- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Bencede ama ben her ay bı sonraki ay için hazırlık yapıyorum artikk. Gelen ayda yumurtlama günümü yakın doktora gidip tahlil yaptircam . Randevu bakıyorum şu an
Kullan canım memnun olan cokk ben stres yaptığım için kullanmiyorum6 ay çektim canım ya ama çok şükür yendik çok kötü bi psikolojiydi. Sen kaç ay çektin
Bende bu ay olmazsa ovulasyon kullanıcam bi daha ki aya
Ozamn bı adetliyken gideyim ona göre tekrar gideyimmmCanım adetin 2 günü bakılıyo hormonlara tabi adetli gıtmelisin hormon için yok simir aldırcam alttan yumurtama rahmine baktırcam dersen yumurtlama zamanı gitmelisin
Ne için canım randevu hormon tahlili için mi
Bütün hormonlarını iste amh falan baktır fsh baktır tsh baktır hepsini de agzınla genel kontrol olurOzamn bı adetliyken gideyim ona göre tekrar gideyimmm
İçin rahat eder böylece kafan da rahat olur ben ondan takmıyorum öncesi o işleri yapınca bi biliyorum biseyim yok elimden gelen cabayı da yapıyorum Allah dan yani illa ki alısınca rahim olacaktır diyorumEvvet canim genel bı muayene oluyum dddimm
Aynen bide beyaz akıntı kasık agrısı meme hassasiyeti gün yaklasınca daha cok sık idrara cıkma olmustu oglumda ben de ikide bir tuvalete giderdimYanlış yazdım aynı adet agrısı gibi diycektm
Aynı zaman evlenmişiz canım hayırlısı olsun bakalımBen de 5 ay canım bende 1.5 senedir evliyim daha yok bi sen değilsin yani
Bakalım bu ay olmazsa ocaktan ümitliyimKullan canım memnun olan cokk ben stres yaptığım için kullanmiyorum
En iyisi canım ben oldum kafan rahat olurEvvet canim genel bı muayene oluyum dddimm
Aldim 27.sins randevu. Adetin 4.gunu ancak artikkBütün hormonlarını iste amh falan baktır fsh baktır tsh baktır hepsini de agzınla genel kontrol olur
Sen hepsinide görmüşsünAynen bide beyaz akıntı kasık agrısı meme hassasiyeti gün yaklasınca daha cok sık idrara cıkma olmustu oglumda ben de ikide bir tuvalete giderdim
Canım daha önce yaptırmıştım. 4 ay önce yine gitmiştim hormonlara bakilmadi ama karından muayene olmuştum bı sıkıntı yokk. Bidaha gideyim dddimİçin rahat eder böylece kafan da rahat olur ben ondan takmıyorum öncesi o işleri yapınca bi biliyorum biseyim yok elimden gelen cabayı da yapıyorum Allah dan yani illa ki alısınca rahim olacaktır diyorum
Bencede canimm aldım randevuyu haftayA Pzt gitcemAynı zaman evlenmişiz canım hayırlısı olsun bakalım
Bakalım bu ay olmazsa ocaktan ümitliyim
En iyisi canım ben oldum kafan rahat olur
Hormonların önemli ondan dedim adetli git diye canım ikinci günü alamadın mı gıcık bi doktora denk gelirsen almayabilir kan ikinci günü bakılıyo der kimisi kati bu konuda cok gıcık doktorlar varCanım daha önce yaptırmıştım. 4 ay önce yine gitmiştim hormonlara bakilmadi ama karından muayene olmuştum bı sıkıntı yokk. Bidaha gideyim dddim
Valla oyle gordumSen hepsinide görmüşsün
İnsallah hamile olursun da kan vermeye gıdersin hazır almısken randevuAldim 27.sins randevu. Adetin 4.gunu ancak artikk
okulum var o gün..kendi doktorum yokmuş mecbur en erken bugüne aldimmHormonların önemli ondan dedim adetli git diye canım ikinci günü alamadın mı gıcık bi doktora denk gelirsen almayabilir kan ikinci günü bakılıyo der kimisi kati bu konuda cok gıcık doktorlar var
İns canimm. Hala hiç belirtim yokk. Dün biraz akıntım geldi başkada bişey yokk. Yarın akıntım olacakmi bakalimmmİnsallah hamile olursun da kan vermeye gıdersin hazır almısken randevu
İnşallah hamilesindir eminecimİns canimm. Hala hiç belirtim yokk. Dün biraz akıntım geldi başkada bişey yokk. Yarın akıntım olacakmi bakalimmm
Çok çişte zor bnde çok gittim geçen seferValla oyle gordumgece azıcık ciş için uyanırdım zaten 5 gün erken ögrendim bıdığımı ovulasyon testiyle
Hiç güzel değil az bile gelse cok var gıbı baskı yapıyo burda da baktım dıger konuya yumurtlama üstü 7 gün testler koyu çıkmıs lh progesteron hormonu yükselince tahmini cok gecmeden koyulması ondan ona takıldı kafamÇok çişte zor bnde çok gittim geçen sefer