- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.481
Sana demiştimOvulasyon gebelik gösteriyo 6 gün önce ögrendim herzaman ki gibi ama korku cok oldu kan verip 2 kez bekledim bugun de gördüm cok şükür rabbim bütün bekleyenlere nasip etsin ınsallah en kısa zaman da yüzünüz gülsün
Teşekkür ederim gördüm canım cok şükürSana demiştim
Tekrar tekrar tebrik ederim kuzummmm çok şükür... Canım keseyi gördün mü noldu ?
Günaydın canımKızlar günaydınnn %)))
Daha erken canım gözükmez ama kalınlasma falan varsa söyler hayırlara gelsin insallah benim mesele döllenme olduktan sonra akıntı oldu beyaz krem kıvamında yogun sürekli ıslaklık kayganlık oldu insallah ondandır enfeksiyon falan cıkmazKizlar meraba. Bu ay sürekli akintimm vardi beyaz sarı karisik. Heralde. Daha doğrusu çok rengini bilemiyorum. Alt karnimda acı vardı. Bende perşembeye randevu aldım enfeksiyondan korktum. Bat 14mart acaba bişey gorebilirmi doktor varsa.
Zannetmiyorum canım bi 10 gün gecsın bi daha bak ovulasyon a daKızlar iyi akşamlar. Ben tekrar yumurtluyorum galiba testi bugün yaptım. Daha gebeliğin ovülasyona yansıması içim çok erken. Mantar olmuştum o yapar mı böyle
Akıntı nezamn başladı takip etmedim yani yumurtlama döneminde oluyo fakat buzamans kadar geçmedi. Bazen sarı oluyo bazen beyaz heralde. Ben enfeksiyon diye düşünüyorum bende oluyo çünkü beklicez artikkDaha erken canım gözükmez ama kalınlasma falan varsa söyler hayırlara gelsin insallah benim mesele döllenme olduktan sonra akıntı oldu beyaz krem kıvamında yogun sürekli ıslaklık kayganlık oldu insallah ondandır enfeksiyon falan cıkmaz
Hayırlısı olsun canım insallah döllenmeden kaynaklıdır benim genel de yumurtlamadan sonra kuru olurdum sonra hıç kuru olmadım bide benim burnum kanıyo en belirgin o zaten bide akıntıAkıntı nezamn başladı takip etmedim yani yumurtlama döneminde oluyo fakat buzamans kadar geçmedi. Bazen sarı oluyo bazen beyaz heralde. Ben enfeksiyon diye düşünüyorum bende oluyo çünkü beklicez artikk
Hayırlısı olsun bakalımHayırlısı olsun canım insallah döllenmeden kaynaklıdır benim genel de yumurtlamadan sonra kuru olurdum sonra hıç kuru olmadım bide benim burnum kanıyo en belirgin o zaten bide akıntı
İnsallah olmustur canımHayırlısı olsun bakalım
Günaydın canımBugun de günaydını ben baslatayim
Günaydın kızlar muhteşem haberler alacağımız bir hafta olsun❤
Amin canım inşallahGünaydınnnnn hayırlı haftalar olsun inşallah
Nasilsiniz ne var ne yok bakalımAmin canım inşallahgünaydın
İyiyiz canım cok sukur sen nasılsınNasilsiniz ne var ne yok bakalım
Aksama pik olur bu yada yarın sabah sen bugun yap canım basla çalısmaya bak sabrın sonu selametKızlar bugün böyle baya koyu ama pik değil daha dimi
Benim böyle olduğunun ertesi günü pik gördüm kuzum ama kişiden kişiye değişebilir canimKızlar bugün böyle baya koyu ama pik değil daha dimi