Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takviye edici gıda. İdrar yolu enfeksiyonu için kullanılıyor.
Bende sık sık oluyordum idrar yolu sağlık ocağı bana suda eriyen tek içimlik bir ilaç verdi gece yatmadan mide dolu olmadan suyla içiliyor ve 8 saat lavaboya gidilmeyecek onu içmiştim bir günde iyileştim çok sevindim uzun zamandır sık sık lavaboya giderdim damla damla artık geçti çok şükür

Ben bunu kullanıyorum takviye olarak sadece, umarım yeterlidir

Eklentiler

• Screenshot_20211223_113031.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 16
ondan hiç vermedi doktor bana. ne güzel sevindim senin adına

Evet evet.folat formunda başka takviyeli bulursam alıcam bundan sonra
Aynen oyle yap canım valla yemek yaptım camasır astım ortalık topladım birazdan cocugu yedirip kendim de onla uyuycam agırlık basıyo valla gözlerim kapanıyo ya dün de uyudum oğlumla

Aynen oyle yap canım valla yemek yaptım camasır astım ortalık topladım birazdan cocugu yedirip kendim de onla uyuycam agırlık basıyo valla gözlerim kapanıyo ya dün de uyudum oğlumla
Oh ne güzel ben çalışıyorum akşam 5 ten sonra yemek iş güç bakıyorum o da yarım yamalak çok uykusuz oluyorum

Takviye edici gıda. İdrar yolu enfeksiyonu için kullanılıyor.
Bir kere daha olursam bundan alirim canim sagol
Kızlar hep iyi olun ya valla mutlu musmutlu hayat kısa ya valla hayırlısı olsun hakkımızda rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize hayırlı evlat adet oluncada uzulmeyelim tamamı mi
Ahhh benim kuzum Rabbım ne zaman derse o zaman dediğin gibi üzülmek yok umut hep var
Eki Görüntüle 2974958
Kızlar testlerin daha koyulaşması gerekmez miydi düne göre daha silik…
Canim idrar testi hemen koyulasmayabilir reglin de geçmedi anladığım kadarıyla korkacak bisey yok istersen kan ver onunla takip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…