- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.661
Ayy evet çok heyecanlıHadi hayırlısı olsun canim geriye beklemek kaldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evet çok heyecanlıHadi hayırlısı olsun canim geriye beklemek kaldi
Aynen bende geçen ay ovu testi yaptım bendede öle şeffaf akıntı falan olmadı yani nedendir acepYa benim pik te bile şeffaf akıntım olmafı
Bilemedim ama ben Bugün test bi hareketle yerden ağır bi şey kaldırdım unuttum bu durumları bi ağrı girdi sonra hemen geçti bi şey olmuş mudur tuttuysaAynen bende geçen ay ovu testi yaptım bendede öle şeffaf akıntı falan olmadı yani nedendir acep
Hemen olmaz merak etme yani bi sey olmaz daha ortada bi sey yok 7 gün rahme yolculuk ediyo 2 3 güne gömülüyoBilemedim ama ben Bugün test bi hareketle yerden ağır bi şey kaldırdım unuttum bu durumları bi ağrı girdi sonra hemen geçti bi şey olmuş mudur tuttuysa
Ay ne bileyim bi şey olmuştur diye korktuö yolda başına bi şey gelmişse diyeHemen olmaz merak etme yani bi sey olmaz daha ortada bi sey yok 7 gün rahme yolculuk ediyo 2 3 güne gömülüyo
Nasıl yani siz bunu biliyorsunuz sanırım nasıl olacak şimdiHemen olmaz merak etme yani bi sey olmaz daha ortada bi sey yok 7 gün rahme yolculuk ediyo 2 3 güne gömülüyo
Yok ile hemen bir dey olmaz merak etme eskiden annelrimiz nasıl dogururdu yoksaBilemedim ama ben Bugün test bi hareketle yerden ağır bi şey kaldırdım unuttum bu durumları bi ağrı girdi sonra hemen geçti bi şey olmuş mudur tuttuysa
Ay ne bileyim bi şey olmuştur diye korktuö yolda başına bi şey gelmişse diye
Döllenme olduysa yumurtan yuvarlanmaya baslayacak rahim içine dogru bu 7 gün sürüyo zaten rahim duvarına gömülmesi 2 3 sürüyo yani rahme yerlesmesi 10 gün o yüzden yumurtlamadan 10 gün sonra kana anca geciyo sonra idrar a geciyo o yüzden ne kadar yapsak da cıkmaz yani genelde ogrenenler 12 13 gün sonra ögreniyo yumurtlamadanNasıl yani siz bunu biliyorsunuz sanırım nasıl olacak şimdi
Cuval cuval bugdag tasırlarmıs Tarla sürerlermiş şimdi ki zaman olması da sıkıntı olduktan sonrası da sıkıntıYok ile hemen bir dey olmaz merak etme eskiden annelrimiz nasıl dogururdu yoksa
Aynen öyle. Biz hep 2 günde bir yaptık ama ne hikmetse dün yapmadık bu sabah yaptık Bugün çatlama Bugün de yapmadık umarım tutarCuval cuval bugdag tasırlarmıs Tarla sürerlermiş şimdi ki zaman olması da sıkıntı olduktan sonrası da sıkıntı
O zaman 12 gün sonra test yapmalıyımDöllenme olduysa yumurtan yuvarlanmaya baslayacak rahim içine dogru bu 7 gün sürüyo zaten rahim duvarına gömülmesi 2 3 sürüyo yani rahme yerlesmesi 10 gün o yüzden yumurtlamadan 10 gün sonra kana anca geciyo sonra idrar a geciyo o yüzden ne kadar yapsak da cıkmaz yani genelde ogrenenler 12 13 gün sonra ögreniyo yumurtlamadan
Aynen canımO zaman 12 gün sonra test yapmalıyım
Vala canım eskiler olemis ya ama hormonlu yiyecekler yokmuş yani her şey daha doğal şimdi ne yesek hormon vs dengemiz bozuluyor yaniCuval cuval bugdag tasırlarmıs Tarla sürerlermiş şimdi ki zaman olması da sıkıntı olduktan sonrası da sıkıntı
Yok canım ya olmaz olmaz dur heyecan yapma hemen kıyamam ya
Aynen canım şimdi ki her sey hormon valla kimyamız bozulduVala canım eskiler olemis ya ama hormonlu yiyecekler yokmuş yani her şey daha doğal şimdi ne yesek hormon vs dengemiz bozuluyor yani
Bugun dayanamadım yaptım yine aynı 12 tane ayırdım dıger ay için eger bu ay olmazsa yumurta takibi için yani bekleyecem onları harcamıycam bosa zor duruyorum yapmayacam dedim ta 4.30 da tuttum bi daha yaptım elimdeki son test di bekleyecem artık canım eşim de olunca hafta sonu cabuk gecerYarin sabah ovulasyon testi yapcan demi OKYANUS302
Yaptım yaptım silik bşyler cıktı gibi ama net değil 1 hafta beklicem bakalm hele geçsin iyicepapatya- yaptın mı canım test yazmadım aksam yapcam dedin