- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.581
evet doktor bol su içmem gerektiğini söyledi fakat su içmeyi sevmiyorum zorluyorum. yoğurt ve kefiri de söylemişti. hiç aklıma böyle bir şey yaşayacağım gelmezdiTek çare ayaklari usutmicen bol bol su içicen canim sürekli tekrarlıyor yoksa
Aynı ben valla hiç gozume gelmez yani erkende bile bile yapıyorumBen sabahın köründe kalkıp yapmıştım bile o testi
Bende canim ilk gebeligim boyunca vs hic yaşamadım 3 sene geçti daha bu sene yaşamaya başladım çok ilginçevet doktor bol su içmem gerektiğini söyledi fakat su içmeyi sevmiyorum zorluyorum. yoğurt ve kefiri de söylemişti. hiç aklıma böyle bir şey yaşayacağım gelmezdi
Gecen ay 6 da kalkıp yapmıştım psikopatliga bak gözümü açamam ama kalkmışım test yapmayaAynı ben valla hiç gozume gelmez yani erkende bile bile yapıyoruminsan merak ediyo
neye bağlı bu bilmiyorum canım gerçekten. sen bir şey yapıyor musun bunun için ?Bende canim ilk gebeligim boyunca vs hic yaşamadım 3 sene geçti daha bu sene yaşamaya başladım çok ilginç
Sen son doktora gittim canim fitil falan verdi onları kullandım suanlik iyi biseyim yok sen gittin mi hiçneye bağlı bu bilmiyorum canım gerçekten. sen bir şey yapıyor musun bunun için ?
gittim evet 2 3 kez. fitil ve antibiyotik vermişti. kullanıyorum geçiyor ama sonra yine başlıyo. gerçi şimdi daha az. ilk olduğumda hastanelik olmuştum acısından. yeni evlilerde görülebileceğini söylemişti bi doktor.Sen son doktora gittim canim fitil falan verdi onları kullandım suanlik iyi biseyim yok sen gittin mi hiç
HahaBen sabahın köründe kalkıp yapmıştım bile o testi
Aynen benimde gelmez. Biz dün değerlendiremedik ya. Bu sabah değerlendirdik bi şey olur muAynı ben valla hiç gozume gelmez yani erkende bile bile yapıyoruminsan merak ediyo
Aynı devamAynen canım 28 i bakınıyorum oyle sen nasılsın çalışmaya devam mı
Bi sey olmaz canım bugun yaptıysan yarın da yapın insallah nasip olurAynen benimde gelmez. Biz dün değerlendiremedik ya. Bu sabah değerlendirdik bi şey olur mu
Amin canım aminÖyle tabi ama onun süreci daha zor teyzem de olmustu tüp bebek ondan biliyorum yumurta buyutme toplatma sonra bekleme o esna da bir suru ilaç iğne rabbim yüzüne baksın cektikleri bosa gitmesin insallah nasip etsin
Aynen benim de o şekilde oluyor ilaç kullanıyorum geçiyor daha sonra tekrardan yeniliyor fenalık geldi artikgittim evet 2 3 kez. fitil ve antibiyotik vermişti. kullanıyorum geçiyor ama sonra yine başlıyo. gerçi şimdi daha az. ilk olduğumda hastanelik olmuştum acısından. yeni evlilerde görülebileceğini söylemişti bi doktor.
şimdi feminisin ürünlerini kullanıyorum. doktor tavsiye etmişti. takviye alıyorum.daha az seyrediyor belirtiler şükür. dayanamayacak derecede olursam doktora gideceğim tekrar.
fazla antibiyotik kullanımı da yapıyormuş ama. "URINONVEF CRANBERRY" bunu araştır canım. bunu kullanmaya başladım ben.Aynen benim de o şekilde oluyor ilaç kullanıyorum geçiyor daha sonra tekrardan yeniliyor fenalık geldi artik
Tabi ki orası öyle canim ama biz içimizdeki sese bir türlü laf geçiremiyoruz o bize geçiriyorHahanasip Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ya bakalım kendinizi strese sokmayın öle yaptkca düşündükçe daha geriliyo insan akışına bırakın regl gecikiyosa zaten direk ordan belli. Benim 1 gün geçti bakalm ama olabilirimde yani belli de olmaz bakalm bekliyotm
Vitamin mi canimfazla antibiyotik kullanımı da yapıyormuş ama. "URINONVEF CRANBERRY" bunu araştır canım. bunu kullanmaya başladım ben.
Günaydın bebitomGünaydın
Takviye edici gıda. İdrar yolu enfeksiyonu için kullanılıyor.Vitamin mi canim
Kızlar hep iyi olun ya valla mutlu musmutlu hayat kısa ya valla hayırlısı olsun hakkımızda rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize hayırlı evlat adet oluncada uzulmeyelim tamamı miGünaydın bebitom