Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok saol Canım ellerim titriyor ya bat 27 si de ne zaman gebe kaldım hiç bir fikrim yok bu ay benim ayın 17 si pik diye biliyorum 5 gündür pikim 😅 hiç pik olmadım tam olarak 17 si öncesi. Geçen ay adet oldum ondan sonra hep kalın çizgi kırmızı çıktı ama pik kadar kızarmadı 2 -3 günr bir ilişki oldu tek bildiğim bu🤗🤗
Benncede 5 ocaktada senin pikti canimm

Bugün folic 1 aldım dvit aldım hergun avakodo ceviz yumurta yicem onuda aldım. Bide liomnlu maydonuz suyu icecemilk on gün kist için. Bakalım gelen aya iyi hazirlancaz evddde olunca yer içeriz artikk 😀😍

Bugün folic 1 aldım dvit aldım hergun avakodo ceviz yumurta yicem onuda aldım. Bide liomnlu maydonuz suyu icecemilk on gün kist için. Bakalım gelen aya iyi hazirlancaz evddde olunca yer içeriz artikk 😀😍
Yeme içme mühim 🤗 ilişki de bakımından da iyi oluyo evde olmak 🤗🙈

Bunuda şimdi yaptım canım bı bit bu testler ya bit biiii🤪🤪
IMG_20220121_112150.jpg

Günaydıınnnn canım masAllah evet hamilesin ama senin hep pikdi kaç gündür yakın zaman yani o zaman sen önceden yumurtladin canım tebrik ederim 🤗
Valla yumurtlama testi kırmızı kalın cıktı adetten sonraki günler ama pik olduğuna emin olamadım çok koyu değildi. Sonra birden inceldi işte 5 gündür de hep pik çok saol kuzum ya valla derler ya beklemediğin anda olur imkansız daha yeni yumurtladım diyorum olsa da gebelikte cıkmaz diyorum meğer önceden olmuş rabbim utandırmasın 🤲🤲🥰

Valla yumurtlama testi kırmızı kalın cıktı adetten sonraki günler ama pik olduğuna emin olamadım çok koyu değildi. Sonra birden inceldi işte 5 gündür de hep pik çok saol kuzum ya valla derler ya beklemediğin anda olur imkansız daha yeni yumurtladım diyorum olsa da gebelikte cıkmaz diyorum meğer önceden olmuş rabbim utandırmasın 🤲🤲🥰
Hiç tamamen silinmedi demi sen hep yatın işte örnek valla

X