Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle sabah koyuydu akşama olsun dedik tabi sabah kasık ağrısı da vardı bence yumurtam o gün çatladı ilişki akşam olunca tutmadı yeniden deneycgm bu ay
Önemli olan silikleştiği günü değerlendirmekmiş yani pik olduğu gün ilişkiye girmeyip ertesi gün değerlendirince de şansınız var

Aynen öyle sabah koyuydu akşama olsun dedik tabi sabah kasık ağrısı da vardı bence yumurtam o gün çatladı ilişki akşam olunca tutmadı yeniden deneycgm bu ay
Hatta yarın akşam pik olmasına az bı süre kala deneyeceğiz çünkü yumurtlamama 2 gün kaldı teste göre. sizde pik ten 1 gün önce deneyin

Canım kotu oldu mu hemen yumurtlama olmuyo ki yumurtlaman 24 ile 36 saat içinde olcak demek yani geç kalmadın acale etmeyeceksin tam tersi aslında

Önemli olan silikleştiği günü değerlendirmekmiş yani pik olduğu gün ilişkiye girmeyip ertesi gün değerlendirince de şansınız var
Valla biz gecen ay pik günü ve sonra ki 2 gün denedik kesin tutar dedik ve tutmadı bu ay kararlıyım pik ten kısa süre önce başlamaya

Hatta yarın akşam pik olmasına az bı süre kala deneyeceğiz çünkü yumurtlamama 2 gün kaldı teste göre. sizde pik ten 1 gün önce deneyin
Piki beklemek hata adet bittikten sonra 48 saat arayla ilişki test koyulcak yapcam diye beklemeyeceksin devam edeceksin hem testle kontrol hem ilişki sıklığı her gün yapmak da iyi degıl 2 güne bi kontrollü ilerleme en güzeli

Canım kotu oldu mu hemen yumurtlama olmuyo ki yumurtlaman 24 ile 36 saat içinde olcak demek yani geç kalmadın acale etmeyeceksin tam tersi aslında
Benim yumurtamin ömrü çok az yani çift çizgiyi gördükten 6 saat sonra hep kayboluyor denedim çünkü kaç ay

Valla biz gecen ay pik günü ve sonra ki 2 gün denedik kesin tutar dedik ve tutmadı bu ay kararlıyım pik ten kısa süre önce başlamaya
Kesin tutar diye bısey yok xanım ovulasyon olunca beklenti oluyo tabi ama kesin tutar diye birsey yok cunku sadece senlik bi durum degıl eşinin durumu da önemli her gün ilişki de sperm sayısı haraketi düşüyo her seyi kapsamlı düşünmek lazım

Benim farklı bi planlamam var erkek bebek için o nedenle

Hayırlısı olsun canım evlâd evladdır kızı erkegi yok bak olsun diye ne kadar ugrasıyoruz tabi gönlündeki olsun canım rabbim hayırlısını nasip etsin oyle dua et
İnşallah seninde olur fakat insan iki ayrı meyveyi tatmak istiyor veren Allah duamı zi edip gerisini ona bırakacağız

İnşallah seninde olur fakat insan iki ayrı meyveyi tatmak istiyor veren Allah duamı zi edip gerisini ona bırakacağız
Ona kalırsa ben de kızım olsun istiyorum ama duayı düzgün yapmak önemli hayırlısı olsun benim bir oglum var şimdi ikinciye hamileyim rabbim hangisini nasip ederse gönlümden geçen kız ama erkek de olsa evlâd yani hayırlısını nasip et Allah ım diye dua ediyorum

Rabbim sağlıkla versin inşallah
Hayırlı evlat olsun

Gittim gebelik için hiçbir problem olmadığını söyledi

Ben yumurtlayamıcam galiba

Eklentiler

• IMG_20220303_131133.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…