Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amaan olduğı kadar artık sen naptın hala beklemede misin 5 güncük kaldı
Aynen bugun hcg yaptım cıkmayacagını bile bile kendimi bastırmak için oglumu erken yumurtladıgımda erken cıkmıstı o zaman 9 günü yumurtlamam olmustu sımdı 15gün kafam da valla 1 hakkım var ovulasyon bugun yapmayacam yarın yapacam bekleyecem

Belki Çıkar

Ben kızımda bilmiyordum böyle şeyler, yumurtlama falan. Her an çocuk olabilir sanıyordum 2.yi isterken öğrendim. Kendin için ne düşünüyorsun bu ay

Ama çok yorucuuu. Doktora yumurta takibi yaptırmak istesek ne zaman gidicez acaba? Adetten sonradır herhalde
Kaç günde adet oluyosun ortalarına dogru bi git denk gelir boyunu falan ölcüp söyluyo benim ilk gittiğimde 11 günüydü 15 mm yumurtan demıstı sol dan yumurtlıycan demıstı soruncada dıyolar

Masallah sabrına hayran kaldım elimde ne var ne yok döktüm yani
Kız iş yerinde zaman akşama kdar nası geçiyo anlamıyorum e akşamda yemekti iş güç zaman geçiyo unutuyorm bile yani. Cunku artk bende bi belirti flnda yok regl olurum olmam blmiyom 25 ine kdar bekliyim bakalm nolcak evde testte var he yapsam yaparım. Ama regl de olmadm bakim nolcak

Ben kızımda bilmiyordum böyle şeyler, yumurtlama falan. Her an çocuk olabilir sanıyordum 2.yi isterken öğrendim. Kendin için ne düşünüyorsun bu ay
Hiç bi fikrim yok eşim yorgun degıldı evdeydi olmustur diye geçiriyorum içimden ama bilemiyorum yine de olmadıysa dünyanın sonu degıl yine devam su son zaman cabuk gecseydi

Ben sabahın köründe kalkıp yapmıştım bile o testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…