Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet doktor bol su içmem gerektiğini söyledi fakat su içmeyi sevmiyorum zorluyorum. yoğurt ve kefiri de söylemişti. hiç aklıma böyle bir şey yaşayacağım gelmezdi :KK51:
Bende canim ilk gebeligim boyunca vs hic yaşamadım 3 sene geçti daha bu sene yaşamaya başladım çok ilginç

Sen son doktora gittim canim fitil falan verdi onları kullandım suanlik iyi biseyim yok sen gittin mi hiç
gittim evet 2 3 kez. fitil ve antibiyotik vermişti. kullanıyorum geçiyor ama sonra yine başlıyo. gerçi şimdi daha az. ilk olduğumda hastanelik olmuştum acısından. yeni evlilerde görülebileceğini söylemişti bi doktor.

şimdi feminisin ürünlerini kullanıyorum. doktor tavsiye etmişti. takviye alıyorum.daha az seyrediyor belirtiler şükür. dayanamayacak derecede olursam doktora gideceğim tekrar.

Ben sabahın köründe kalkıp yapmıştım bile o testi 😅
Haha😃 nasip Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ya bakalım kendinizi strese sokmayın öle yaptkca düşündükçe daha geriliyo insan akışına bırakın regl gecikiyosa zaten direk ordan belli. Benim 1 gün geçti bakalm ama olabilirimde yani belli de olmaz bakalm bekliyotm

gittim evet 2 3 kez. fitil ve antibiyotik vermişti. kullanıyorum geçiyor ama sonra yine başlıyo. gerçi şimdi daha az. ilk olduğumda hastanelik olmuştum acısından. yeni evlilerde görülebileceğini söylemişti bi doktor.

şimdi feminisin ürünlerini kullanıyorum. doktor tavsiye etmişti. takviye alıyorum.daha az seyrediyor belirtiler şükür. dayanamayacak derecede olursam doktora gideceğim tekrar.
Aynen benim de o şekilde oluyor ilaç kullanıyorum geçiyor daha sonra tekrardan yeniliyor fenalık geldi artik

Haha😃 nasip Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ya bakalım kendinizi strese sokmayın öle yaptkca düşündükçe daha geriliyo insan akışına bırakın regl gecikiyosa zaten direk ordan belli. Benim 1 gün geçti bakalm ama olabilirimde yani belli de olmaz bakalm bekliyotm
Tabi ki orası öyle canim ama biz içimizdeki sese bir türlü laf geçiremiyoruz o bize geçiriyor 😅😅

X