Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bende geçen ay ovu testi yaptım bendede öle şeffaf akıntı falan olmadı yani nedendir acep
Bilemedim ama ben Bugün test bi hareketle yerden ağır bi şey kaldırdım unuttum bu durumları bi ağrı girdi sonra hemen geçti bi şey olmuş mudur tuttuysa

Bilemedim ama ben Bugün test bi hareketle yerden ağır bi şey kaldırdım unuttum bu durumları bi ağrı girdi sonra hemen geçti bi şey olmuş mudur tuttuysa
Hemen olmaz merak etme yani bi sey olmaz daha ortada bi sey yok 7 gün rahme yolculuk ediyo 2 3 güne gömülüyo

Nasıl yani siz bunu biliyorsunuz sanırım nasıl olacak şimdi
Döllenme olduysa yumurtan yuvarlanmaya baslayacak rahim içine dogru bu 7 gün sürüyo zaten rahim duvarına gömülmesi 2 3 sürüyo yani rahme yerlesmesi 10 gün o yüzden yumurtlamadan 10 gün sonra kana anca geciyo sonra idrar a geciyo o yüzden ne kadar yapsak da cıkmaz yani genelde ogrenenler 12 13 gün sonra ögreniyo yumurtlamadan

O zaman 12 gün sonra test yapmalıyım

Vala canım eskiler olemis ya ama hormonlu yiyecekler yokmuş yani her şey daha doğal şimdi ne yesek hormon vs dengemiz bozuluyor yani
Aynen canım şimdi ki her sey hormon valla kimyamız bozuldu
Yarin sabah ovulasyon testi yapcan demi OKYANUS302
Bugun dayanamadım yaptım yine aynı 12 tane ayırdım dıger ay için eger bu ay olmazsa yumurta takibi için yani bekleyecem onları harcamıycam bosa zor duruyorum yapmayacam dedim ta 4.30 da tuttum bi daha yaptım elimdeki son test di bekleyecem artık canım eşim de olunca hafta sonu cabuk gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…