- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.441
Hosgeldin canım tesekkur ederimTebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin maşalah dileğin oldu bak
HoşbuldummHosgeldin canım tesekkur ederim2 ay üst üste olunca korktum bu sefer hem yazmadım hem de kendi halimde takıldım öyle Allah a cok sukur doktordan çıkınca yazdım gruba da Allah tamamına erdirsin insallah sağ salim dogum nasip etsin hepimize sen nasılsın bayadır bakmıyosun buraya ben Eylül annelerini de okuyorum
Cok geçmiş olsun canım insan kötü oluyo ya aynı seyleri oglumda ben de yasadım 9 ay kustum diyebilirim doguma da kusa kusa gidecektim her seyden tiksinmiştim buda sımdı yeni yeni basladı içim sabahları cok bulanıyo kahvaltı yapınca oturuyo açken kötü umarım uzun sürmez ilerlemez ben de suan sürekli uyku modundayım ama bakmam lazım gelen bir oglum var ölsem gözlerim kapansa zorla kalkıp yedirip içirip uzanıyorum bi sekılde olmadı oglumla uyuyorum umarım su evre cabuk gecer zor cunku Allah kolaylık versin inşallah hepimizeHoşbuldummiyi yaptın azmin sonu işte Ya aynen sorma canım bulantım zirve yapmıştı kafamı kaldıramadım daha yeni kendime gelmeye başladım devamlı kusmaya cıkarmaya başladım ne yedimse çorba bile yiyemez oldum bi kaç gün hastanede serum taktılar ancak toparladım durmadan yatıyordum halim yoktu çok şükür bu ara yemek yemeye başladım dokunmayan hafif salata çorba kahvaltı tarzı
Bende uyku ve bulantıCok geçmiş olsun canım insan kötü oluyo ya aynı seyleri oglumda ben de yasadım 9 ay kustum diyebilirim doguma da kusa kusa gidecektim her seyden tiksinmiştim buda sımdı yeni yeni basladı içim sabahları cok bulanıyo kahvaltı yapınca oturuyo açken kötü umarım uzun sürmez ilerlemez ben de suan sürekli uyku modundayım ama bakmam lazım gelen bir oglum var ölsem gözlerim kapansa zorla kalkıp yedirip içirip uzanıyorum bi sekılde olmadı oglumla uyuyorum umarım su evre cabuk gecer zor cunku Allah kolaylık versin inşallah hepimize
İnsallah canım ya tek temennim bu şuan umarım ilerlemezBende uyku ve bulantı7.-8. Haftada zirve yaptı benim. İlk 6. Haftada sabah bulantılarıydı sadece inş seninde ilerlemez sağlıklı olsun da inş şu dönemde uzun sürmez
Oooooooooo ayyy hatta davul zurna bir dakika ben gelmeyeli okyanus hanimefendi bebisko gelmis ayyyyy nasil mutlu oldum Allahİnsallah canım ya tek temennim bu şuan umarım ilerlemezkalmak mesele kalınca sıkıntılar işte her seyin bi zorluğu var ama deger evlâd bu kolay olmuyo kolay büyütülmüyo rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah sürecimizi güzel yaşamayı nasip etsin
Canım benimOooooooooo ayyy hatta davul zurna bir dakika ben gelmeyeli okyanus hanimefendi bebisko gelmis ayyyyy nasil mutlu oldum Allah
Oh oh yandansağlıkla gelsin inşallah güzel anne
Günaydın canim keyifler nasil❤Günaydın güzel kızlar
İyi olmaya çalışıyorum canım sabahları basladı miğde bulantısı belli ediyo kendini umarım ilerlemezGünaydın canim keyifler nasil❤
Iyiyim çok şükür canim aç bırakma kendini sürekli ye biseyler ilerlemez inşallahİyi olmaya çalışıyorum canım sabahları basladı miğde bulantısı belli ediyo kendini umarım ilerlemezsen nasılsın
İnsallah sabahları cok kötü umarım gecer hemenIyiyim çok şükür canim aç bırakma kendini sürekli ye biseyler ilerlemez inşallah
Günaydın canim benim, şuna bakabilir misin bence yoktur ama senceCanım benimcok tesekkur ederim rabbim en kısa zaman da sana da nasip etsin
Ya çizgi var gibi Canım bat ne zamanGünaydın canim benim, şuna bakabilir misin bence yoktur ama sence
Aşırı mide bulantısı sonucu gece yapmıştım, düşük sonrası (adette oldum) 2 defa iliski oldu ben sanmiyorum
Maalesef bati bilemiyorum, düşük sonrası adet olunca tarihi takvime yazmadımYa çizgi var gibi Canım bat ne zaman
Bi kan verseniz iyi olur aslında. Kuruma çizgisi değilse ben bi çizgi gördümMaalesef bati bilemiyorum, düşük sonrası adet olunca tarihi takvime yazmadım
5 saniye sürmeden çıktı o yüzden endişeye düşürdü, şuan acikcasi istemiyorum mayisa kendimi odakladim.Nasip olursa usenmezsem pazartesi kan verecegim.Bi kan verseniz iyi olur aslında. Kuruma çizgisi değilse ben bi çizgi gördüm
Regl günün ne zaman kuzum çizgi vsr ama kaset yap yaniltmasinGünaydın canim benim, şuna bakabilir misin bence yoktur ama sence
Aşırı mide bulantısı sonucu gece yapmıştım, düşük sonrası (adette oldum) 2 defa iliski oldu ben sanmiyorum
Günaydın canim benim, şuna bakabilir misin bence yoktur ama sence
Ya yok yok sen öyle san gayette çıkmış5 saniye sürmeden çıktı o yüzden endişeye düşürdü, şuan acikcasi istemiyorum mayisa kendimi odakladim.Nasip olursa usenmezsem pazartesi kan verecegim.
Düşük sonrası fazlasiyla saldim da o yüzden hastanelere fobim oldu