- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Daha yatağımızdan doğrulmadan ceyizci teyzeler kapıyorBir de Bim’e Rakle marka bardaklar geliyor ara ara. Trendyol’da falan da satışı var ama Bim’e gelenin iki üç katı. Ben kaçırdım, en son çok şık bardak takımları gelmişti. B Burhan Burhanitto
Görev yaptığın ilçedeki kasiyeri kafala. Küçük ilçelerde öğretmene yardımcı olmak isteyen çok olurdu.Daha yatağımızdan doğrulmadan ceyizci teyzeler kapıyor
Ya bi ara ben bunun gazına gelmiştim Margaret ama her marka yaptı ve sıkıcı gelmeye başladıBu arada sade bir şey arıyorsan bu çok şık. Canlı gördüm, ben burdayım diyor. Bunun muadili ürünler de vardı. Sanırım Güral ve Bella Maison’da görmüştüm.-SWEET MOM-
Annene aldırma şansın yok mu canimDaha yatağımızdan doğrulmadan ceyizci teyzeler kapıyor
Eki Görüntüle 3406904 Eki Görüntüle 3406905
Şundan set yapasim var benim de acaba nasıl olur ki ? Burhan konunu baltalamis gibu oldum
Bence de sıkıcı. Normalde sade, minimal şeyleri severim ama biraz da bi dokunuş lazım masaya.Ya bi ara ben bunun gazına gelmiştim Margaret ama her marka yaptı ve sıkıcı gelmeye başladı
Bak böyle duruyormuş masada.Margaret Hale yorumun nedir ?
Suan surekli oturacagim evim ortada yokEv geniş mu peki, benim evim küçük ve her şeyi az almaya çalışıyorum. Sonra sigmak da mesele
Tamamdir ona da bakarım çok teşekkür ederimBak böyle duruyormuş masada.Stoneware bir ürün bu muhtemelen. İkea’da çok oluyor. Porselene, seramiğe göre daha sağlam. Ama emin olamadım. Hep aynı tarz kombinlemek gerekir bunları. Bunların kremleri de vardı, o daha çeşitli kullanılabilir masada.
Hangi şehirdeydin?Suan surekli oturacagim evim ortada yoktoki verdiler gitmeyecegim sanirim. Biz kendimize gore bi ev yaptirmak istiyoruz eger oyle olursa mutfagimin depoloma alanini kullanisli yaptirmaya dikkat edecegim. Ama su zamana kadar aldiklarim da tokiye bile sigar saniyorum.
Evin ne kadar kucuk 1+1 mi
Cok haklisin bizim dinamik fazla canim yeri geliyor tasiyoruz bileHerkesin aile dinamiği farklı. Bizim eve o kadar kalabalık kişi nadir gelir. Gelirse de zaten hepimiz masaya sığmayız. Yarısı mutfakta, yarısı salondaki masada yer. Yer sofrası olsa yerde yer falan. Dolayısıyla tabakların hepsi bir arada yan yana istesem de durmayacak, takım olmasına ne gerek var öyleyse? 18 kişilik tabak alsam üç farklı 6 kişilik tabak alırdım ben. O hengamede, kalabalıkta kim kime dum dumayken kimse takım mı değil mi ona bakmaz bence.
Bende bu modelleri begeniyorum aslinda zamansiz parcalar ve zarif. Acaba bulasik makinesine sigmasi nasildir onu kestiremedimBu arada sade bir şey arıyorsan bu çok şık. Canlı gördüm, ben burdayım diyor. Bunun muadili ürünler de vardı. Sanırım Güral ve Bella Maison’da görmüştüm.-SWEET MOM-
Modasi gecmez ama cok hos ve zarif. Mesela senin aklinda ki nasil birseyYa bi ara ben bunun gazına gelmiştim Margaret ama her marka yaptı ve sıkıcı gelmeye başladı
Sen garanticisin anladık.Cok haklisin bizim dinamik fazla canim yeri geliyor tasiyoruz bile
Takim konusunda da haklisin tabak bulduklarina sukretsinler
Yine de fazla olmasin mi gorsel butunlugu gectim hadi
Gaziantep ilcedeyimHangi şehirdeydin?
Bunlar derin olduğu için bulaşık makinesine diğerleri kadar rahat sığmaz gibi.Bende bu modelleri begeniyorum aslinda zamansiz parcalar ve zarif. Acaba bulasik makinesine sigmasi nasildir onu kestiremedim
Nurdağı mıydı? Ben de merkezdeyim.Gaziantep ilcedeyim
Sey ben uygun fiyatli birsey buldum o cok hareketli desen olarak, gunluge18 kisilik aldim onuSen garanticisin anladık.Bir tane günlük 6 kişilik, bir de misafirlik 12 kişilik al öyleyse. Misafir geldiğinde kalabalıksa yetmezse günlükleri çıkarırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?