Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canım benim. sağlıkla gelsin inşallaaaah
Amin canım deli gibi uyuyorum ya oglumu uyuttunca hemen uyuyorum valla oglumda da olurdu bu ara gündüz uykusuyşa haşır neşir oldum ölü balık gibi bakıyorum dün eşimle temizlik yaptık Allah dan zamam kwlıuo uzanmaya

ahhh kıyamam canım benim. neyse ki evdesin de dinleniyosun uyuyosun . yorma kendini çok dikkat et

ahhh kıyamam canım benim. neyse ki evdesin de dinleniyosun uyuyosun . yorma kendini çok dikkat et
Ediyorum canım etmez miyim eşim destek aksam yemeklerini. O yediriyo ogluma ben koltukda sızıyorum cogu zaman insallah cabuk gecer bu evde normale dönmek istiyorum

Bugün de böyle

Eklentiler

• IMG_20220304_132217.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 17
Bugün de böyle
Ben böyle 11 12 tane yaptım öyle pik gördüm bende 17 ocakta yapmaya başladım sen gibi yumurtlama olmayacak sanırım hiç çıkmadı falan diye tam umutsuzlandım 27 ocakta pik gördüm eşim nöbetteydi değerlendiremedim 28 ocakta yeniden denemek amaçlı yapayım dedim yine pik gördüm o günü değerlendirdim

Sabır canım olcak bi bakcaksın damlatınca kıpkırmızı beliriveriyo
İnşallah canım bekliyorum bakalım

Hayırlı olsun canım bebeğin

ayyyyyykuzummmmm, okyanusssss
cok sevındım yaaaa cokkkk
hayırlı olsun

canımm ılk testı ne zaman yaptın yumurtlamadan ? bırde belırtın oldu mu ya

ayyyyyykuzummmmm, okyanusssss
cok sevındım yaaaa cokkkk
hayırlı olsun
Cok tesekkur ederim canım benim rabbim senin de yüzünü güldürsün en yakın zaman da
canımm ılk testı ne zaman yaptın yumurtlamadan ? bırde belırtın oldu mu ya
Agrım sancım olmadı sadece akıntım oldu bide benim burnum kanar gebe kalınca burnum kanadı o kadar harıcı agrı sancı olmadı olunca zaten hep kimyasal gecırdım

amın kuzuuummm , ınsallaahhh

Tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin maşalah dileğin oldu bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…