 M2 ekstra depolama alanları yok maalesef
Koyu renk seviyorsan alternatif olsun diye atayım dedim. Bunları çok beğenmiştim. Dışı mat siyah, içi sırlı, desenli gibi. Siyahlı, koyu yeşilli. Hem bohem bir masada olur, hem de goldlarla bile şık durur.Yukarda bı yerlerde paylaşmıştim. Ya evet zarif ama o kadar çok var ki ya da ben çok baktım fazla bakınca sıkılıyorsun
Geçmiş olsun. Geçen ay oralardaydım. Tanıdığım tüm depremzedeler yavaş yavaş ev düzmeye başlıyor. Allah kolaylık versin.Evet tam yokluk bolgesindeyim
bunlarda cok guzel malzemesi kullanisli ise olabilir neden olmasin ama kombinlemesi nasil olur bilemedim sen gotik tarz seviyosun sanirim. Ben kombin konusunda cahilim yeni yeni ogrenmeye calsiyorumEki Görüntüle 3406904 Eki Görüntüle 3406905
Şundan set yapasim var benim de acaba nasıl olur ki ? Burhan konunu baltalamis gibu oldum
Valla tarzımı hiç bilmiyorum:))bunlarda cok guzel malzemesi kullanisli ise olabilir neden olmasin ama kombinlemesi nasil olur bilemedim sen gotik tarz seviyosun sanirim. Ben kombin konusunda cahilim yeni yeni ogrenmeye calsiyorum
minerva1988 bayildim ben bunaKoyu renk seviyorsan alternatif olsun diye atayım dedim. Bunları çok beğenmiştim. Dışı mat siyah, içi sırlı, desenli gibi. Siyahlı, koyu yeşilli. Hem bohem bir masada olur, hem de goldlarla bile şık durur.
Bu porselen değildi diye aklımda kalmış ama buna benzer biseyinkaracada görmüştüm, bu hangi markaKoyu renk seviyorsan alternatif olsun diye atayım dedim. Bunları çok beğenmiştim. Dışı mat siyah, içi sırlı, desenli gibi. Siyahlı, koyu yeşilli. Hem bohem bir masada olur, hem de goldlarla bile şık durur.
Tesekkur ederim yine gelirsen tanisalim bi gun Mecburuz bi yerden baslamaya. Birde sunu sorayim ben arkadasin sayfasini fazla kirletmek istemiyorum duduklu tencere alacagim ona kararsiz kaldim. Karaca var, ayrica evdeyken schafer kullaniyordum normal bi duduklusunu acaba. Hangi marka iyi olabilir. Fisslere o kadar lara baymak istemedim acikcasi.Geçmiş olsun. Geçen ay oralardaydım. Tanıdığım tüm depremzedeler yavaş yavaş ev düzmeye başlıyor. Allah kolaylık versin.
Arkadaşım Porland demişti. Alttaki servis tabakları Pure ama kaseler hangi seri bilmiyorum.Bu porselen değildi diye aklımda kalmış ama buna benzer biseyinkaracada görmüştüm, bu hangi marka
Ya ben gaza gelep fissler aldım esikin eski tip duduklusu var o eski tipi daha çok seviyor :) benim patlama korkum olduğu için fisslerden memnunum ama cidden pahalıTesekkur ederim yine gelirsen tanisalim bi gun Mecburuz bi yerden baslamaya. Birde sunu sorayim ben arkadasin sayfasini fazla kirletmek istemiyorum duduklu tencere alacagim ona kararsiz kaldim. Karaca var, ayrica evdeyken schafer kullaniyordum normal bi duduklusunu acaba. Hangi marka iyi olabilir. Fisslere o kadar lara baymak istemedim acikcasi.
Ben anlamıyorum bu Fissler ne yapıyor zaten. Benimki Tefal, memnunum. Anneminki Emsan. Onunki de iyi. Çok düdüklü tencere kültürüm yok zaten. Arada bir et suyu ya da mısır kaynatmak için kullanırım.Tesekkur ederim yine gelirsen tanisalim bi gun Mecburuz bi yerden baslamaya. Birde sunu sorayim ben arkadasin sayfasini fazla kirletmek istemiyorum duduklu tencere alacagim ona kararsiz kaldim. Karaca var, ayrica evdeyken schafer kullaniyordum normal bi duduklusunu acaba. Hangi marka iyi olabilir. Fisslere o kadar lara baymak istemedim acikcasi.
Bişi yapmiyo :)) denedim gördümBen anlamıyorum bu Fissler ne yapıyor zaten. Benimki Tefal, memnunum. Anneminki Emsan. Onunki de iyi. Çok düdüklü tencere kültürüm yok zaten. Arada bir et suyu ya da mısır kaynatmak için kullanırım.
Kk yi bu yuzden seviyorum her konuda ilgisi, bilgisi olan birileri var. Kac litrelik aldin, eski tip derken kapagi en eski tip olandan mi yoksa tik tik acilip kapanandan mi? Sence fark var mi, mutlaka olmali mi? Olmasada olur mu? Ben mesela acayip duduklu kullanan biri degilim ama cok kullananlar da var ona gore dipnotumu vereyim oyle anlat banaYa ben gaza gelep fissler aldım esikin eski tip duduklusu var o eski tipi daha çok seviyor :) benim patlama korkum olduğu için fisslerden memnunum ama cidden pahalı
İyi bari çok bir şey kaçırmamışız.Bişi yapmiyo :)) denedim gördüm
Patlamiyor ve kapagini hemen acabiliyosun bildigim belirgin ozellikleri bunlar. Ben de iki boy olsun dedim bazen kucuk gerek oluyor ama kararsiz kaldim. Asagi ekliyorum bilgin varsaBen anlamıyorum bu Fissler ne yapıyor zaten. Benimki Tefal, memnunum. Anneminki Emsan. Onunki de iyi. Çok düdüklü tencere kültürüm yok zaten. Arada bir et suyu ya da mısır kaynatmak için kullanırım.
Margaret Hale ’e katılıyorum, sürekli alışveriş yaptığın marketteki kasiyerle samimi ol, x ürün gelince benim için ayırır mısın de, marketlere beyaz eşya mutfak eşyası vs gelince anında kapış gidiyor, bir gün sabahın köründe maaş kuyruğu gibi market önünde açılmasını bekleyenlerin kuyruğunu görünce gözlerim pörtlemiştiDaha yatağımızdan doğrulmadan ceyizci teyzeler kapıyor