Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 saniye sürmeden çıktı o yüzden endişeye düşürdü, şuan acikcasi istemiyorum mayisa kendimi odakladim.Nasip olursa usenmezsem pazartesi kan verecegim.
Düşük sonrası fazlasiyla saldim da o yüzden hastanelere fobim oldu😂
Yaa hayırlısı olsun canım ama var gibi
🥰

5 saniye sürmeden çıktı o yüzden endişeye düşürdü, şuan acikcasi istemiyorum mayisa kendimi odakladim.Nasip olursa usenmezsem pazartesi kan verecegim.
Düşük sonrası fazlasiyla saldim da o yüzden hastanelere fobim oldu😂
Yarın dur öbür gün kaset de bak artar onda da cıkar sonra kan ver 🥰 kasette cıkınca 30 lu 40 şu bi rakam cıkıyo hcg cok sevindim 🥰🧿🥰🙏🤲

Yaa hayırlısı olsun canım ama var gibi
🥰
Hayırlısı canim,pazartesi belli olur herhalde ay bilemedim😂🙈
Yarın dur öbür gün kaset de bak artar onda da cıkar sonra kan ver 🥰 kasette cıkınca 30 lu 40 şu bi rakam cıkıyo hcg cok sevindim 🥰🧿🥰🙏🤲
Ay okyanusum ben şuan hazir degildim mayisa adapte etmistim kendimi🥺 dur bakim sağlık ocaginda pazartesi kan vereyim olmadi

Hayırlısı canim,pazartesi belli olur herhalde ay bilemedim😂🙈

Ay okyanusum ben şuan hazir degildim mayisa adapte etmistim kendimi🥺 dur bakim sağlık ocaginda pazartesi kan vereyim olmadi
Ne güzel Allah yüzünü güldürmüş öyle hazır degıldim falan deme hayırlı haberle gel insallah 🙏🤲 rabbim her üzüntünğn arkasına sevinç veriyo işte sabır ettin mükafatını al demiş daha ne olsun 🤲🤲🙏🧿 Rabbime bin şükür 🙏🧿 hayırlı haberlerini bekliyorum 🙏

Ne güzel Allah yüzünü güldürmüş öyle hazır degıldim falan deme hayırlı haberle gel insallah 🙏🤲 rabbim her üzüntünğn arkasına sevinç veriyo işte sabır ettin mükafatını al demiş daha ne olsun 🤲🤲🙏🧿 Rabbime bin şükür 🙏🧿 hayırlı haberlerini bekliyorum 🙏
Ay inşallah canım benim,valla sende gebelik imzasi görünce nasil mutlu oldum bilemezsin🙈 pazartesi vereyim bakalim kan umutlanmayayim da yine😂

Kızlar silikleşiyo sanki ya

Eklentiler

• 16464805743496734384092979301064.jpg
    16464805743496734384092979301064.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 16
  • 16464806022484523009428280332352.jpg
    16464806022484523009428280332352.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 16
Ay inşallah canım benim,valla sende gebelik imzasi görünce nasil mutlu oldum bilemezsin🙈 pazartesi vereyim bakalim kan umutlanmayayim da yine😂
Ben de mutlu oldum sana sevindim yarın dur ertesi gün kasette de bak hem kan verirsin 🙏 bence umutlan cunku olmayan çizgi çıkmaz 🤗
Kızlar silikleşiyo sanki ya
Yapmaya devam et canım görceksin illa ki sitres yapma

İnsallah canım ya tek temennim bu şuan umarım ilerlemez 🙏 kalmak mesele kalınca sıkıntılar işte her seyin bi zorluğu var ama deger evlâd bu kolay olmuyo kolay büyütülmüyo rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🤲 sürecimizi güzel yaşamayı nasip etsin 🤲🙏
Tabi canım yeterki doğsunlar sağlıkla katlanıyoruz her şeye🤲 Anne olmak emek ister💓

Yine de 2 günde bir değerlendiriyorum ya

Eklentiler

• Screenshot_20220305_235556_com.pepapp.jpg
    Screenshot_20220305_235556_com.pepapp.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 25
X