- 21 Kasım 2017
- 27.556
- 120.419
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Mudo’nun çokzel tabakları var. Oraya da bak.Göndermişler. Hala sen seç al parası benden dedi. Bakalım kime kitlenecek shshsh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mudo’nun çokzel tabakları var. Oraya da bak.Göndermişler. Hala sen seç al parası benden dedi. Bakalım kime kitlenecek shshsh
PorlandBuraya ilk yazdığımda aday adayım bile yok demişim. Artık benim de var, inşallah güzel sonuçlansıın
Geçen bu çelik tencere seti ile sosluklardan aldım.
Bence de, kesinlikle olmalıPorland
Ya ben mudoya baktım da hep şekilli şukullu tabaklar varMudo’nun çokzel tabakları var. Oraya da bak.
Evet pahalı?Porland öbür yerlere göre pahalı değil mi ya
ZenginsinizEvet pahalı?
Böbreğimi satıp bir kahvaltı takımı aldım. Diğer böbreğimi neye satacağım dur bakamPorland öbür yerlere göre pahalı değil mi ya
Ben o kadar yükselemedim beyaz eşyalar falan vs derken birikti çünküBöbreğimi satıp bir kahvaltı takımı aldım. Diğer böbreğimi neye satacağım dur bakam
Beyaz eşyayı niye siz aldınızBen o kadar yükselemedim beyaz eşyalar falan vs derken birikti çünkü
Bizim burda beyaz eşyayı kız tarafı alıyoBeyaz eşyayı niye siz aldınız
Ora nere coğrafya kaderdirBizim burda beyaz eşyayı kız tarafı alıyo
15 burdurOra nere coğrafya kaderdir
Bizim burda yatak odası takımını kız tarafı alır artık onu da çok almıyorlar15 burdur
Evet ne yazık ki…. Sizin orda kim neyi alıyo
Yatak odası bizdeBizim burda yatak odası takımını kız tarafı alır artık onu da çok almıyorlar
Ay yok artıkYatak odası bizde
Yatak odası beyaz eşya bizdeAy yok artık
Daha nolsun evi sen diziyorsun.Yatak odası beyaz eşya bizde
Gerisi erkek
Biz almayız bizde yok diye gümbürtü çıkarmanı öneririmYatak odası beyaz eşya bizde
Gerisi erkek