- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.561
Aynen bugun hcg yaptım cıkmayacagını bile bile kendimi bastırmak içinAmaan olduğı kadar artıksen naptın hala beklemede misin 5 güncük kaldı
Belki ÇıkarAynen bugun hcg yaptım cıkmayacagını bile bile kendimi bastırmak içinoglumu erken yumurtladıgımda erken cıkmıstı o zaman 9 günü yumurtlamam olmustu sımdı 15gün kafam da valla 1 hakkım var ovulasyon bugun yapmayacam yarın yapacam bekleyecem
Ben kızımda bilmiyordum böyle şeyler, yumurtlama falan. Her an çocuk olabilir sanıyordumAynen bugun hcg yaptım cıkmayacagını bile bile kendimi bastırmak içinoglumu erken yumurtladıgımda erken cıkmıstı o zaman 9 günü yumurtlamam olmustu sımdı 15gün kafam da valla 1 hakkım var ovulasyon bugun yapmayacam yarın yapacam bekleyecem
Bendeee öyle ilk cocyk sansa olmuş resmenBen kızımda bilmiyordum böyle şeyler, yumurtlama falan. Her an çocuk olabilir sanıyordum2.yi isterken öğrendim. Kendin için ne düşünüyorsun bu ay
Ama çok yorucuuu. Doktora yumurta takibi yaptırmak istesek ne zaman gidicez acaba? Adetten sonradır herhaldeBendeee öyle ilk cocyk sansa olmuş resmen
Sımdı mi dıyosun yok canımBelki Çıkar
22 siydi yok yapmadım testGünaydın canım test yaptın mı 22 si degıl miydi senin
Beni adetin 2.gunu çağırdı sanırım hormonlar a bakacakti ama yumurta için ne zaman gidilir hic bilmiyorumAma çok yorucuuu. Doktora yumurta takibi yaptırmak istesek ne zaman gidicez acaba? Adetten sonradır herhalde
Kaç günde adet oluyosun ortalarına dogru bi git denk gelir boyunu falan ölcüp söyluyo benim ilk gittiğimde 11 günüydü 15 mm yumurtan demıstı sol dan yumurtlıycan demıstı soruncada dıyolarAma çok yorucuuu. Doktora yumurta takibi yaptırmak istesek ne zaman gidicez acaba? Adetten sonradır herhalde
Masallah sabrına hayran kaldım elimde ne var ne yok döktüm yani22 siydi yok yapmadım testbekliyom
Aynen canım hormon için demiş gel diyeBeni adetin 2.gunu çağırdı sanırım hormonlar a bakacakti ama yumurta için ne zaman gidilir hic bilmiyorum
Kafa rahat olunca sanırım ben ilkin de de boyleydim ne zaman istem her seye burnumu soktumBendeee öyle ilk cocyk sansa olmuş resmen
Insallah bu ay tutar da gerek kalmaz AminnnAynen canım hormon için demiş gel diye
ben de öyleyim. evlendiğimden beri bu sorunu yaşıyorum. ilişkiye girmekten korkar oldum ki yeni evliyimOhh maşallah tertemizayaklarım azcık üşüsn hemen sancilanmaya başlıyorum ben
Psikolojik diycem ama kafaya takanin da oluyor kuzumKafa rahat olunca sanırım ben ilkin de de boyleydim ne zaman istem her seye burnumu soktum
Kız iş yerinde zaman akşama kdar nası geçiyo anlamıyorum e akşamda yemekti iş güç zaman geçiyo unutuyorm bile yani. Cunku artk bende bi belirti flnda yok regl olurum olmam blmiyom 25 ine kdar bekliyim bakalm nolcak evde testte var he yapsam yaparım. Ama regl de olmadm bakim nolcakMasallah sabrına hayran kaldım elimde ne var ne yok döktüm yani
Tek çare ayaklari usutmicen bol bol su içicen canim sürekli tekrarlıyor yoksaben de öyleyim. evlendiğimden beri bu sorunu yaşıyorum. ilişkiye girmekten korkar oldum ki yeni evliyim
Hiç bi fikrim yok eşim yorgun degıldı evdeydi olmustur diye geçiriyorum içimden ama bilemiyorum yine de olmadıysa dünyanın sonu degıl yine devam su son zaman cabuk gecseydiBen kızımda bilmiyordum böyle şeyler, yumurtlama falan. Her an çocuk olabilir sanıyordum2.yi isterken öğrendim. Kendin için ne düşünüyorsun bu ay
Ben sabahın köründe kalkıp yapmıştım bile o testiKız iş yerinde zaman akşama kdar nası geçiyo anlamıyorum e akşamda yemekti iş güç zaman geçiyo unutuyorm bile yani. Cunku artk bende bi belirti flnda yok regl olurum olmam blmiyom 25 ine kdar bekliyim bakalm nolcak evde testte var he yapsam yaparım. Ama regl de olmadm bakim nolcak
Aynen nasipse olcaksa her türlü oluyo ona inanmıyorum benPsikolojik diycem ama kafaya takanin da oluyor kuzum