Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsAllah gerek kalmaz canım ❤️ çok istiyoruz rabbim hayırlısını versin hepimize senden bende umutluyum bu ay sen bayağı dikakt etmişsin emeklerin boşuna çıkmasın canım ben de geçen ay kullandım bu ay almadım aman eskiden ovu mu varmış birde dün Emine dediki ovu testleri siliklesince yumurta catlamiyormus iyice olgunlaştığını gösteriyormus o yüzden siliklesince bence 4 yada 5 gün daha devam etmek gerekiyor geçen ay meselea ben siliklesti diye o günden sonra bırakmıştım adet olana kadar dinleneyim dedim napim ama demek ki devam etmek gerekiyormuş kızlar iki günde 1🤗
Bende yapmicam canım iki güne bir yapınca denk gelir.

Çok da oynamamış yinede
Aynen canım onu da lazer e gittim ona bagladım genital koltuk altı bacak bırakmadan gideyim dedim dokulsun zaten son seanslarım bir tane kaldı gebe kalırsam kalacak işlerini hallettim ilişki öncesi ondan bence oda sonuc da altına üstüne lazer atıyolar hamilelik de yasak dogumdan sonra da 6 ay yasakmıs sordum onu da lazere giden varsa

Aynen canım onu da lazer e gittim ona bagladım genital koltuk altı bacak bırakmadan gideyim dedim dokulsun zaten son seanslarım bir tane kaldı gebe kalırsam kalacak işlerini hallettim ilişki öncesi ondan bence oda sonuc da altına üstüne lazer atıyolar hamilelik de yasak dogumdan sonra da 6 ay yasakmıs sordum onu da lazere giden varsa
Olabilir bencede

Olabilir bencede
Atamadın bugun koyuysa Bos gecme bugun ve sonrasını da biz bugun öglen yapmadık aksam yapacaz bu sefer son bu hafta Boyle kapancak sonra ne zaman istersege baglıycaz ki zaten durmaz fena alıstı kendi topuguma sıkıyorum suan dıyo kalınca korkuyo cunku 😂bi sey olmaz desem de yapmaz canım kocam 😅

Ben bu aydan pek umutlu da değilim ya eşim çok yoğun çalışıyor sabah 8 akşam 11 çalışıyor çok ilişki olmadı ocağa tüm ümitlerim ve enerjim 🤣

Yok yapmam canimm. Onu denemek için yaptım iki aydır 10.gunde görüyorum zaten akıntıdan belli oluyor.
Ondan dedim ya denemek için yine bakarsın 🥰 sürekli yapmazsın ama olmus mu acaba diye insan bi düşünüyo haksız mıyım bulastı mı iste öyle oluyo

Eklentiler

• 729BB139-CBE4-40A8-920E-AF0AA73AF69E.jpeg
    729BB139-CBE4-40A8-920E-AF0AA73AF69E.jpeg
    163 KB · Görüntüleme: 24
Atamadın bugun koyuysa Bos gecme bugun ve sonrasını da biz bugun öglen yapmadık aksam yapacaz bu sefer son bu hafta Boyle kapancak sonra ne zaman istersege baglıycaz ki zaten durmaz fena alıstı kendi topuguma sıkıyorum suan dıyo kalınca korkuyo cunku 😂bi sey olmaz desem de yapmaz canım kocam 😅
Biz bu ay hergün yaptık yapıyoruz da gece yaptım yine iki gün aralıksız devam ederiz hergün inşallah tutar yaa 😊 alışıyorlar evet 😂

X