Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa hayırlısı olsun canım ama var gibi

Yarın dur öbür gün kaset de bak artar onda da cıkar sonra kan ver kasette cıkınca 30 lu 40 şu bi rakam cıkıyo hcg cok sevindim

Yaa hayırlısı olsun canım ama var gibi
Hayırlısı canim,pazartesi belli olur herhalde ay bilemedim
Yarın dur öbür gün kaset de bak artar onda da cıkar sonra kan ver kasette cıkınca 30 lu 40 şu bi rakam cıkıyo hcg cok sevindim
Ay okyanusum ben şuan hazir degildim mayisa adapte etmistim kendimi dur bakim sağlık ocaginda pazartesi kan vereyim olmadi

Hayırlısı canim,pazartesi belli olur herhalde ay bilemedim

Ay okyanusum ben şuan hazir degildim mayisa adapte etmistim kendimi dur bakim sağlık ocaginda pazartesi kan vereyim olmadi
Ne güzel Allah yüzünü güldürmüş öyle hazır degıldim falan deme hayırlı haberle gel insallah rabbim her üzüntünğn arkasına sevinç veriyo işte sabır ettin mükafatını al demiş daha ne olsun Rabbime bin şükür hayırlı haberlerini bekliyorum

Ay inşallah canım benim,valla sende gebelik imzasi görünce nasil mutlu oldum bilemezsin pazartesi vereyim bakalim kan umutlanmayayim da yine

Kızlar silikleşiyo sanki ya

Eklentiler

• 16464805743496734384092979301064.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 16
  • 16464806022484523009428280332352.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 16
Ay inşallah canım benim,valla sende gebelik imzasi görünce nasil mutlu oldum bilemezsin pazartesi vereyim bakalim kan umutlanmayayim da yine
Ben de mutlu oldum sana sevindim yarın dur ertesi gün kasette de bak hem kan verirsin bence umutlan cunku olmayan çizgi çıkmaz
Kızlar silikleşiyo sanki ya
Yapmaya devam et canım görceksin illa ki sitres yapma

Tabi canım yeterki doğsunlar sağlıkla katlanıyoruz her şeye Anne olmak emek ister

Yine de 2 günde bir değerlendiriyorum ya

Eklentiler

• Screenshot_20220305_235556_com.pepapp.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…