Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım adetin 2 günü bakılıyo hormonlara tabi adetli gıtmelisin hormon için yok simir aldırcam alttan yumurtama rahmine baktırcam dersen yumurtlama zamanı gitmelisin
Bencede ama ben her ay bı sonraki ay için hazırlık yapıyorum artikk. Gelen ayda yumurtlama günümü yakın doktora gidip tahlil yaptircam . Randevu bakıyorum şu an

Evvet canim genel bı muayene oluyum dddimm
İçin rahat eder böylece kafan da rahat olur ben ondan takmıyorum öncesi o işleri yapınca bi biliyorum biseyim yok elimden gelen cabayı da yapıyorum Allah dan yani illa ki alısınca rahim olacaktır diyorum

İçin rahat eder böylece kafan da rahat olur ben ondan takmıyorum öncesi o işleri yapınca bi biliyorum biseyim yok elimden gelen cabayı da yapıyorum Allah dan yani illa ki alısınca rahim olacaktır diyorum
Canım daha önce yaptırmıştım. 4 ay önce yine gitmiştim hormonlara bakilmadi ama karından muayene olmuştum bı sıkıntı yokk. Bidaha gideyim dddim

Canım daha önce yaptırmıştım. 4 ay önce yine gitmiştim hormonlara bakilmadi ama karından muayene olmuştum bı sıkıntı yokk. Bidaha gideyim dddim
Hormonların önemli ondan dedim adetli git diye canım ikinci günü alamadın mı gıcık bi doktora denk gelirsen almayabilir kan ikinci günü bakılıyo der kimisi kati bu konuda cok gıcık doktorlar var

Çok çişte zor bnde çok gittim geçen sefer 😂
Hiç güzel değil az bile gelse cok var gıbı baskı yapıyo burda da baktım dıger konuya yumurtlama üstü 7 gün testler koyu çıkmıs lh progesteron hormonu yükselince tahmini cok gecmeden koyulması ondan ona takıldı kafam

X