- 11 Mart 2021
- 518
- 165
- 32
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.601
Senin bat ne zaman kiTabi ki orası öyle canim ama biz içimizdeki sese bir türlü laf geçiremiyoruz o bize geçiriyor
10 Ocak bana daha çok var canim yumurtlama bekliyorumSenin bat ne zaman ki
Aynen oyle illa ki olcak yani nasip kısmet bu işler ben de oyle dusunuyorum ne yapalım yaniKızlar hep iyi olun ya valla mutlu musmutlu hayat kısa ya valla hayırlısı olsun hakkımızda rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize hayırlı evlat adet oluncada uzulmeyelim tamamı mi
Niye ki bilmiyorum canım yarın bi daha dene istersen 2 güne iki katı şeklinde artıs oluyoEki Görüntüle 2974958
Kızlar testlerin daha koyulaşması gerekmez miydi düne göre daha silik…
Öyle yapayım çiçeğim teşekkür ederimNiye ki bilmiyorum canım yarın bi daha dene istersen 2 güne iki katı şeklinde artıs oluyo
Bende sık sık oluyordum idrar yolu sağlık ocağı bana suda eriyen tek içimlik bir ilaç verdi gece yatmadan mide dolu olmadan suyla içiliyor ve 8 saat lavaboya gidilmeyecek onu içmiştim bir günde iyileştim çok sevindim uzun zamandır sık sık lavaboya giderdim damla damla artık geçti çok şükürTakviye edici gıda. İdrar yolu enfeksiyonu için kullanılıyor.
Aklına kötüyü getirme kontrol et adetin gectı miydiÖyle yapayım çiçeğim teşekkür ederim
Yok kız daha 3 gün varAklına kötüyü getirme kontrol et adetin gectı miydi
İçeriğinde sadece 400 mg folikasit var anladığım dogru muBen bunu kullanıyorum takviye olarak sadece, umarım yeterlidir
Artar canım insallah degerin kontrol et adet günü kan verip iki katı artıyo mu dıyr bak mutlakaYok kız daha 3 gün var
Evet evet.folat formunda başka takviyeli bulursam alıcam bundan sonraİçeriğinde sadece 400 mg folikasit var anladığım dogru mu
ondan hiç vermedi doktor bana. ne güzel sevindim senin adınaBende sık sık oluyordum idrar yolu sağlık ocağı bana suda eriyen tek içimlik bir ilaç verdi gece yatmadan mide dolu olmadan suyla içiliyor ve 8 saat lavaboya gidilmeyecek onu içmiştim bir günde iyileştim çok sevindim uzun zamandır sık sık lavaboya giderdim damla damla artık geçti çok şükür
Yaparım teşekkür ederimArtar canım insallah degerin kontrol et adet günü kan verip iki katı artıyo mu dıyr bak mutlaka
Aynen oyle yap canım valla yemek yaptım camasır astım ortalık topladım birazdan cocugu yedirip kendim de onla uyuycam agırlık basıyo valla gözlerim kapanıyo ya dün de uyudum oğlumlaEvet evet.folat formunda başka takviyeli bulursam alıcam bundan sonra
Oh ne güzel ben çalışıyorum akşam 5 ten sonra yemek iş güç bakıyorum o da yarım yamalak çok uykusuz oluyorumAynen oyle yap canım valla yemek yaptım camasır astım ortalık topladım birazdan cocugu yedirip kendim de onla uyuycam agırlık basıyo valla gözlerim kapanıyo ya dün de uyudum oğlumla
Bir kere daha olursam bundan alirim canim sagolTakviye edici gıda. İdrar yolu enfeksiyonu için kullanılıyor.
Ahhh benim kuzum Rabbım ne zaman derse o zaman dediğin gibi üzülmek yok umut hep varKızlar hep iyi olun ya valla mutlu musmutlu hayat kısa ya valla hayırlısı olsun hakkımızda rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize hayırlı evlat adet oluncada uzulmeyelim tamamı mi
Canim idrar testi hemen koyulasmayabilir reglin de geçmedi anladığım kadarıyla korkacak bisey yok istersen kan ver onunla takip etEki Görüntüle 2974958
Kızlar testlerin daha koyulaşması gerekmez miydi düne göre daha silik…