- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
İnsallah olmustur folik asit 3 ay kullanın ditolar hamilelik öncesi ben oglumda da kullandım bunu da devlette ki doktor önerdi odur budur içiyorum artı magnezyum kullandım bacaklarıma kramp gırıyordu gıderdik eksikleriYa tabi orası öyle olur mu olur
12 günü ilk idrarla sabah yap canım koyudan sonra ki gün saymaya baslaTmm canım ovülasyonla takip ettim eminim
Bırakmayın bence neden bırakıyorsunuzBen kullanıyorum bu senedir . Onuda birakcam bu gidislee
Ayrıca d vitamini kullanıyorum magnezyum için maden suyu içiyorum. Omega3 kullanan falan da var ama gerek var mı o kadarına bilemedimİnsallah olmustur folik asit 3 ay kullanın ditolar hamilelik öncesi ben oglumda da kullandım bunu da devlette ki doktor önerdi odur budur içiyorum artı magnezyum kullandım bacaklarıma kramp gırıyordu gıderdik eksikleri
Evde olunca yapilioyor. O yüzden bitsin buran once evde olmayınca almiyom test yapmıyorum benOndan dedim ya denemek için yine bakarsınsürekli yapmazsın ama olmus mu acaba diye insan bi düşünüyo haksız mıyım bulastı mı iste öyle oluyo
22 aralık mı adet tarihinTmm canım ovülasyonla takip ettim eminim
Bi senedir kullanıyorum yaaa. Onunda bı etkisi yokkkBırakmayın bence neden bırakıyorsunuz
Ayrıca d vitamini kullanıyorum magnezyum için maden suyu içiyorum. Omega3 kullanan falan da var ama gerek var mı o kadarına bilemedim
Eger her gün ceviz yada haftada bir balık yiyosanız zaten OMEGA 3 karsılıyo canım bizim pzar balık gunumuz bide her aksam fıstık ceviz fındık yiyoruz ordan alıyoruzdurBırakmayın bence neden bırakıyorsunuz
Ayrıca d vitamini kullanıyorum magnezyum için maden suyu içiyorum. Omega3 kullanan falan da var ama gerek var mı o kadarına bilemedim
Yarın bı ovu yaparım koyulasmis mi diyeeeOndan dedim ya denemek için yine bakarsınsürekli yapmazsın ama olmus mu acaba diye insan bi düşünüyo haksız mıyım bulastı mı iste öyle oluyo
İnsAllah canımOvulasyon cok guvenmiycen canım bunu hep dıyorum adet bitti mi adetin baslangıcı 10 günden itibaren baslycan ilişkiye yine kontrol edeceksen et ama ilişki onun üzerine kurulu olmasın diyorum herkese koyu oldu mu yine yap yani koyu olsun ilişki olcak diye bekleme insallah olmustur bu ay bılmıyorum öncesi sonrası yapınca ben de ümitliyim rabbim nasip ederse olur tabi ki hem bu tarafı hem manaviyatı da bırakmadım bu ay insallah nasip olur
İki üç topik baktım saydım ovulasyon dan sonra koyuluk bı daha gordum diyenleri yumurtlamadan sonra 7 güne denk geliyo tekrar pik görenlerYarın bı ovu yaparım koyulasmis mi diyeee
Benim adetlerim düzensiz malesef pko var en son 10 kasımda oldum ama 10 aralıkta pik gördüm adet olmadım yani yine gecikti şimdi yumurtlamadan 14-15 gün sonra regl olunuyor ya normalde bende 25 inde falan regl olmam lazım herhalde geç yumurtlama oluyor22 aralık mı adet tarihin
25 i diyosan adet o zaman 22 aralık sabah ilk idrarla gebelik testi yap canımBenim adetlerim düzensiz malesef pko var en son 10 kasımda oldum ama 10 aralıkta pik gördüm adet olmadım yani yine gecikti şimdi yumurtlamadan 14-15 gün sonra regl olunuyor ya normalde bende 25 inde falan regl olmam lazım herhalde geç yumurtlama oluyor
Bı yapalım bakalimmm ne gorecez bizdeeeİki üç topik baktım saydım ovulasyon dan sonra koyuluk bı daha gordum diyenleri yumurtlamadan sonra 7 güne denk geliyo tekrar pik görenler
Tmm canım saol25 i diyosan adet o zaman 22 aralık sabah ilk idrarla gebelik testi yap canım
7 günü de nerden bagladım iki gündür düşünüyorum progesteron hormonu artıyo ya iyice ondan test koyu cıkıyoYarın bı ovu yaparım koyulasmis mi diyeee
Salı tam 7 günü oluyo bi denemek istiyorum sırf bu tezim için cok takıldı aklımaBı yapalım bakalimmm ne gorecez bizdeee
Benim Pzt yani 6sini pik sayarsak 12gunum oluyo bugün.25 i diyosan adet o zaman 22 aralık sabah ilk idrarla gebelik testi yap canım
Ben bı yaptiydim ama nezamn hatırlamıyorum hatta çok aşırı silik demiştim.Salı tam 7 günü oluyo bi denemek istiyorum sırf bu tezim için cok takıldı aklıma
Resim falan cekmiş miydin acaba kacıncı günündüBen bı yaptiydim ama nezamn hatırlamıyorum hatta çok aşırı silik demiştim.
Yarın sabah istersen sen de gebelik yap yarın yumurtlamadan 13 günün o günü sayma 12 cıkar 11 de ogrenen de varBenim Pzt yani 6sini pik sayarsak 12gunum oluyo bugün.
Resim çekmedim canimm hiç okadar silik görmemiştim. Çok hatırlamıyorum hangi gunduuuResim falan cekmiş miydin acaba kacıncı günündü
Yarın sabah istersen sen de gebelik yap yarın yumurtlamadan 13 günün o günü sayma 12 cıkar 11 de ogrenen de var