Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canım benim. sağlıkla gelsin inşallaaaah 😍🥰
Amin canım deli gibi uyuyorum ya oglumu uyuttunca hemen uyuyorum valla oglumda da olurdu bu ara gündüz uykusuyşa haşır neşir oldum 🥰 ölü balık gibi bakıyorum dün eşimle temizlik yaptık Allah dan zamam kwlıuo uzanmaya

Amin canım deli gibi uyuyorum ya oglumu uyuttunca hemen uyuyorum valla oglumda da olurdu bu ara gündüz uykusuyşa haşır neşir oldum 🥰 ölü balık gibi bakıyorum dün eşimle temizlik yaptık Allah dan zamam kwlıuo uzanmaya
ahhh kıyamam canım benim. neyse ki evdesin de dinleniyosun uyuyosun . yorma kendini çok dikkat et 😍

ahhh kıyamam canım benim. neyse ki evdesin de dinleniyosun uyuyosun . yorma kendini çok dikkat et 😍
Ediyorum canım etmez miyim eşim destek aksam yemeklerini. O yediriyo ogluma ben koltukda sızıyorum cogu zaman insallah cabuk gecer bu evde normale dönmek istiyorum

Bugün de böyle

Eklentiler

• IMG_20220304_132217.jpg
    IMG_20220304_132217.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 17
Bugün de böyle
Ben böyle 11 12 tane yaptım öyle pik gördüm bende 17 ocakta yapmaya başladım sen gibi yumurtlama olmayacak sanırım hiç çıkmadı falan diye tam umutsuzlandım 27 ocakta pik gördüm eşim nöbetteydi değerlendiremedim 28 ocakta yeniden denemek amaçlı yapayım dedim yine pik gördüm o günü değerlendirdim

Sabır canım olcak bi bakcaksın damlatınca kıpkırmızı beliriveriyo
İnşallah canım bekliyorum bakalım
🥰🥰
Ben böyle 11 12 tane yaptım öyle pik gördüm bende 17 ocakta yapmaya başladım sen gibi yumurtlama olmayacak sanırım hiç çıkmadı falan diye tam umutsuzlandım 27 ocakta pik gördüm eşim nöbetteydi değerlendiremedim 28 ocakta yeniden denemek amaçlı yapayım dedim yine pik gördüm o günü değerlendirdim
Hayırlı olsun canım bebeğin 🥰🥰🥰

Merhaba kızlar son durumumu merak edenler benim için gelip topiğe bakanlar biliyorsunuz ben Aralık ve ocagın son zamanı kimyasal gebelik gecirmiştim bu sefer beklemeyi bu süreci burda acık yazmamayı tercih etmiştim cunku denilenlere üzülmüştüm Allah a cok şükür ki rabbim üzüntümün arkasına saglıklı gebelik nasip etti ben hamileyim kızlar 🥰🤰🧿🙏🤲 demek istedim
ayyyyyykuzummmmm, okyanusssss
cok sevındım yaaaa cokkkk
hayırlı olsun

Ovulasyon gebelik gösteriyo 6 gün önce ögrendim herzaman ki gibi ama korku cok oldu kan verip 2 kez bekledim bugun de gördüm cok şükür rabbim bütün bekleyenlere nasip etsin ınsallah en kısa zaman da yüzünüz gülsün 🙏🤲
canımm ılk testı ne zaman yaptın yumurtlamadan ? bırde belırtın oldu mu ya

ayyyyyykuzummmmm, okyanusssss
cok sevındım yaaaa cokkkk
hayırlı olsun
Cok tesekkur ederim canım benim rabbim senin de yüzünü güldürsün en yakın zaman da 🙏🤲🥰
canımm ılk testı ne zaman yaptın yumurtlamadan ? bırde belırtın oldu mu ya
Agrım sancım olmadı sadece akıntım oldu bide benim burnum kanar gebe kalınca burnum kanadı o kadar harıcı agrı sancı olmadı olunca zaten hep kimyasal gecırdım

Cok tesekkur ederim canım benim rabbim senin de yüzünü güldürsün en yakın zaman da 🙏🤲🥰

Agrım sancım olmadı sadece akıntım oldu bide benim burnum kanar gebe kalınca burnum kanadı o kadar harıcı agrı sancı olmadı olunca zaten hep kimyasal gecırdım
amın kuzuuummm , ınsallaahhh

Ovulasyon gebelik gösteriyo 6 gün önce ögrendim herzaman ki gibi ama korku cok oldu kan verip 2 kez bekledim bugun de gördüm cok şükür rabbim bütün bekleyenlere nasip etsin ınsallah en kısa zaman da yüzünüz gülsün 🙏🤲
Tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin maşalah dileğin oldu bak 🥰🤗🤗🐣

X