Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh ne güzel ben çalışıyorum akşam 5 ten sonra yemek iş güç bakıyorum o da yarım yamalak çok uykusuz oluyorum 😔
Cok kotu valla eşim de daha hava aydınlanma dan karanlık da cıkıyo geldi mi p yüzden bi sey demiyorum ye ek yıyıp uzandıgı yerden uyuyo yoksa dayanamaz insan kadınlar daha sanssız bu konu da zor olur canım tahmin edebiliyorum

Bir kere daha olursam bundan alirim canim sagol🥰

Ahhh benim kuzum Rabbım ne zaman derse o zaman dediğin gibi üzülmek yok umut hep var 🥰

Canim idrar testi hemen koyulasmayabilir reglin de geçmedi anladığım kadarıyla korkacak bisey yok istersen kan ver onunla takip et
Evet çiçeğim daha 3 gün var adete

Bir kere daha olursam bundan alirim canim sagol🥰

Ahhh benim kuzum Rabbım ne zaman derse o zaman dediğin gibi üzülmek yok umut hep var 🥰

Canim idrar testi hemen koyulasmayabilir reglin de geçmedi anladığım kadarıyla korkacak bisey yok istersen kan ver onunla takip et
Aynen öle canım haklisin emeklerimiz bosa gitmesin hepimiz çok sevinelim ☺️🧿❤️🌼🤲☺️🎁🧿🎁🧿 vala dualarımda k.k isteyen herkese nasip et diyorum Allahimmm

Cok kotu valla eşim de daha hava aydınlanma dan karanlık da cıkıyo geldi mi p yüzden bi sey demiyorum ye ek yıyıp uzandıgı yerden uyuyo yoksa dayanamaz insan kadınlar daha sanssız bu konu da zor olur canım tahmin edebiliyorum
Benim o kadar zor değil. Üst komşuma çıkıyorum onun çocuğuna bakıyorum ama yinede erken kalkmak çok zor bana. Bazen çocuk öğlen uyuduğunda bende uzanıyorum biraz

13.gunden merhaba kızlar bugün kımıldama yok sanki

Eklentiler

• 20211223_150147.jpg
    20211223_150147.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 37
Benim o kadar zor değil. Üst komşuma çıkıyorum onun çocuğuna bakıyorum ama yinede erken kalkmak çok zor bana. Bazen çocuk öğlen uyuduğunda bende uzanıyorum biraz
Cocuk da erken de kalkıyo demi valla ogluma gözumu zor acıyorum nasıl dayanayım gün içinde gözler yanıyo

Kızlar belki akşam test yaparm😃😃😃 herkes yap diyip duruyo yapim bakim ne cıkcak
Ben patladım burda ee yap artık yani Daha demin diyorum ki yarın yapcagım ovulasyon yapsam baksam mı acaba sonra sacmalama yarın yapcan benim iç sesim bile kıskırtmaya cabalıyo beni 😂

Hahaha tmm inşallah eve gidiyim yapiciğim bakim ne cıkcak meraklandm şmdi bende
Ben dayanamadım yine ovulasyon yaptım artık bitti 😔 daha da bakamam ayırdım öbür ay için 12 tane aynı ne koyu ne silik bekleyecem sımdı mecburi seytan bi beni mi dürtüyo ya 😂

X