- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.421
Her gün pik bekliyorumOlsun canım
Belli ama 3 yada 4 günün var maksimum devam et niye olmasın
Benimde böyleydi erken başlamıştım 21.gunu yumurtlama olmuştu:)Ben yumurtlayamıcam galiba
Yaa içimi rahatlattınBenimde böyleydi erken başlamıştım 21.gunu yumurtlama olmuştu:)
okyanuuuus hayırlı olsun canımm. çok sevindim
Tesekkur ederim canım rabbim tamamına erdirsin insallahokyanuuuus hayırlı olsun canımm. çok sevindim
Kafana takma kontrole devam et canımYaa içimi rahatlattınpik görmedikçe moralim bozuldu
amin canım benim. sağlıkla gelsin inşallaaaahTesekkur ederim canım rabbim tamamına erdirsin insallah
Amin canım deli gibi uyuyorum ya oglumu uyuttunca hemen uyuyorum valla oglumda da olurdu bu ara gündüz uykusuyşa haşır neşir oldumamin canım benim. sağlıkla gelsin inşallaaaah
ahhh kıyamam canım benim. neyse ki evdesin de dinleniyosun uyuyosun . yorma kendini çok dikkat etAmin canım deli gibi uyuyorum ya oglumu uyuttunca hemen uyuyorum valla oglumda da olurdu bu ara gündüz uykusuyşa haşır neşir oldumölü balık gibi bakıyorum dün eşimle temizlik yaptık Allah dan zamam kwlıuo uzanmaya
Ediyorum canım etmez miyim eşim destek aksam yemeklerini. O yediriyo ogluma ben koltukda sızıyorum cogu zaman insallah cabuk gecer bu evde normale dönmek istiyorumahhh kıyamam canım benim. neyse ki evdesin de dinleniyosun uyuyosun . yorma kendini çok dikkat et
sağolsun. eş gerçekten önemli böyle durumlarda. yat yuvarlan boşverEdiyorum canım etmez miyim eşim destek aksam yemeklerini. O yediriyo ogluma ben koltukda sızıyorum cogu zaman insallah cabuk gecer bu evde normale dönmek istiyorum
Sabır canım olcak bi bakcaksın damlatınca kıpkırmızı beliriveriyoBugün de böyle
Ben böyle 11 12 tane yaptım öyle pik gördüm bende 17 ocakta yapmaya başladım sen gibi yumurtlama olmayacak sanırım hiç çıkmadı falan diye tam umutsuzlandım 27 ocakta pik gördüm eşim nöbetteydi değerlendiremedim 28 ocakta yeniden denemek amaçlı yapayım dedim yine pik gördüm o günü değerlendirdimBugün de böyle
İnşallah canım bekliyorum bakalımSabır canım olcak bi bakcaksın damlatınca kıpkırmızı beliriveriyo
Hayırlı olsun canım bebeğinBen böyle 11 12 tane yaptım öyle pik gördüm bende 17 ocakta yapmaya başladım sen gibi yumurtlama olmayacak sanırım hiç çıkmadı falan diye tam umutsuzlandım 27 ocakta pik gördüm eşim nöbetteydi değerlendiremedim 28 ocakta yeniden denemek amaçlı yapayım dedim yine pik gördüm o günü değerlendirdim
ayyyyyykuzummmmm, okyanusssssMerhaba kızlar son durumumu merak edenler benim için gelip topiğe bakanlar biliyorsunuz ben Aralık ve ocagın son zamanı kimyasal gebelik gecirmiştim bu sefer beklemeyi bu süreci burda acık yazmamayı tercih etmiştim cunku denilenlere üzülmüştüm Allah a cok şükür ki rabbim üzüntümün arkasına saglıklı gebelik nasip etti ben hamileyim kızlardemek istedim
canımm ılk testı ne zaman yaptın yumurtlamadan ? bırde belırtın oldu mu yaOvulasyon gebelik gösteriyo 6 gün önce ögrendim herzaman ki gibi ama korku cok oldu kan verip 2 kez bekledim bugun de gördüm cok şükür rabbim bütün bekleyenlere nasip etsin ınsallah en kısa zaman da yüzünüz gülsün
Cok tesekkur ederim canım benim rabbim senin de yüzünü güldürsün en yakın zaman daayyyyyykuzummmmm, okyanusssss
cok sevındım yaaaa cokkkk
hayırlı olsun
Agrım sancım olmadı sadece akıntım oldu bide benim burnum kanar gebe kalınca burnum kanadı o kadar harıcı agrı sancı olmadı olunca zaten hep kimyasal gecırdımcanımm ılk testı ne zaman yaptın yumurtlamadan ? bırde belırtın oldu mu ya
amın kuzuuummm , ınsallaahhhCok tesekkur ederim canım benim rabbim senin de yüzünü güldürsün en yakın zaman da
Agrım sancım olmadı sadece akıntım oldu bide benim burnum kanar gebe kalınca burnum kanadı o kadar harıcı agrı sancı olmadı olunca zaten hep kimyasal gecırdım
Tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin maşalah dileğin oldu bakOvulasyon gebelik gösteriyo 6 gün önce ögrendim herzaman ki gibi ama korku cok oldu kan verip 2 kez bekledim bugun de gördüm cok şükür rabbim bütün bekleyenlere nasip etsin ınsallah en kısa zaman da yüzünüz gülsün