- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Margırıt bizlere birer hayrına takımlar atar mısın12 kişilik takım almayın zaten. Hatta ben olsam değişik olsun diye tarzı birbirine benzeyen, iki farklı 6 kişilik takım alırım. Mesela 8 kişi mi davetli, 4 birinden 4 diğerinden kombinlerim. Ama birbirine uyacak tabii bu modeller. 6 kişilik bir misafir için de iki farklı alternatif olur elinizde.
Bendeki Moroccolara benziyor ama benimkilerin renkleri daha canlı. Bak şunlar:Arkidişler şu takım nasılartık zevksiz olduğumu düşünmeye başladım.
Margırıtın önerdiği orta ahşapına da uyar sankim
Porland Morocco tamam bunu anlıyorum çok güzelmiş.Bendeki Moroccolara benziyor ama benimkilerin renkleri daha canlı. Bak şunlar:
Atarım ahsjsjdjMargırıt bizlere birer hayrına takımlar atar mısın
Porland sanirim bu, bende begeniyorum bu modeliArkidişler şu takım nasılartık zevksiz olduğumu düşünmeye başladım.
Margırıtın önerdiği orta ahşapına da uyar sankim
Fiyat ne kadar. Bir de internetten mi alacaksin. Kargoya guveniliyor mu? Ben bi kac esya aldim ama kirilacak esya almadim.Porland Morocco tamam bunu anlıyorum çok güzelmiş.
Trendyol. Kırılan parça olursa tedarik ediyorlarmış. 4000 küsur.Fiyat ne kadar. Bir de internetten mi alacaksin. Kargoya guveniliyor mu? Ben bi kac esya aldim ama kirilacak esya almadim.
Bende yemek takimi fikri istiyorum. Aslinda 18 kisilik almak istiyorum nasil bi yol cizeyim. Birde burada alacagim magaza yok link atsanda olur guvenilir degisim yapacak magazalardan. Ne guzel infulence ediyoruz seniAtarım ahsjsjdj
Satici porland mi? Farkli mi?Trendyol. Kırılan parça olursa tedarik ediyorlarmış. 4000 küsur.
18 kişiliğe gerek var mı ya? Çok değil mi? O kadar gelen giden oluyor mu? Ben 12 kişilik takımı evlendiğimden beri anca 4-5 kere kullanmışımdır.Bende yemek takimi fikri istiyorum. Aslinda 18 kisilik almak istiyorum nasil bi yol cizeyim. Birde burada alacagim magaza yok link atsanda olur guvenilir degisim yapacak magazalardan. Ne guzel infulence ediyoruz seni
Gold çatal bıçaklarını nereden aldın sayın elticimKızlar şu geyikli tahtalar da güzel değil mi ya? Yeni nesil şarap şişesi yağdanlıklarla tezgah üzerinde şık durur.
Cok hoşDediğim olay bu. O yıldızlı servisin üzerinde hepsi güzel duruyor. Love yazılı, kalpli, zürafalı, egzotik serisi tabakları vs. Her biri ayrı serinin ama bir arada iyi duruyor. Ben olsam takımdan ziyade bu tarz birbiriyle kombinlenecek parçalar alırdım. Bunların dikdörtgen tabakları falan da var.
İnşallah mesaj olarak algılayan olmaz :))Kızlar şu geyikli tahtalar da güzel değil mi ya? Yeni nesil şarap şişesi yağdanlıklarla tezgah üzerinde şık durur.
Trendyol’dan, Fecra marka. Bulaşık makinesine de atıyorum, hiçbir şey olmuyor. Emsan, Jumbo gibi markaların yanında çok da uygundu fiyatı.Gold çatal bıçaklarını nereden aldın sayın elticim
Aslinda isimi garantiye almak icin istiyorum 1818 kişiliğe gerek var mı ya? Çok değil mi? O kadar gelen giden oluyor mu? Ben 12 kişilik takımı evlendiğimden beri anca 4-5 kere kullanmışımdır.
Ev geniş mu peki, benim evim küçük ve her şeyi az almaya çalışıyorum. Sonra sigmak da meseleAslinda isimi garantiye almak icin istiyorum 18kirilirsa herhangi biri uzulurum ben nitekim oyle de oldu. Ya da mesela sen bi liste cikar evinde ne var ne yok ne zamanlarda kullaniyosun ona gore yetiyor demek ki bende aynisini yapayim. Ayrica esimin ailesi gelince baya kalabalik oluyoruz hos onlara gunlugu cikaririm ama yine de takviye gerekebilir dusuncesindeyim ve asiri derecede oneriye ihtiyacim var
Herkesin aile dinamiği farklı. Bizim eve o kadar kalabalık kişi nadir gelir. Gelirse de zaten hepimiz masaya sığmayız. Yarısı mutfakta, yarısı salondaki masada yer. Yer sofrası olsa yerde yer falan. Dolayısıyla tabakların hepsi bir arada yan yana istesem de durmayacak, takım olmasına ne gerek var öyleyse? 18 kişilik tabak alsam üç farklı 6 kişilik tabak alırdım ben. O hengamede, kalabalıkta kim kime dum dumayken kimse takım mı değil mi ona bakmaz bence.Aslinda isimi garantiye almak icin istiyorum 18kirilirsa herhangi biri uzulurum ben nitekim oyle de oldu. Ya da mesela sen bi liste cikar evinde ne var ne yok ne zamanlarda kullaniyosun ona gore yetiyor demek ki bende aynisini yapayim. Ayrica esimin ailesi gelince baya kalabalik oluyoruz hos onlara gunlugu cikaririm ama yine de takviye gerekebilir dusuncesindeyim ve asiri derecede oneriye ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?