- 20 Ocak 2019
- 2.999
- 2.687
- 33
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
kagit havlu ile vs yapiyorlar acaba oyle iyi oluyor mu dedimİnce fırça ile temizlenir ancak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kagit havlu ile vs yapiyorlar acaba oyle iyi oluyor mu dedimİnce fırça ile temizlenir ancak
Ya sonuçta yağ bitince tekrae yağ koyuyoruz neden içini yikayalaim:)kagit havlu ile vs yapiyorlar acaba oyle iyi oluyor mu dedim
Allah iyiligini versin bende sık sık yikamiyorum ama arada yikiyorum tabiYa sonuçta yağ bitince tekrae yağ koyuyoruz neden içini yikayalaim:)
Bende alacagim, normal utu mu dusunuyorsun, buhar kazanli mi?Kizlarr ütü öneriniz var mı ?
Ya işte henüz düşünemedim:))Bende alacagim, normal utu mu dusunuyorsun, buhar kazanli mi?
Buhar kazanliyi cok ovuyorlar. En son gorumcem almisti cok begeniyor 5 dk da utu bitiyor dedi. Acaba mi diyorum ama cok yer kaplar mi ondan yana kararsizim. Philips marka almisti bu aradaYa işte henüz düşünemedim:))
Evet bana da çok önerdiler yer konusu beni de düşündürüyor ama daha hafifmisBuhar kazanliyi cok ovuyorlar. En son gorumcem almisti cok begeniyor 5 dk da utu bitiyor dedi. Acaba mi diyorum ama cok yer kaplar mi ondan yana kararsizim. Philips marka almisti bu arada
Internette methi cok ama gorumcemde onaylayinca tamam dedim. Bi gozumle gorup kapladigi yer fazla degilse bende buhar kazanli almak istiyorum. Cocuklar buyuyor utu sorunumda buyuyor ama model ve detay fark eder mi bilgim yok. Arastirdin mi hic?Evet bana da çok önerdiler yer konusu beni de düşündürüyor ama daha hafifmis
Yok canım philips kazanlı diye düşündüm, nettten çok anlayamadım, vakit bulursam bı mağaza yapicamInternette methi cok ama gorumcemde onaylayinca tamam dedim. Bi gozumle gorup kapladigi yer fazla degilse bende buhar kazanli almak istiyorum. Cocuklar buyuyor utu sorunumda buyuyor ama model ve detay fark eder mi bilgim yok. Arastirdin mi hic?
Buhar basinci fark ediyor sanirim ve hizli olmasi. Hemen alacak misin? Alirsan haberdar eder misin?Yok canım philips kazanlı diye düşündüm, nettten çok anlayamadım, vakit bulursam bı mağaza yapicam
Tabii ki zaman bulursam bakmak için almk istiyorumBuhar basinci fark ediyor sanirim ve hizli olmasi. Hemen alacak misin? Alirsan haberdar eder misin?
Vay arkadaş millet bardağı bile ev dekorasyonuna uyduruyor. O sırada sadece beğendiği bardakları almayı düşünen ben:Burhan onun bile çeşitleri oluyor. Takım da desenli oluyor, ya da refika felan bir sürü modeli çıkıyor. Bir de evini nasıl döşeyeceksin mesela. Biraz da evin kendisine ait bir karar o. Ben evi tutmadan eşya almam çeyiz de almam. Çünkü evi modern gold yaparsam mutfak ve eşyalar da ona göre olur ama basic döşersem alacağım bardak bile ona göre olur
Merhaba pat diye daldım topiğegeçmiş olsun öncelikle.Ben fagor markasının rapid modelini aldım.fissler muadili ve dana eti dahil herseyi lokum yapıyor araştırın derim.Tesekkur ederim yine gelirsen tanisalim bi gun Mecburuz bi yerden baslamaya. Birde sunu sorayim ben arkadasin sayfasini fazla kirletmek istemiyorum duduklu tencere alacagim ona kararsiz kaldim. Karaca var, ayrica evdeyken schafer kullaniyordum normal bi duduklusunu acaba. Hangi marka iyi olabilir. Fisslere o kadar lara baymak istemedim acikcasi.
Zuzu buharda mı pişiriyor bu, airfryer gibi bir şey mi?Ceyizci kizlar bunu indirimde gordum size de atayim dedim. Burhanitom sen de dondugunde gorursun.
Eki Görüntüle 3413122
Lav Tokyo’nun saklama kapları var. Mutlaka al. Asla modası geçmez, çok şık etraftaki herkese tavsiye ediyorum. Sana tavsiye edeyimBinde çok güzel çay bardakları var kocaman. Gözüm kalmıştı gidiyim de alıyım
Duduklu tencereyle airfryerin aşkının meyvesi. Duduklu kullanmayanlar icin muthis bir icat.Zuzu buharda mı pişiriyor bu, airfryer gibi bir şey mi?