- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.443
- 53
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Ya ben hiç araştırarak almamıştım. Önüme geleni alıp çıktım. Zerre kadar ilgim yoktu bunlara. Misafirlik takım olarak Karaca fine pearl serisinden kare bir set almıştım. Günlük takım da Güral Porselen, ucuz bir şeydi. Kabartma desenli. Porlandları evlendikten sonra aldım hep.Elticim bana niye bir kaç yemek takımı önerisi atmadın sen ne kullanıyorsun bari onu söyle her takımımız aynı olsun
Piplerim var ama Milano yok. Beğenmiyorum zaten, bir de ona para mı vereceğim.Pip studio ve baci milano kullanıyor tabiki.. senin de sorduğun soru
Porland abartı değil yahu tamam bir tık pahalı ama hakkını da veriyor. Porseleni kaliteli, yaldızları senelerdir çıkmadı. Ve modelleri çok şık. Başka markalara göre o konuda en iyisi. Ben de evlenmeden önce tabak çanak diyordum da evlendikten sonra anladım, sofra kültürü her şeydir. Ya da ben seviyorum yemeyi, yedirmeyi.Pahalı kız o kadar da abartmam tabak çanağa
Onlar gereksiz zaten. Günlük takım aldın mı?Ne ben bu markaları duydum ne de siz söylediniz o fiyatlar ne karşim
Hiç biri yok henüzOnlar gereksiz zaten. Günlük takım aldın mı?
Geçen gün paylaşıldı. Güral Porselen’in ekru, kenarları gold çizgili sade tabakları vardı. Onları alırım ben olsam. Günlük de olur misafirlik de.Hiç biri yok henüz
Evet güzeldi aslında ay çok seçenek var kafam karıştı.Geçen gün paylaşıldı. Güral Porselen’in ekru, kenarları gold çizgili sade tabakları vardı. Onları alırım ben olsam. Günlük de olur misafirlik de.
Onları her şeyle uydurabilirsin. Joker gibi. Ayrıca -misafir için hazırlanan bir- masada başka bir sürü şey olacağı için tabakların sade olması daha iyi durur, göz yormaz.Evet güzeldi aslında ay çok seçenek var kafam karıştı.
Jumbo ha
Ay nasıl güzel miKorkmazstore: Güvenli ve Avantajlı Online Alışverişin Adresi
Korkmazstore, çeyiz setlerinden küçük ev aletlerine, mutfak aksesuarlarından tencere ve tavalara kadar evinizin tüm ihtiyaçlarına modern ve şık seçenekler sunar.www.korkmazstore.com.tr
Buraya da sormuştum ne alayım diye bir gün korkmazın mağazasına gidip birden bu seti alıp çıktım
Klasik online alışveriş yorumu olcak ama çeyizime aldım bilmiyorumAy nasıl güzel mi
Allah iyiliğini versin insan açar bakar ya hemen çeyizinin olduğu yere mi fırlattınKlasik online alışveriş yorumu olcak ama çeyizime aldım bilmiyorum
Hahahah ayy onu mu kastetmiştinAllah iyiliğini versin insan açar bakar ya hemen çeyizinin olduğu yere mi fırlattın
Jumbo indirimlerini takip etmeni öneririmJumbo haAyşegül hakket zenginmişsin he
Sana kaç gr takacaklar kızYani 125 gr takmış enişteye helal olsun
Peki ya sana??Sana kaç gr takacaklar kız
Ben karacanın fine pearl roma takımını kullanıyorum. Çok memnunum.Bari bana da orta halli memur için bişi öner kızBenim düğün yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?