- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Bilmiyorum hiçSana kaç gr takacaklar kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum hiçSana kaç gr takacaklar kız
Kaynana bilezikleri aldım diyordu bakalım artık
Trabzon burma + en az 6 bilezik takmışlardır zengin oKaynana bilezikleri aldım diyordu bakalım artık
Onu demiyorum kız geçen düğüne gittim kvnin yeğeninin düğünü. Bana dedi ki altınlarını aldıkTrabzon burma + en az 6 bilezik takmışlardır zengin o
Ne almışlar set mi? Göstermediler mi sormadılar mı ne istersin nasıl bişi istersin diueOnu demiyorum kız geçen düğüne gittim kvnin yeğeninin düğünü. Bana dedi ki altınlarını aldık
Yoo sormadılar. Şu aralar hiçbir şeyi sormuyorlar zaten sinir oldum. Seti nişanda taktılar. Bunda bilezik milezik takarlarNe almışlar set mi? Göstermediler mi sormadılar mı ne istersin nasıl bişi istersin diue
Ya bişilerin sorulması gerekiyo bu aşamada ama neyin sorulması gerekiyo bilmiyorumYoo sormadılar. Şu aralar hiçbir şeyi sormuyorlar zaten sinir oldum. Seti nişanda taktılar. Bunda bilezik milezik takarlar
Nasıl bi set taktılarYoo sormadılar. Şu aralar hiçbir şeyi sormuyorlar zaten sinir oldum. Seti nişanda taktılar. Bunda bilezik milezik takarlar
Nişanda bir altın bilezik bir de beyaz altın set taktılar. Onu ben seçtim yatırımlık olarak değil davetlerde vs kullanım olarak.Nasıl bi set taktılar
250’ye yakın.
Gelsin Trabzon burmalar250’ye yakın.
Yaa Ayşegül eltime takılana bak bir de bana bak where is the adalet?250’ye yakın.
Trabzon burma aldırsana sen, baksana eltine örnek al birazYaa Ayşegül eltime takılana bak bir de bana bak where is the adalet?
Eltim dişli ben pısırığımTrabzon burma aldırsana sen, baksana eltine örnek al biraz
Sana sormadan bişi almasınlar benim bildiğim bi gösterilir. Gerçi benimkiler gösterecek mi soracak mı meçhulAy güldüm gece gece.
Normalde takilmam ama diğer gelinlerine ne taktılarsa bana da taksınlar bir zahmet. Gramajını da öğrenmiş bulundum neyse bakacağızSana sormadan bişi almasınlar benim bildiğim bi gösterilir. Gerçi benimkiler gösterecek mi soracak mı meçhul
Kaç gr ?Normalde takilmam ama diğer gelinlerine ne taktılarsa bana da taksınlar bir zahmet. Gramajını da öğrenmiş bulundum neyse bakacağız