- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.461
Yaa hayırlısı olsun canım ama var gibi5 saniye sürmeden çıktı o yüzden endişeye düşürdü, şuan acikcasi istemiyorum mayisa kendimi odakladim.Nasip olursa usenmezsem pazartesi kan verecegim.
Düşük sonrası fazlasiyla saldim da o yüzden hastanelere fobim oldu
Yarın dur öbür gün kaset de bak artar onda da cıkar sonra kan ver5 saniye sürmeden çıktı o yüzden endişeye düşürdü, şuan acikcasi istemiyorum mayisa kendimi odakladim.Nasip olursa usenmezsem pazartesi kan verecegim.
Düşük sonrası fazlasiyla saldim da o yüzden hastanelere fobim oldu
İnsallah nasip olcak canım sen elinden geleni yap gerisini Allah a bırak ne guzel rüyan erkek bebek müjde zaten güzel rüyamKızlar günaydınnnrüyamda gür saçlı bi oğlum olduğunu gördüm bugün, doğum tarihi de 09.12.2022ydi yaa duygusu bile nasıl güzeldi
Aynen öyle canım Allah büyükİnsallah nasip olcak canım sen elinden geleni yap gerisini Allah a bırak ne guzel rüyan erkek bebek müjde zaten güzel rüyam
Hayırlısı canim,pazartesi belli olur herhalde ay bilemedimYaa hayırlısı olsun canım ama var gibi
Ay okyanusum ben şuan hazir degildim mayisa adapte etmistim kendimiYarın dur öbür gün kaset de bak artar onda da cıkar sonra kan verkasette cıkınca 30 lu 40 şu bi rakam cıkıyo hcg cok sevindim
Ne güzel Allah yüzünü güldürmüş öyle hazır degıldim falan deme hayırlı haberle gel insallahHayırlısı canim,pazartesi belli olur herhalde ay bilemedim
Ay okyanusum ben şuan hazir degildim mayisa adapte etmistim kendimidur bakim sağlık ocaginda pazartesi kan vereyim olmadi
Ay inşallah canım benim,valla sende gebelik imzasi görünce nasil mutlu oldum bilemezsinNe güzel Allah yüzünü güldürmüş öyle hazır degıldim falan deme hayırlı haberle gel insallahrabbim her üzüntünğn arkasına sevinç veriyo işte sabır ettin mükafatını al demiş daha ne olsun Rabbime bin şükür hayırlı haberlerini bekliyorum
Ben de mutlu oldum sana sevindim yarın dur ertesi gün kasette de bak hem kan verirsinAy inşallah canım benim,valla sende gebelik imzasi görünce nasil mutlu oldum bilemezsinpazartesi vereyim bakalim kan umutlanmayayim da yine
Yapmaya devam et canım görceksin illa ki sitres yapmaKızlar silikleşiyo sanki ya
Bende diyorum Canım illa ki görücem diye ama silikleşiyo gibi gittikçe anlam veremedimYapmaya devam et canım görceksin illa ki sitres yapma
Birden koyulasıyo merak etme sitres yapma teste devam ay ı sıvı alımına dikkat ederekBende diyorum Canım illa ki görücem diye ama silikleşiyo gibi gittikçe anlam veremedimara ara kasık ağrım oluyo ama sanırım yumurtlucam artık
Sabah uyanıyorum test saatine kadar sıvı almıyorum hiçBirden koyulasıyo merak etme sitres yapma teste devam ay ı sıvı alımına dikkat ederek
İlk idrarla yapma canım ovulasyon testi ilk idrarla yapılmazSabah uyanıyorum test saatine kadar sıvı almıyorum hiçgeçen gün hatta geç kalktım ilk idrarla yaptım
Aaa öyle miii nedenİlk idrarla yapma canım ovulasyon testi ilk idrarla yapılmaz
Tabi canım yeterki doğsunlar sağlıkla katlanıyoruz her şeyeİnsallah canım ya tek temennim bu şuan umarım ilerlemezkalmak mesele kalınca sıkıntılar işte her seyin bi zorluğu var ama deger evlâd bu kolay olmuyo kolay büyütülmüyo rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah sürecimizi güzel yaşamayı nasip etsin
İçinde de yazar uzun süre idrara cıkmıyosun bütün hormonlar geciyo ilk idrarla yapmayın diye yazar dikkat et artık yapma yaniAaa öyle miii neden
Öyle tabi dogsun asıl o zaman emeği görTabi canım yeterki doğsunlar sağlıkla katlanıyoruz her şeyeAnne olmak emek ister
Tamam canım hiç okumadım içini iyi oldu ya öğrendiğimİçinde de yazar uzun süre idrara cıkmıyosun bütün hormonlar geciyo ilk idrarla yapmayın diye yazar dikkat et artık yapma yani
İyi yapıyorsun canım aynen devam etYine de 2 günde bir değerlendiriyorum ya