-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Bende yapmicam canım iki güne bir yapınca denk gelir.İnsAllah gerek kalmaz canımçok istiyoruz rabbim hayırlısını versin hepimize senden bende umutluyum bu ay sen bayağı dikakt etmişsin emeklerin boşuna çıkmasın canım ben de geçen ay kullandım bu ay almadım aman eskiden ovu mu varmış birde dün Emine dediki ovu testleri siliklesince yumurta catlamiyormus iyice olgunlaştığını gösteriyormus o yüzden siliklesince bence 4 yada 5 gün daha devam etmek gerekiyor geçen ay meselea ben siliklesti diye o günden sonra bırakmıştım adet olana kadar dinleneyim dedim napim ama demek ki devam etmek gerekiyormuş kızlar iki günde 1
Çok da oynamamış yinedeBenim oynadı 12 13 olurdu genel de bu sefer 14 15 oldu abartı degıl ama aynı gün gormedim yani
Aynen canım onu da lazer e gittim ona bagladım genital koltuk altı bacak bırakmadan gideyim dedim dokulsun zaten son seanslarım bir tane kaldı gebe kalırsam kalacak işlerini hallettim ilişki öncesi ondan bence oda sonuc da altına üstüne lazer atıyolar hamilelik de yasak dogumdan sonra da 6 ay yasakmıs sordum onu da lazere giden varsaÇok da oynamamış yinede
Olabilir bencedeAynen canım onu da lazer e gittim ona bagladım genital koltuk altı bacak bırakmadan gideyim dedim dokulsun zaten son seanslarım bir tane kaldı gebe kalırsam kalacak işlerini hallettim ilişki öncesi ondan bence oda sonuc da altına üstüne lazer atıyolar hamilelik de yasak dogumdan sonra da 6 ay yasakmıs sordum onu da lazere giden varsa
Ovulasyon mu yapmayacaksın canım sen dayanamazsın yine meraktan 10 günü baktın cunkuBende yapmicam canım iki güne bir yapınca denk gelir.
Daha erken ozaman canım saol 8 gün oldu dahaYumurtlama üzerinden 12 günü canım
Atamadın bugun koyuysa Bos gecme bugun ve sonrasını da biz bugun öglen yapmadık aksam yapacaz bu sefer son bu hafta Boyle kapancak sonra ne zaman istersege baglıycaz ki zaten durmaz fena alıstı kendi topuguma sıkıyorum suan dıyo kalınca korkuyo cunkuOlabilir bencede
O zaman bekle canım 12 günü cıkar degısmez varsa vardır yoksa yokturDaha erken ozaman canım saol 8 gün oldu daha
Yumurtlamadan eminsen bekle 12 günü yapDaha erken ozaman canım saol 8 gün oldu daha
Kullanıyorum ben canım 3 kutumu içiyorum suan felixfol 30 lu bir aylık içinde iyot d vitamini b 12 ve folik asit varFolik asit kullanıyor musunuz kızlar
Yok yapmam canimm. Onu denemek için yaptım iki aydır 10.gunde görüyorum zaten akıntıdan belli oluyor.Ovulasyon mu yapmayacaksın canım sen dayanamazsın yine meraktan 10 günü baktın cunku
Öyle deme belki denk gelmiştir nasip bu işler hayırlısı olsunBen bu aydan pek umutlu da değilim ya eşim çok yoğun çalışıyor sabah 8 akşam 11 çalışıyor çok ilişki olmadı ocağa tüm ümitlerim ve enerjim
Çok iyi canım doktorum bana folidoce yazmıştıKullanıyorum ben canım 3 kutumu içiyorum suan felixfol 30 lu bir aylık içinde iyot d vitamini b 12 ve folik asit var
Ya tabi orası öyle olur mu olurÖyle deme belki denk gelmiştir nasip bu işler hayırlısı olsun
Ondan dedim ya denemek için yine bakarsınYok yapmam canimm. Onu denemek için yaptım iki aydır 10.gunde görüyorum zaten akıntıdan belli oluyor.
Tmm canım ovülasyonla takip ettim eminimYumurtlamadan eminsen bekle 12 günü yap
Biz bu ay hergün yaptık yapıyoruz da gece yaptım yine iki gün aralıksız devam ederiz hergün inşallah tutar yaaAtamadın bugun koyuysa Bos gecme bugun ve sonrasını da biz bugun öglen yapmadık aksam yapacaz bu sefer son bu hafta Boyle kapancak sonra ne zaman istersege baglıycaz ki zaten durmaz fena alıstı kendi topuguma sıkıyorum suan dıyo kalınca korkuyo cunkubi sey olmaz desem de yapmaz canım kocam
Ben kullanıyorum bu senedir . Onuda birakcam bu gidisleeFolik asit kullanıyor musunuz kızlar