- 9 Aralık 2020
- 1.080
- 1.535
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.681
@papatyapapatya- yaptın mı canım test yazmadım aksam yapcam dedin
Günaydın canımKızlar günaydınmutlu günleriniz olsunnn
Cvp yazdım cnm üstte@papatya
Günaydın canım
Yaa resim atsanızaYaptım yaptım silik bşyler cıktı gibi ama net değil 1 hafta beklicem bakalm hele geçsin iyice
Devam edin daha olmamış.Günaydın kızlar ya 19. Günümdeyim hala yumurtlamadım teste göre, daha şansım var mı ne dersiniz
Hadi hayırlısı olsun canım testi atmadın atarsan bakalım bizde nasil silik cikmisYaptım yaptım silik bşyler cıktı gibi ama net değil 1 hafta beklicem bakalm hele geçsin iyice
Daha olmamış devam et canım senin belki geç yumurtlama oluyor herkesin ki farklı çünküGünaydın kızlar ya 19. Günümdeyim hala yumurtlamadım teste göre, daha şansım var mı ne dersiniz
Bir kes daha test verinGünaydın hanımlar bugün adet gecikmesinin birinci günü. Dün adet gunumdu test yaptım negatif. En son adete 3 gün kala kan verdim 2.30 çıkmıştı. Ayrıca bu ay doktor yumurtlama.yok dedi adetin gecikmesin zamainda ol diye duphaston verdi. Adetin16.gunu kullanmaya başladım bı hafta oldu biteli ama hala kanama falan yok. Adetimin zamaninda hatta erken bile gelmesi gerekmez miydi napcam bilmiyorum
Hayırlı olsun o zaman silik de olsa cıktıysa vardırYaptım yaptım silik bşyler cıktı gibi ama net değil 1 hafta beklicem bakalm hele geçsin iyice
Geç yumurtlayabilirsin canım düzenli adet oluyorsan mutlaka gorursunGünaydın kızlar ya 19. Günümdeyim hala yumurtlamadım teste göre, daha şansım var mı ne dersiniz
Dene canım bırakma bak sakın rahmin alısmıstır ben biliyodum gırcegını bekledim valla kontrolünü ol kafan rahat edecek verilmeden devam zamanı var herseyinGünaydın kizkar hepinize yazdiklarijz için teşekkür ederim..biraz düşünmemeye çalıştım canım çok sıkıldı çünkü. Dün adet oldum bugün doktor randevuma gitcem.heekese nasip olur ins. Çok girmiyorum ara vercez bı muddet . Opuyorum hepiniziii.
Günaydın canım bu arada ben de yapacam diyip her gün illa bi sey yapıyorum erken biliyorum ama duramıyorum insan öyle adet zamanı üzüntü buhran gıbı oluyo ama sonra geride bırakıp devam etmek gerek cunku herkezin bi vakti saati var olacaktır elbetGünaydın kizkar hepinize yazdiklarijz için teşekkür ederim..biraz düşünmemeye çalıştım canım çok sıkıldı çünkü. Dün adet oldum bugün doktor randevuma gitcem.heekese nasip olur ins. Çok girmiyorum ara vercez bı muddet . Opuyorum hepiniziii.
İlk attıgını da altına atar mısın bana sanki aynı geldi emin olamadım
Yapma canım boşver bekle. Ben sırf bütün testlerin bitsin bı daha almayın diye hepsini yapıp bitirdim..bı daha almicam yapmicam test yapmak istemiyorum.evde olmazsa test almicagimi biliyorum çünkü. Direk adet olsam bu kadar etkilenmem belkiii.hayirkisi canimmm. ArtikkGünaydın canım bu arada ben de yapacam diyip her gün illa bi sey yapıyorum erken biliyorum ama duramıyorum insan öyle adet zamanı üzüntü buhran gıbı oluyo ama sonra geride bırakıp devam etmek gerek cunku herkezin bi vakti saati var olacaktır elbet
O konu da haklısın insan beklenti içine giyo ben de once bi üzüntü oluyo sonra gecıyo ama bu bi sürec toparlanıp yola devam edeceksin için bi rahat etsin hele ben inanıyorum ya olcak canım hiç üzülmeYapma canım boşver bekle. Ben sırf bütün testlerin bitsin bı daha almayın diye hepsini yapıp bitirdim..bı daha almicam yapmicam test yapmak istemiyorum.evde olmazsa test almicagimi biliyorum çünkü. Direk adet olsam bu kadar etkilenmem belkiii.hayirkisi canimmm. Artikk