- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.641
Onu bilemeyiz canım aynı koyulcak gibi yaptıklarım gibi cıkmıs daha HCG de cıkmaz ki zaten gecen salı yumurtlamam olduNası gebelik yok mu yani?
Senin günün gelmiş varsa cıkar artık ben senin yerinde olsam 40 kez bakardım vallaAynen 22 aralıktı ama bazen 1-2 gün aksayabliyo net değil tabi. Akşam yapcam eve gidnce inşallah bakalm
Allah seni napmasın emi. Gız rahat bırak kendiniOnu bilemeyiz canım aynı koyulcak gibi yaptıklarım gibi cıkmıs daha HCG de cıkmaz ki zaten gecen salı yumurtlamam oldu10 günde anca kana gecıyomus bosa yapıyom ama yapıyom iste
Anam bende mi sorun var blmiyom kiSenin günün gelmiş varsa cıkar artık ben senin yerinde olsam 40 kez bakardım valla
Rahatsin da ondan ben merakAnam bende mi sorun var blmiyom ki
Ay kız nasıl dayandınnnnAynen 22 aralıktı ama bazen 1-2 gün aksayabliyo net değil tabi. Akşam yapcam eve gidnce inşallah bakalm
2 ay önce adetim 10 gün gecikti elimde test yoktu sipariş verdim geldiği gün de adet olmuştum. Adet olmama rağmen test yapmıştımOnu bilemeyiz canım aynı koyulcak gibi yaptıklarım gibi cıkmıs daha HCG de cıkmaz ki zaten gecen salı yumurtlamam oldu10 günde anca kana gecıyomus bosa yapıyom ama yapıyom iste
Kasıklarımda hafif ağrılarım vardı bugün ara ara geeliyo normal mi acaba kiRahatsin da ondan ben merak
Ayy inşallah ama bir gün az değil mi ya. Hemen çatladı bakİyi yapmışsın canım insallah olmustur
Teşekkür ederimondan hiç vermedi doktor bana. ne güzel sevindim senin adına
Adet agrısına benziyo zaten Kasık agrısı insallah hamilesindir mutlaka yaz buraya daKasıklarımda hafif ağrılarım vardı bugün ara ara geeliyo normal mi acaba ki
Yumurtalıkların keyfine kalmıs canım bazen bi gün bazen 2 bazen 3 gün sürüyoAyy inşallah ama bir gün az değil mi ya. Hemen çatladı bak
Merak iste içindeki duyguya söz geçirememe yapayım ya bi duygusu isteAy kız nasıl dayandınnnn
2 ay önce adetim 10 gün gecikti elimde test yoktu sipariş verdim geldiği gün de adet olmuştum. Adet olmama rağmen test yapmıştımBelki üstüne görüyorumdur diye yapıyoruz ama neden kdodjdokd
Yok canım evet13.gunden merhaba kızlar bugün kımıldama yok sanki
Canım merhaba şeffaf uzayan akıntı yazılmış ama sende mi olmuştu o yumurtlama günüm geçti die düşünüyorum çünkü adetime 10 gün var 17-18 i yumurtlama oluyor genelde ama gece çok yoğun yumurta akı gbi şeffaf ve uzayan akıntım oldu bu neden olmuştur ki adetim her zaman düzenli.ilk defa bu kadar yoğun akıntım oldum.Sitres yapmayın kafaya takmayın hers yin başı sitres eminol
Hadi hayırlısı olsun canim geriye beklemek kaldiBen 1 gün yumurtluyorum sanırım çatlama gördüm
Ben değildim onu söyleyen ama benimde şeffaf akıntı çok oldu o ayda hamile kalmıştımCanım merhaba şeffaf uzayan akıntı yazılmış ama sende mi olmuştu o yumurtlama günüm geçti die düşünüyorum çünkü adetime 10 gün var 17-18 i yumurtlama oluyor genelde ama gece çok yoğun yumurta akı gbi şeffaf ve uzayan akıntım oldu bu neden olmuştur ki adetim her zaman düzenli.ilk defa bu kadar yoğun akıntım oldum.
Ah canım kusura bakma karıştırdım o halde ben.peki ay boyu devam etmişti hamile kaldığın ay yoksa kısamı sürmüştü şeffaf akıntı yardım et banaBen değildim onu söyleyen ama benimde şeffaf akıntı çok oldu o ayda hamile kalmıştım
1hafta falan sürdüAh canım kusura bakma karıştırdım o halde ben.peki ay boyu devam etmişti hamile kaldığın ay yoksa kısamı sürmüştü şeffaf akıntı yardım et bana
Ben yanlış bi hareket yaptım sanırım kasığım çok fena kasıldıYumurtalıkların keyfine kalmıs canım bazen bi gün bazen 2 bazen 3 gün sürüyo
Ya benim pik te bile şeffaf akıntım olmafıBen değildim onu söyleyen ama benimde şeffaf akıntı çok oldu o ayda hamile kalmıştım