- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.443
- 53
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Yemek odası salon takımı düğün ve takıda hesabını sorarız hahahahahahaBiz almayız bizde yok diye gümbürtü çıkarmanı öneririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek odası salon takımı düğün ve takıda hesabını sorarız hahahahahahaBiz almayız bizde yok diye gümbürtü çıkarmanı öneririm
Bizde de yatak odası ve beyaz eşya kız alır ama ben sadece ufak defak mutfak eşyamı aldım eşim sağolsunBeyaz eşyayı niye siz aldınız
Nişanlım da yatak odasını biz alalım dedi ama annem yok diyor. Sonra laf ederlermişBizde de yatak odası ve beyaz eşya kız alır ama ben sadece ufak defak mutfak eşyamı aldım eşim sağolsun
Annemde kabul etmedi ama biz eşimle gittik aldık annemde laf ederler başına kakarlar falan dedi ama çok şükür kimseye o fırsatı vermedil 8 sene bitti inşallah sende hayırlısı ile mutlu olursunNişanlım da yatak odasını biz alalım dedi ama annem yok diyor. Sonra laf ederlermiş
Sana kaç Gr altın yaptılarAnnemde kabul etmedi ama biz eşimle gittik aldık annemde laf ederler başına kakarlar falan dedi ama çok şükür kimseye o fırsatı vermedil 8 sene bitti inşallah sende hayırlısı ile mutlu olursun
Kızım siz de zengin değil misiniz? Babangil otelde yemekli düğün istiyordu hani çevreniz de öyle diye?Zenginsiniz
Bizde zenginiz de bi anda para çıkınca bi elimiz titredi hahahahahahKızım siz de zengin değil misiniz? Babangil otelde yemekli düğün istiyordu hani çevreniz de öyle diye?
Titremesin nedir yani Pip Studio, Baci Milano mu sanki Porland size koymazBizde zenginiz de bi anda para çıkınca bi elimiz titredi hahahahahah
Elticim bana niye bir kaç yemek takımı önerisi atmadın sen ne kullanıyorsun bari onu söyle her takımımız aynı olsunTitremesin nedir yani Pip Studio, Baci Milano mu sanki Porland size koymaz
Ayşegül şu zenginlikte Porland diyorsun pühh ne diyeyimBizde zenginiz de bi anda para çıkınca bi elimiz titredi hahahahahah
Pahalı kız o kadar da abartmam tabak çanağaAyşegül şu zenginlikte Porland diyorsun pühh ne diyeyim
Pip studio ve baci milano kullanıyor tabiki.. senin de sorduğun soruElticim bana niye bir kaç yemek takımı önerisi atmadın sen ne kullanıyorsun bari onu söyle her takımımız aynı olsun
Eltime söz hakkı düştüPip studio ve baci milano kullanıyor tabiki.. senin de sorduğun soru
O kadar pahalı değil 2 bin küsura aldımPahalı kız o kadar da abartmam tabak çanağa
2016 da 5 adet 25 gram takılmıştı canım setm met yoktu istemedim herşeyi biz kendimiz yaptığımız içinSana kaç Gr altın yaptılar
Yani 125 gr takmış enişteye helal olsun2016 da 5 adet 25 gram takılmıştı canım setm met yoktu istemedim herşeyi biz kendimiz yaptığımız için
12 kişilik yemek takımlarından bahsediyorum hen ya. Öbür şeyleri yine çok abartı değilO kadar pahalı değil 2 bin küsura aldım
Herkes zenginliğinizden bahsettiği için size önerim Villeroy boch yemek takımı12 kişilik yemek takımlarından bahsediyorum hen ya. Öbür şeyleri yine çok abartı değil
Bari bana da orta halli memur için bişi öner kız Benim düğün yakınHerkes zenginliğinizden bahsettiği için size önerim Villeroy boch yemek takımı
JumboBari bana da orta halli memur için bişi öner kız Benim düğün yakın