- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Aynen canım ondan progesteron hormonu artıyo oda hcg de lh da benzerlik gösterdiği için test kızarıyo işte insallah bu ay nasip olur görürsün yumurtlama da ınsallah rabbim nasip etsin saglıklı gebelikYerleşme zamanı arttıgı için mi yani yine pik oldu o zmn
Benim ki de öyle çiş meselesi mıkırdama korktum sizinle yatacam cocukların derdi bitmiyoAynen benimkide uyanır gecede uyanır .bugün ilk defa uyanmadı çok iyi dinlendik
Ayy inşallah canım bu ay saglıklı olur inşallahAynen canım ondan progesteron hormonu artıyo oda hcg de lh da benzerlik gösterdiği için test kızarıyo işte insallah bu ay nasip olur görürsün yumurtlama da ınsallah rabbim nasip etsin saglıklı gebelik
Çiş yok bizde Allah'tan gece uyaaz onun için ama normal uyanıyor bazen aciliyo falan..çocuk olduğu günden itibaren anneye uyku yokkkBenim ki de öyle çiş meselesi mıkırdama korktum sizinle yatacam cocukların derdi bitmiyo
Yeni yıla yeni bebek diyelim o zaman inşallahGünaydın canım bugün adet oldum bnde bidaha ki aya kaldım
Bende geçen sene ocakta yenmiştim vajinismusuAyy inşallah canım bu ay saglıklı olur inşallahGeçen sene bu ayda vajinusmusu yenmiştim buayda yine inş uğurlu gelir bana
Yaa kaç ay sürmüştü uzunmuyduBende geçen sene ocakta yenmiştim vajinismusu
Bencede ama ben her ay bı sonraki ay için hazırlık yapıyorum artikk. Gelen ayda yumurtlama günümü yakın doktora gidip tahlil yaptircam . Randevu bakıyorum şu anyapmamız gereken ilk şey kızlar yaa
Stres yapmayan da yoktur bence bende yapıyorum ne tahlili yaptırcnBencede ama ben her ay bı sonraki ay için hazırlık yapıyorum artikk. Gelen ayda yumurtlama günümü yakın doktora gidip tahlil yaptircam . Randevu bakıyorum şu an
Yaa kaç ay sürmüştü uzunmuydu
6 ay çektim canım ya ama çok şükür yendik çok kötü bi psikolojiydi. Sen kaç ay çektinYendik ya neyse hatırlamak istemiyorum saçma saçma psikolojiye girmiştim çok
Bende bu ay olmazsa ovulasyon kullanıcam bi daha ki ayaBencede ama ben her ay bı sonraki ay için hazırlık yapıyorum artikk. Gelen ayda yumurtlama günümü yakın doktora gidip tahlil yaptircam . Randevu bakıyorum şu an
Burda benden önce ve sonra evlenen herkes hamile bi ben kaldımStres yapmayan da yoktur bence bende yapıyorum ne tahlili yaptırcn
Ne için canım randevu hormon tahlili için miBencede ama ben her ay bı sonraki ay için hazırlık yapıyorum artikk. Gelen ayda yumurtlama günümü yakın doktora gidip tahlil yaptircam . Randevu bakıyorum şu an
Valla bana da çok erken geldi ama bel ve kasık ağrısı yumurtlamadan sonra özellikle 3. Gün çok şiddetliydi. Hafif hafif olsa psikolojik olduğunu düşünücem kısmet bende olursa süpriz olmazsa sağlık olsun diyorumCanim okadar erken bu belirtiler birazcikkk fazla gibipsikolojik anılır canimm
Ben de 5 ay canım bende 1.5 senedir evliyim daha yok bi sen değilsin yani6 ay çektim canım ya ama çok şükür yendik çok kötü bi psikolojiydi. Sen kaç ay çektin
Bende bu ay olmazsa ovulasyon kullanıcam bi daha ki aya
Yanlış yazdım aynı adet agrısı gibi diycektmHamilelk beliritisi aynı kaşık agrısı gibi bence ben kan geldiği zaman çok siddtli yasadım anladım zaten
Hoşbuldum teşekkür ederimGünaydın canım hoşgeldin insAllah gönlünce olur bakalım bekliyoruz hepimiz ay sonuna güzel haberler veririzyılın son ayi bakalım benimde 28 bat adet gelene kadar hep ümit var
Genel değerlerine bı baksın dedim canım..Stres yapmayan da yoktur bence bende yapıyorum ne tahlili yaptırcn