- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.041
Günaydın güzel kızlar canımm kızlar ne enerjik oldum herkeze günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süperrrr masAllah canım ya beklenmedik bi anda test pozitif5 Ocak onun yumurtlaması 4 Ocak ilişkisi
Demesem yapmayacaktı yok sanıyordu artık üst üste pik olunca bi yap dedim o geç yumurtladım sanıyordu belli olmuyo isteSüperrrr masAllah canım ya beklenmedik bi anda test pozitif
Evet evet takipfeydim zaten hayırlısını versin rabbim insAllah guzel bir haber aldık sabah sabahDemesem yapmayacaktı yok sanıyordu artık üst üste pik olunca bi yap dedim o geç yumurtladım sanıyordu belli olmuyo iste
Pike yakın canım hadi inşallah yaKızlar ovulasyon testim
Günaydın canımGünaydın güzel kızlar canımm kızlar ne enerjik oldum herkeze günaydın
Tebrikklller gayet belirginnEki Görüntüle 2992847 Kızlarrrrr yetişin ben hamile miyimmm? normal gebelik testi erken değil
Benncede 5 ocaktada senin pikti canimmÇok saol Canım ellerim titriyor ya bat 27 si de ne zaman gebe kaldım hiç bir fikrim yok bu ay benim ayın 17 si pik diye biliyorum 5 gündür pikim hiç pik olmadım tam olarak 17 si öncesi. Geçen ay adet oldum ondan sonra hep kalın çizgi kırmızı çıktı ama pik kadar kızarmadı 2 -3 günr bir ilişki oldu tek bildiğim bu
Bayya belirgin ins olcak canimmduramayanlar
İnsallahBayya belirgin ins olcak canimm
Günaydın canımGünaydınlar
Yeme içme mühim ilişki de bakımından da iyi oluyo evde olmakBugün folic 1 aldım dvit aldım hergun avakodo ceviz yumurta yicem onuda aldım. Bide liomnlu maydonuz suyu icecemilk on gün kist için. Bakalım gelen aya iyi hazirlancaz evddde olunca yer içeriz artikk
İnsallah olmustur canım benim belliBunuda şimdi yaptım canım bı bit bu testler ya bit biiiiEki Görüntüle 2992896
Valla yumurtlama testi kırmızı kalın cıktı adetten sonraki günler ama pik olduğuna emin olamadım çok koyu değildi. Sonra birden inceldi işte 5 gündür de hep pik çok saol kuzum ya valla derler ya beklemediğin anda olur imkansız daha yeni yumurtladım diyorum olsa da gebelikte cıkmaz diyorum meğer önceden olmuş rabbim utandırmasınGünaydıınnnn canım masAllah evet hamilesin ama senin hep pikdi kaç gündür yakın zaman yani o zaman sen önceden yumurtladin canım tebrik ederim
Hiç tamamen silinmedi demi sen hep yatın işte örnek vallaValla yumurtlama testi kırmızı kalın cıktı adetten sonraki günler ama pik olduğuna emin olamadım çok koyu değildi. Sonra birden inceldi işte 5 gündür de hep pik çok saol kuzum ya valla derler ya beklemediğin anda olur imkansız daha yeni yumurtladım diyorum olsa da gebelikte cıkmaz diyorum meğer önceden olmuş rabbim utandırmasın