- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Mecbur o zaman ikinci günü gitsen daha iyiydiokulum var o gün..kendi doktorum yokmuş mecbur en erken bugüne aldimm
İnsallah hamilesindir ben de bir rahatlık bu ay cok da tın gibiyim normal de Boyle olmam içim içimi yer falan günüm cok ya ondan sanırım rahatlama umursamama yaklastı mı sitres olurum buyuk ihtimalİns canimm. Hala hiç belirtim yokk. Dün biraz akıntım geldi başkada bişey yokk. Yarın akıntım olacakmi bakalimmm
İnsAllah emosum ya vardır güzel haberini alalım bu ayİns canimm. Hala hiç belirtim yokk. Dün biraz akıntım geldi başkada bişey yokk. Yarın akıntım olacakmi bakalimmm
Kacıncı günün piki goremedin mi ovulasyon testleri ucmus iyice bosa verme sakınÇok çişte zor bnde çok gittim geçen sefer
İns canimmİnşallah hamilesindir eminecim
İns canimm. Hepimiz alirizİnsAllah emosum ya vardır güzel haberini alalım bu ay
Bence almm artık çok pahalı boşa yapmıyom ben günde tek seferKacıncı günün piki goremedin mi ovulasyon testleri ucmus iyice bosa verme sakındiyene bak da diyebilirsin ama ortada günde iki kez yaptım sonra bıraktım Eşim de hep kızdı almam daha dedi ya rahat bıraktım testleri öbür aya yine var elimde insallah gerek kalmaz kalırım da
İnsAllah gerek kalmaz canımKacıncı günün piki goremedin mi ovulasyon testleri ucmus iyice bosa verme sakındiyene bak da diyebilirsin ama ortada günde iki kez yaptım sonra bıraktım Eşim de hep kızdı almam daha dedi ya rahat bıraktım testleri öbür aya yine var elimde insallah gerek kalmaz kalırım da
Canım benimde o haftalar çok yoğun geçti zatenn. Şimdide hicbisey hissetmiyorum ya bakalım nasippp artikMecbur o zaman ikinci günü gitsen daha iyiydi
İnsallah hamilesindir ben de bir rahatlık bu ay cok da tın gibiyim normal de Boyle olmam içim içimi yer falan günüm cok ya ondan sanırım rahatlama umursamama yaklastı mı sitres olurum buyuk ihtimal
Aynı zaman mı yumurtluyosun öyle denk geldi emine de yine 10 gün pik gormus benim degısıyo ya aynı gün olmuyoBence almm artık çok pahalı boşa yapmıyom ben günde tek seferbugün 16. Gün pik gibi geçen seferle aynı pik galiba bi de yarında bakcm geçen sefer 16.17. Pikti bugün 16. Yine pik bence atayım bak
Ovulasyon cok guvenmiycen canım bunu hep dıyorum adet bitti mi adetin baslangıcı 10 günden itibaren baslycan ilişkiye yine kontrol edeceksen et ama ilişki onun üzerine kurulu olmasın diyorum herkese koyu oldu mu yine yap yani koyu olsun ilişki olcak diye bekleme insallah olmustur bu ay bılmıyorum öncesi sonrası yapınca ben de ümitliyim rabbim nasip ederse olur tabi ki hem bu tarafı hem manaviyatı da bırakmadım bu ay insallah nasip olurİnsAllah gerek kalmaz canımçok istiyoruz rabbim hayırlısını versin hepimize senden bende umutluyum bu ay sen bayağı dikakt etmişsin emeklerin boşuna çıkmasın canım ben de geçen ay kullandım bu ay almadım aman eskiden ovu mu varmış birde dün Emine dediki ovu testleri siliklesince yumurta catlamiyormus iyice olgunlaştığını gösteriyormus o yüzden siliklesince bence 4 yada 5 gün daha devam etmek gerekiyor geçen ay meselea ben siliklesti diye o günden sonra bırakmıştım adet olana kadar dinleneyim dedim napim ama demek ki devam etmek gerekiyormuş kızlar iki günde 1
Yumurtlama üzerinden 12 günü canımMerhaba Kızlar size bir soru gebelik testi kanda kaç güne belli olur yumurtlamadan sonra
Benim aynı gün bence yumurtlamalarım çok şükür değişmemişAynı zaman mı yumurtluyosun öyle denk geldi emine de yine 10 gün pik gormus benim degısıyo ya aynı gün olmuyo
Cıkar canım az kalmış ama erken gebelik al imkanın varsa prodüktör early al 28 lira sanırım 2 degeri bile gosteriyo HCG varsa baya hassasKızlar benim kasıklarımda ağrı var bat 22 aralık
Niye olablir? Test alsam mı cıkar mı sizce
Adet gününüze kadar bekleyin benceKızlar benim kasıklarımda ağrı var bat 22 aralık
Benim oynadı 12 13 olurdu genel de bu sefer 14 15 oldu abartı degıl ama aynı gün gormedim yaniBenim aynı gün bence yumurtlamalarım çok şükür değişmemişSenn farklımı değiştimi
4 gün var daha belki çıkarKızlar benim kasıklarımda ağrı var bat 22 aralık