Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerleşme zamanı arttıgı için mi yani yine pik oldu o zmn
Aynen canım ondan progesteron hormonu artıyo oda hcg de lh da benzerlik gösterdiği için test kızarıyo işte insallah bu ay nasip olur görürsün yumurtlama da ınsallah rabbim nasip etsin saglıklı gebelik

Aynen canım ondan progesteron hormonu artıyo oda hcg de lh da benzerlik gösterdiği için test kızarıyo işte insallah bu ay nasip olur görürsün yumurtlama da ınsallah rabbim nasip etsin saglıklı gebelik
Ayy inşallah canım bu ay saglıklı olur inşallah Geçen sene bu ayda vajinusmusu yenmiştim buayda yine inş uğurlu gelir bana

Yaa kaç ay sürmüştü uzunmuydu

Yendik ya neyse hatırlamak istemiyorum saçma saçma psikolojiye girmiştim çok
6 ay çektim canım ya ama çok şükür yendik çok kötü bi psikolojiydi. Sen kaç ay çektin
Bencede ama ben her ay bı sonraki ay için hazırlık yapıyorum artikk. Gelen ayda yumurtlama günümü yakın doktora gidip tahlil yaptircam . Randevu bakıyorum şu an
Bende bu ay olmazsa ovulasyon kullanıcam bi daha ki aya

Canim okadar erken bu belirtiler birazcikkk fazla gibi psikolojik anılır canimm
Valla bana da çok erken geldi ama bel ve kasık ağrısı yumurtlamadan sonra özellikle 3. Gün çok şiddetliydi. Hafif hafif olsa psikolojik olduğunu düşünücem kısmet bende olursa süpriz olmazsa sağlık olsun diyorum

Hamilelk beliritisi aynı kaşık agrısı gibi bence ben kan geldiği zaman çok siddtli yasadım anladım zaten

Günaydın canım hoşgeldin insAllah gönlünce olur bakalım bekliyoruz hepimiz ay sonuna güzel haberler veririz yılın son ayi bakalım benimde 28 bat adet gelene kadar hep ümit var
Hoşbuldum teşekkür ederim aynen yeni yıllardan korkar olduk ama inş 2022 buradaki tüm bebek bekleyenlere uğur getirsin sürpriz yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…